LAVINDE COPENHAGEN Opiniones 732

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ikke så svært det her 👌 Helt fantastisk kundeservice fra start til slut. Bestiller mascara mandag middag, og i dag tirsdag kommer pakken, hvor i der ligger en gave til mig ud over de bestil... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlige produkter, men en anderledes levering. Ønskede levering i GLS pakkeshop, hvilket også stod i ordrebekræftelsen. Stor undren da jeg fik besked om, at den ville blive leveret i Post Nord pakkebo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget positiv oplevelse, købte en serum til øjenvipper, den var tom, kontaktede dem og fik omgående en ny. Rigtig fin service

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse! Hurtig levering og virkelig godt produkt. Jeres Foundation lever op til mine forventninger, Den giver som lovet smuk glød til huden og nem at arbejde med. Kæmpe anbefaling herfr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de productos de belleza
  2. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Lavinde fremstiller prisvindende makeup og hudpleje af de reneste råvarer i smukt nordisk design. Alle vores skønhedsprodukter er uden parfume, allergivenlige og har et højt indhold af aktive ingredienser. Lavinde Copenhagen er certificeret af Allergy Certified.

Vores løfte til dig

Escrito por la empresa

Kosmetikprodukter af de reneste råvarer
Vi fremstiller eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med.
ALLERGIVENLIG HUDPLEJE
Vi har siden første produkt stræbt efter at producere parfumefri makeup og hudplejeprodukter, og vi er enormt stolte af, at alle vores produkter samtidigt er allergivenlige.
PRISVINDENDE PRODUKTER
Du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Vores BEYOND - Volume & Curl Mascara samt vores vippeserum HYPED - Eyelash Serum har begge vundet til Danish Beauty Award.

Vores fragtservice

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.
Køb for over DKK 200,- og få gratis fragt med PostNord ellers starter vores fragtpriser ved kun 10 kr.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - Hurtig svar og service udover forventet 🤍

22 de abril de 2024

Hej Line,

Hvor er vi dog glade for din anmeldelse 😃
Det er jo så dejligt at høre at servicen har været i top! 😍
Så du skal have et stort tak, for at du havde lyst til at tilkendegive din oplevelse 💛

Bästa

Mascaran!!

17 de marzo de 2024

Hej Agneta,

Hvor er det dejligt, at du havde lyst til at give os hele 5 stjerner 🤩
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og det glæder os selvfølgelig, at du er vild med mascaraerne 🙌

Helt i top service

Helt i top service - nemt, hurtigt og en lille gave i pakken 🤩 Whats not to like

9 de abril de 2024

Hej Michéla,

Hvor er vi dog glade for, at du haft en oplevelse der var helt i top! 🤩
og vi er enige, hvem kan ikke godt lide gaver 😉
Så mange tak for dine 5 flotte stjerner til os, det er uden tvivl værdsat.

Anbefaling af Lavindes Mascara ♥️

Jeg har lange og lidt gennemsigtige vipper, og har prøvet alverdens mascara’er, men ALDRIG fundet én som den fra Lavinde ♥️. Den gør mine vipper pæne og fyldige, uden nogen form for klumper, og så holder den fantastisk hele dagen lang. Og den tørrer ikke ud, som andre mascara jeg har haft. Så KÆMPE ANBEFALING herfra ♥️

9 de abril de 2024

Hej Conni,

Af hjertet tak for din kæmpe anbefaling 💛
Vi bliver jo virkelig bare så glade for at høre historier som din, hvor man netop har haft svært ved at finde den helt rigtige mascara (vi ved det er lidt af en jungle) så du skal have tak for, at du havde tid og lyst til at skrive omkring din oplevelse, det er virkelig værdsat 😍

Fantastiske produkter !!

Fantastiske produkter !!
Og meget hurtig levering. Alt fungerer perfekt:

24 de marzo de 2024

Hej Pernille,

Hvor er det dejligt at alt bare har fungeret efter hensigten 😃
Det varmer at du omtaler vores produkter som fantastiske! Også er det jo bare et ekstra plus, at produkterne også komme lynhurtigt frem!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

All in all god oplevelse

Godt tilbud
Kort leveringstid
Rigtig gode produkter

24 de marzo de 2024

Hej Mette,

Mange tak for din anmeldelse og dine 5 flotte stjerner 😊
Vi er glade for at høre at du har oplevet kort leveringstid hos os, så du lynhurtigt kunne få fingrene i de gode produkter 😉

God oplevelse

God oplevelse - hurtig levering og lækre varer

8 de abril de 2024

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi så glade for at du synes ☺️🫶

God dag!

Bedre end Chanel

Jeg ligger aldrig reviews.. fordi, bøvl. Men hold nu op, hvor fortjener de her piger et review. Det er uden sammenligning den bedste mascara jeg nogensinde har brugt. Har altid brugt Chanel og Dior, men dét her - det er en helt anden liga. Mine vipper er lange, den er super medgørlig og nem og dine vipper klatter ikke sammen selvom du lige giver den lidt ekstra. Største anbefaling herfra. Jeg er fan og nu også hengiven kunde ♥️

5 de abril de 2024

Kære Stine,

Wow! Tusind, tusind tak for denne rørende anmeldelse. Det gør os så glade og stolte helt ned i tåspidserne 😍

Hvor er det dejligt at høre at du er blevet så glad for vores mascara ☺️

Endnu engang tusind tak for at du tog dig tiden til at skrive denne anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skrev og spurgte til en mascara som jeg…

Skrev og spurgte til en mascara som jeg havde købt nr 2 af, den var anderledes end den tidl jeg havde haft. Med det samme sendte de en ny sammen med en lækker gave. Virkelig god kundeservice 🩷

Kære Helene,

Hvor er det dejligt at du har haft en god oplevelse hos os, trods en uheldig mascara ☺️

Tak for at du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os 🫶

Rigtig god dag.

Fantastisk oplevelse af kundeservice

Jeg havde for nylig en fantastisk oplevelse hos Lavindes kundeservice. Efter at have stødt på en lille produktfejl, besluttede jeg mig for at kontakte deres kundeservice og blev lynhurtigt hjulpet af en venlig og imødekommende serviceansat.

Alt i alt vil jeg varmt anbefale Lavinde Copenhagen, på både kvalitet, deres produktudvalg og også deres ekstraordinære service, som man ikke finder særlig mange steder nu til dags ☺️

4 de abril de 2024

Hej Isabella,

Mange tak for din virkelig flotte anmeldelse 🤩
Vi bliver jo så utroligt glade for at høre, at du føler at du bliver taget godt hånd om hos os! 😃
Så det varmer at du nævner at vi både står for kvalitet og ekstraordinær service også til trods for, at du desværre havde modtaget et produkt med en lille produktionsfejl.

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen igen 💛

Bedste mascara nogensinde

Bedste mascara nogensinde! Min go to fra nu af. Bruger Beyond Volume and Curl og har prøvet både den vandfaste og den alm. De er lige fantastiske. Lange voluminøse vipper med flot buk. Den vandfaste er så absurd vandfast, at den faktisk kan være en smule svær at få af igen om aftenen...

4 de abril de 2024

Hej Mette,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse.
Vi er jo enormt beæret over at Beyond mascaraen (og waterproof) er blevet din go-to mascara 😍 Vi ved jo hvor svært det kan være, at finde den helt rigtige!
Det er vigtigt at den vandfaste bliver fjernet med en makeupfjerner som indeholder olie, men hvis du er det mindste i tvivl så kontakt os gerne på info@lavinde.com -
så står vi klar til at hjælpe 😃

Bedste mascara

Det er længe siden jeg har haft en mascara der holder hvad den lover, holdbarhed, volumen og fabelagtig til sarte øjne

2 de abril de 2024

Hej Lisa,

Mange tak for din anmeldelse 😊
Hvor er det bare skønt at høre, at mascaraen lever op til dine forventninger. Både hvad angår holdbarhed og volumen 😍
Og endnu mere fantastisk, at dine sarte øjne kan tåle mascaraen 👏
Så mange tak fordi at du brugte tid på anmeldelsen, det sætter vi altså utroligt stor pris på.

Bedste Mascara nogenside

Bedste Mascara nogenside, og alle mine veninder elsker det også. Der kommer ikke noget andet mere på mine sensitive vipper. Største anbefaling❣️

30 de marzo de 2024

Hej,

Hvor bliver vi dog bare utroligt glade for at høre at både du og dine veninder elsker vores mascara 😍
Vi er virkelig beæret over at vi er dit valg! Og tusind tak for din anbefaling 👏💛

Gode produkter og hurtig levering

Gode produkter og hurtig levering

22 de marzo de 2024

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse, det er virkelig værdsat! 😊
Vi er utroligt glade for at høre, at du godt kan lide produkterne og at de ikke mindst, kommer lynhurtigt frem 😉

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💛

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bedste produkter og den bedste…

De bedste produkter og den bedste kundeservice!

25 de marzo de 2024

Hej Sara,

Mange tak for din anmeldelse 😊

Vi sætter utroligt stor pris på din feedback og glæder os over de rosende ord, vi får med på vejen 😍
Så endnu engang tak, for at du havde lyst til at skrive om din oplevelse, vi sætter utroligt stor pris på det!

Du kan tro at glæder os til at byde dig velkommen igen 💛

Endnu engang TAK Lavinde

Endnu engang TAK, for den bedste mascara der findes og jeg har dælme prøvet mange.
Mine varmeste anbefalinger, gode produkter og en fantastisk hurtig og effektiv kundeservice. Bestil torsdag og modtaget fredag. Tak for Lavinde😁

22 de marzo de 2024

Hej Susanne,

Hvor er vi dog bare glade for din anmeldelse og sætter utrolig stor pris på, at du havde lyst til at tilkendegive din oplevelse 😃🙌
Vi bliver jo SÅ glade indeni, når vi hører at alt har været i tip top (hele vejen igennem!)

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💛

Tilfreds

Tilfreds med levering og produkt! 🙂

15 de marzo de 2024

Hej,

Hvor er det skønt med de 5 stjerner - tusind tak 👏
Vi er glade for at høre at du er blevet glad for dit produkt og at det ikke mindst kom lynhurtigt frem 😉

Bare verdens bedste

Verdens bedste makeup og verdens bedste kundeservice. Kan ikke anbefale Lavinde nok <3

15 de marzo de 2024

Hej Victoria,

Tusind tak for din anmeldelse, det varmer jo virkelig at høre om din oplevelse hos os 😍
Så tak for både dine rosende ord og anbefaling, det betyder MEGET 🙌

Elsker Lavindes mascara

Elsker Lavindes mascara

Hej Seher,

Tusind tak for dine meget søde ord 😃
Vi er jo rigtig glade for at du elsker vores mascara!
Og ikke mindst, har lyst til at give den hele 5 stjerner 🤩

Snappat och bra !toppen👍

Hej Gudrun,

Mange tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du er blevet glad for dit produkt 😍
Vi ved jo selv at det kan være lidt af en jungle at finde den helt perfekte mascara - så vi er jo bare virkelig glade for, at det er blevet vores 💛

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.