Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ikke modtaget en service fra LE34, men det har vores nabo i forbindelse med byggeri. Her synes landmåleren at det var okay at gå ind på vores grund og placere retro-tape på vores staldfacade u... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Le 34, Ballerup har været ude og udføre et stykke arbejde for os. En skårende grund har medført usikkerhed omkring en bygningshøjde. Kommunen krævede landmåler ud til at afgøre koter. LE34, v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter udfordringer med skelgrænsen på vores nye ejendom, kom LE34 Næstved – og især Jan Mortensen os til hjælp. Jan var meget forstående, satte sig grundigt ind i vores problem og fandt en løsnin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelt fra start til slut. Har haft en rigtig god oplevelse med LE34. God kommunikation og en flink medarbejder som gjorde, at vores opgave forløbte sig nemt og endda hurtigere end vi havde r... Ver más

Información sobre la empresa

1. Oficina de agrimensura

Información proporcionada por diversas fuentes externas

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørfirma. Fra vores 25 kontorer i Norden er vi hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv behandling.

Le 34, Ballerup har været ude og udføre et stykke arbejde for os.

LE34, v Jon Jacobsen rykkede ud inden for en uge og leverede en rapport der kunne fremsendes kommunen.

Professionelt håndværk, til rimelig pris. Leveret inden for aftalt tid.

8 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er fuldt ud tilfreds med deres…

Er fuldt ud tilfreds med deres fremragende arbejde.
Fik sammenlagt to grunde.
Ringede og snakkede med en medarbejder, som man virkelig kunne mærke brændte for sit job.
Han var rigtig dygtig til at forklare processen, og skrev løbende når der skete nyt i sagen.
Kan anbefales :-)

8 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har brugt LE34 til hjælpe med…

Vi har brugt LE34 til hjælpe med sammenlægning af matrikler.
Ja det er en dyr sag at der skal slettes nogle streger på et matrikelkort, men dertil skal siges at de sætter sig ind i de små ting som man ikke selv lige tænker over der kan ligge på ens matrikel. Så derved kan jeg kun give de varmeste anbefalinger, da de hele vejen igennem har haft kontakt til os hvis der har været noget der lige skulle gåes igennem, samt være sikker på at det er det vi ønsker. Så igen kan kun varmt anbefale dem til brug af matrikel sammenlægning som vi har fået gjort.

19 de julio de 2022

Ublu priser og dårlig behandling

Ublu priser og dårlig behandling
Vi har desværre haft en rigtig kedelig oplevelse med dette firma. Jeg bad dem afsætte nogle bæringer til altaner - dette tog et par dage. Jeg har nu fået en regning på 80.000,-.
Jeg kan se, at mange andre har haft samme oplevelse, så der er nok en rød tråd :)

31 de mayo de 2022

Kære Christian
Vi er kede af, at du føler dig dårligt behandlet. Samtidig ser vi os nødsaget til at oplyse, at omfanget af opgaven er langt større, end du angiver her. Vi tager vores ansvar meget alvorligt og har sikret, at du fik den ønskede kvalitet og det samme hold hele vejen med meget kort varsel. Den regning, du har modtaget, svarer til både vores aftale med byggepladsen og til de mange mandetimer, opgaven har krævet.
Mette Klein
HR- og kommunikationschef

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu har jeg ventet på et opkald og…

Nu har jeg ventet på et opkald og tilbud i flere uger, fra LE34 Thisted. Efter flere opkald , er det ikke lykkedes at tale med en landmåler, selvom receptionisten har lovet det flere gange. LE 34 er simpelthen så useriøst og utroværdigt et firma.....og de er så ligeglade med deres kunder, de må svømme i kunder. HOLD JER VÆK

9 de mayo de 2022

Kære Paulo

Som jeg nævnte for dig ved vores telefonsamtale, beklager jeg den oplevelse, du har haft.

Vi gør vores bedste hver dag i LE34 for at servicere vores kunder og løse eksisterende kunders opgaver til punkt og prikke. Der er meget travlt i hele vores branche og vi tager vores ansvar alvorligt, men grundet travlhed kan vi være tvunget til at afslutte eksisterede opgaver, før vi tager nye ind, hvilket betyder, at vi desværre ikke har kunnet vende tilbage til dig endnu.

Du er velkommen til at kontakte mig igen, hvis du ønsker opgaven udført.

Kenneth Norre, administrerende direktør

Under al kritik!

Jeg kontakter le34 efter opfordring fra vejdirektoratet. VD siger jeg skal kontakte den lokale landinspektør for at få svar på mit spørgsmål omkring støjværn ifm. den nye jernbane over fyn, da de ikke ved noget om præcis hvor de bliver placeret.
Le34 svarer ikke på mit spørgsmål og ønsker penge for at svare på et simpelt spørgsmål!

Hvor præcis bliver støjmuren/værnet ved Gribsvad placeret efter anlæggelse af den nye jernbane? Det er et ganske simpelt spørgsmål.

5 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt LE34 til sammenlægning af…

Har brugt LE34 til sammenlægning af matrikler. Jan Mortensen har drevet hele processen samt dialogen med Roskilde kommune og har samtidig holdt mig fuldt opdateret. Jeg har været yderst tilfreds og kan kun gi’ min bedste anbefaling.

18 de diciembre de 2021

Uredelig

Skeltegning til arkitekt og afsætning af tilbygning mod skel blev mundtligt anslået til 12-15.000 kr. Samlet pris er endt over 29.000 - efter afslag i pris! De to byggelinjer som udgik fra eksisterende hus, blev ikke afsat vinkelret på hus, så jeg var bekymret for om byggelinjen mod skel var afsat korrekt, hvilket kostede et ekstra besøg af landmåleren for at kontrollere eget arbejde.
Landinspektøren hævder at en del af prisoverskridelsen skyldes fejl i tegning fra arkitekt, men er på trods af flere henvendelser ikke vendt tilbage med hvor stor en del af merarbejdet som skyldes fejl fra arkitekten - LE24 har blot valgt at rykke for betalingen. Jeg mener firmaet optræder uredeligt ved at blot fortsætte ud fra tegninger de ikke kan få til at stemme med eksisterende hus, og derefter ikke være villige til at redegøre for omfang af merarbejdet så jeg kan have en dialog med arkitekten om konsekvensen af at landmåleren ikke forstod hans tegning. Arkitekten mener landmåleren er inkompetent og har optrådt uansvarligt da han ikke kunne få tegningen til at stemme. Jeg kan ikke anbefale LE34 i Hillerød.

1 de diciembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

LE34 Hillerød

LE34 Hillerød
På mail blev arbejdets omfang og en ca. pris aftalt. Afstand til to skel, kote måling og afsætningsplan ialt ca. 12000 kr inkl moms. Arbejdet blev udført som aftalt, men efterfølgende blev jeg faktureret for det dobbelte. Først en faktura på 16000 som jeg troede var for hele arbejdet så den betalte jeg på trods af den var 30% over det aftalte. Herefter ny faktura på 8000 kr som jeg nægtede at betale, og som man efter flere rykkere modstræbende accepterede at debitere.
Pas på, aftal arbejdet omfang og få en fast pris eller +/- 10% og regn med + 10%

1 de noviembre de 2021

Jeg kan absolut heller ikke anbefale LE34

Vi havde en aftale med LE34 om en opgave på vores ejendom, vi havde aftalt en fast pris for opgaven, og det var præcis hvad vi havde brug for. De havde skrevet at vi skulle have en person hjemme til at hjælpe med at slå galger i, for ikke at skulle betale ekstra. Jeg var hjemme på dagen, men deres mand på stedet sagde at det ville han bare selv klare, det skulle jeg ikke bekymre mig om. Jeg havde planlagt mit arbejde, så jeg kunne være hjemme. Efterfølgende opkræver de ekstra for at de selv skulle slå galgerne i. Det virker helt absurd, da jeg netop havde arrangeret at jeg kunne være hjemme. I den efterfølgende dialog med firmaet, er argumenterne groteske og absolut ikke lydhør for situatione. De fastholder at jeg skal betale for det ekstra arbejde, og man er nu efterladt i en sitution, hvor man kun kan køre en retssag, hvis man ikke vil betale. Det er helt absurd og jeg kan absolut ikke anbefale nogen at bruge dette firma, da man ikke kan stole på det man oprindeligt har aftalt. Jeg håber LE34 vil ændre deres måde at fakturere på, da jeg kan se at andre har haft lignende problemer!

11 de abril de 2021

Kære Jakob,
Jeg beklager den oplevelse du har haft med LE34. Du er velkommen til, at kontakte mig på mobil 29 68 27 84, eller mail kno@le34.dk.

Kenneth Norre
Adm. direktør

Kommer ikke til at bruge LE34 Roskilde igen

Vi valgte LE34 Roskilde til kontrolopmåling af vores grund, fordi vi tænkte at det så ville være en professionel og god oplevelse, fremfor et mindre firma der ikke havde de samme ressourcer. Jeg vil ikke forklare hele sagen her, men kan bare sige at for os, var det ikke en god oplevelse. Det blev i stedet en dyr og dårlig oplevelse. Vi kommer ikke til at bruge LE34 Roskilde igen, og kan ikke anbefale dem.

22 de enero de 2021

Kære Ebbe,
Jeg er ked af din oplevelse, og vil gerne tilbyde at, tale med dig omkring sagen og forløbet. Du er velkommen til, at kontakte mig på mobil 29 68 27 84, eller mail kno@le34.dk.

Kenneth Norre
Adm. direktør

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg kontakter LE34 med et par spørgsmål vedr. en eventuel skelforretning og får at vide, at en medarbejder vil ringe mig op. Et par timer senere ringer en medarbejder, der har forberedt sig (ud fra de oplysninger jeg gav ved 1. opkald) og som giver sig meget god tid til at forklare alle aspekterne og mulighederne i "min sag" samt besvare mine mange spørgsmål. Og dét uden at vide, om jeg reelt bliver kunde hos dem. Dét kalder jeg god service.

11 de febrero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inhabile! Kommer uden aftale om tidspunkt.

Jeg kontaktede LE34 for at få tilbud på hvad det ville koste at få sat en skelpæl. Uden aftale møder en medarbejder fra LE34 op på min grund en eftermiddag og begynder at arbejde...??? Skelpæl blev sat.

Naboen som har forsøgt at lyve sig til 2x20 m af min grund griner af mig og angiver at hun har kendt landmåleren siden hun var barn.
Så vidt jeg kan se på kommunens luftfoto er min grund da også blevet en smule mindre..

Jeg kontakter LE34 da landmåleren var INHABIL. Medarbejderen/ chefen siger at de også arbejder under lovgivning omkring inhabilitet - men det vil han slet ikke tage stilling til - trods han nu ved at medarbejderen der kom UANMELDT og satter en skelpæl i den grad var inhabil!

Til gengæld fik jeg en absurd høj regning for en enkelt skelpæl.

Chefen ville ikke engang ud og kontrollere skelpælen trods jeg kunne fortælle at ud fra oversigtsbillede så står den for langt inde på min side.

Helt grotesk forløb.

Mht deres svar nedenfor: jeg skrev til chefen som ignorerede min henvendelse.

22 de enero de 2020

Kære Lise

Hos LE34 tager vi vores ansvar meget alvorligt og det er derfor alvorligt for os, at du har oplevet dit forløb, som du beskriver. Vores direktion har sat sig ind i forløbet og vi kan ikke finde belæg for din oplevelse af sagen.

Vores administrerende direktør Kenneth Norre vil gerne tale med dig, hvis du ønsker at drøfte forløbet med ham. Du er velkommen til at kontakte ham direkte.
www.le34.dk/da/kontakt/kenneth-norre

Mette Klein, LE34

Brug dem ALDRIG

Fuldstændig grotesk faktura på landzoneansøgning og 14 dages responstid, fra jeg stiller spørgsmål til faktura til der kommer en en lettere ubehøvlet tilbagemelding.

Jeg skriver på et tidspunkt til den landinspektør som har været på sagen, om man stadig ikke har hørt fra kommunen - det afføder bl.a. at jeg er blevet faktureret 0,5 time (kr. 715,00 + moms) for at landinspektøren rykker kommunen pr. telefon.
Foruden det er jeg også faktureret 2 timer (kr. 2860,00 + moms) for at man har udfyldt digital ansøgning - åbenbart en ny praksis (som det står skrevet på udspecificeringen) som jeg skal betale lærepenge for.
Vores ansøgning er ikke godkendt af kommunen - men det har intet med min frustration af faktura at gøre. Var den gået igennem ville jeg stadig være chokeret over beløbet.
Afslaget som jeg har modtaget pr. mail er yderligere faktureret 0,75 time (?) og koster mig kr. 1072,50 + moms.
Ialt kr. 14.732,50 + moms
Det er grotesk.

25 de septiembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De sender regningen til uvedkommende og…ugyldig regning

De sender regningen til uvedkommende og bryder persondata forordningen , Maribo 2019

15 de julio de 2019

Respuesta de LE34

Kære Janni, jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte os på le34@le34.dk, så vi kan drøfte sagen nærmere.

Claus Houmann LE34

Super dårligt arbejde

Super dårligt arbejde, de laver ikke det der er aftalt og da de havde lavet fejl og jeg fik rettet dem. Fik jeg en faktura ekstra på deres fejl de havde lavet. Da jeg selfølgelig ikke ville betale den, kom der den ene rykker efter den anden og de troede med RKI. Hold jer væk og find et mindre firma der ikke bruge ufine metoder..

4 de marzo de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.