LEA Ejendomspartner A/S - København K Opiniones 23

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Bremerholm 31, 1069 København, København K, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun komme med en stor anbefaling af LEA Ejendomspartner KBH. Hurtig svartid på spørgsmål, og stor hjælp på problemstillinger. Jeg havde en rigtig god oplevelse med Simon Toft fra deres... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For et års tid siden skiftede vi ejendomsadministrator til LEA Ejendomspartner A/S, hvilket absolut har været en positiv og rigtig beslutning, set fra min stol i ejerforeningen.

Información sobre la empresa

1. Servicio de administración de empresas

Escrito por la empresa

LEA Ejendomspartner administrerer ejendomme for udlejere og foreninger. Vi ejer således ikke selv ejendomme, men hjælper udlejere og foreninger med den daglige administration – fra opkrævninger, generalforsamling, budget, juridiske spørgsmål, til kontakt med beboere og myndigheder.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 72% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Skifte af ejendomsadministrator.

Respuesta de LEA Ejendomspartner A/S - København K

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at skiftet til LEA Ejendomspartner har været en positiv beslutning for jer i ejerforeningen.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

God styring af økonomi

God styring af økonomi, årshjul, generalforsamlinger og dermed professionel støtte til bestyrelser.
Hurtig reaktion og betjening af beboerne.

12 de marzo de 2026

Respuesta de LEA Ejendomspartner A/S - København K

Tak for din positive anmeldelse og de pæne ord om vores arbejde.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simon og hans gode kollegaer yder altid…

Simon og hans gode kollegaer yder altid god hjælp og rådgivning.

Respuesta de LEA Ejendomspartner A/S - København K

Tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om Simon og teamet. Det betyder meget for os at høre, at du oplever god hjælp og rådgivning i samarbejdet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sektion Team / teamchef forening .

Sektion Team / teamchef forening .
Endnu ingen AI robot 😊.
God kommunikationskultur :
Behagelige telefonsamtaler
Hurtig response på spørgsmål

Bjarne Sunder
Strandbjerg
Rungsted Kyst

Respuesta de LEA Ejendomspartner A/S - København K

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores team og kommunikation. Det glæder os at høre, at du oplever både behagelige samtaler og hurtige svar på dine spørgsmål.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Greedy landlord will try to charge you for documented damage upon moving out.

Greedy landlord will try to charge you for documented damage upon moving out. We have picture documentation which we submitted to them upon moving in which they are now attempting to charge us for upon moving out two years later.

They have been uncooperative and unprofessional. This may be the standard in Denmark, but this is unacceptable behavior from such a large corporate company. Avoid LEA.

2 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling til LEA Ejendomspartner KBH.

Jeg kan kun komme med en stor anbefaling af LEA Ejendomspartner KBH.

Hurtig svartid på spørgsmål, og stor hjælp på problemstillinger.

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Simon Toft fra deres team, så en varm anbefaling herfra!

4 de julio de 2024

Kære Jeppe

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores kollega Simon.

Dine rosende ord vil blive sendt videre til Simon.

Dårlig service

Kære Lea. Gud hvor er I dårlige. Vi står for et salg af vores lejlighed, men kan ikke komme videre fordi I ikke kan finde ud af at få referaterne fra JANUAR OG APRIL færdige. De sidste 14 dage har I hold os hen. Gud hvor er det virkelig ringe. Man skulle tro i var profesionelle , men I er virkelige amatører.

26 de mayo de 2024

Kære Raun

Vi forsøger at besvare alle vores anmeldelser, så selvom vi er opmærksomme på, at du tidligere er blevet informeret herom, så kommer her et kort svar.

Der har været afholdt 3 generalforsamlinger (blot i foråret 2024) i den omhandlende ejerforening.
Hver generalforsamling mundede ud i en beslutning, om et nyt og højere budget, samt bestyrelsesmandat til at igangsætte et stort byggeprojekt.

Af den grund alene kunne vi ikke blot fremsende det første referat til dig/ejendomsmægler da beslutningen løbende blev afløst af en ny og mere ”bebyrdende” beslutning.

Administrationen var bekendt med dit igangværende salg, og har også være i løbende dialog med din ejendomsmægler om årsagen til, at alle 3 referater mv., skulle være på plads før de samlet kunne sendes frem.
Dette bestemt ikke for at besværliggøre dit salg, men for at sikre, at vigtig og afgørende information og viden, både til dig, din ejendomsmægler, men i særdeleshed også din køber, var fuldstændig på plads.

God service fra udlejer

Kontakter udlejer via en annonce på BoligPortalen, og måske lidt heldigt, går der er ikke mange minutter før jeg får et svar tilbage, derudover spørger jeg lidt ind til andre lejemål, lidt større, og bliver mødt med god service, så derfor kan der ikke gives andet end 5⭐️ til Kirsten herfra

27 de febrero de 2024

Kære Mathias

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hører om din oplevelse og vi sender dine rosende ord til vores kollega videre.

Tak for at dele din oplevelse med os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

HOLD JER VÆK FRA LEA OG EMILIEHAVEN!!!!

Vi flyttede ind i Emiliehaven 1 juli 2022. Vi er ikke blevet mødt af andet snyd og løgne fra Lea's side.

Når de så skifter ud i personalet sker det alligevel ikke en skid!!!

Man bliver talt ned til når man ringer ind og siger man dem i mod eller svare lidt hårdt tilbage skal VI holde den gode tone på trods af man skriver pænt.

De er så skide hamrende ligeglade med os herude.

Når folk taler sammen og hører det l**t de siger og skriver, så er det os der er noget galt med.

Så jeg kan ikke skrive det nok...

BLIV VÆK FRA EMILIEHAVEN OG LEA GENERELT!!!!!

26 de septiembre de 2023

Kære Nadia

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at hører at, det er sådan du oplever LEA Ejendomspartners daglige administration af dit lejemål i Emiliehaven.
Vi er bekendt med at der over de sidste dage har været dialog mellem administrator og dig, hvor der arbejdes på en løsning som imødekommer dine ønsker.
Derfor er vi ærgerlige over at læse denne anmeldelse.

Go oplevelse med andelsbolighandel

Fik god og personlig hjælp og vejledning gennem alle led i andelsbolighandlen. Tak for god og tryg oplevelse med handlen!

14 de agosto de 2023

Kære Ella

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at hører om din oplevelse og at du har modtaget den fornødne hjælp og vejledning som led i din andelshandel.

Hvis du skulle opleve yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os ved at sende en mail til lea@lea.dk.

God telefonisk vejledning

Det var en rigtig tålmodig vejledning i udfyldning af skemaet så det er lykkedes mig at komme igennem - og det skal der en hel del til.

10 de agosto de 2023

Kære Miriam

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at du vil dele din positive oplevelse med os og at du har modtaget en vejledning som passer til dine behov.

Super nemt og lige til

29 de julio de 2023

Kære Anders

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter pris på at du vil dele det med os.

LEA Ejendomspartner A/S

LEA Ejendomspartner A/S. Tak for altid god og korrekt og venlig betjening fra jer, det sætter jeg meget pris på. Jeg har fået lavet nyt køkken, og jeg har altid fået god hjælp og vejledning i forbindelse med det og med lejligheden for øvrigt.
MVH Bettina

7 de junio de 2023

Kære Bettina,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at hører om din oplevelse og at du vil dele oplevelsen med os.

Du er altid velkommen til at kontakte ejendommens administrator, såfremt der skulle opstå yderligere spørgsmål fremover.

Tak for at dele oplevelsen med os.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simon er en fantastisk samarbejdspartner

7 de junio de 2023

Kære Christina

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hører om din gode oplevelse og at du vil dele den med os.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

unprofessional company have moved for…

unprofessional company have moved for almost a year and still manythinhs not fixed in my apartment !! everytime we call or write a mail , they say we will send some one to fix it ! but nothing happened .

1 de agosto de 2022

Dear Ali

Thank you for your review.

We are sorry to hear about your experience. We strive to provide a great service, and we are sorry if that haven't been the case.

LEA Ejendomspartner A/S is a management company and does not make repairs, but LEA Ejendomspartner can requisition craftsmen on behalf of the owner og the property.

If you have the time and desire to elaborate on your review, we are happy to listen and you are more than welcome to contact us at lea@lea.dk.

Have a great day,

Best regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi oplever en super service med dygtige…

Vi oplever en super service med dygtige og kompetente medarbejdere der altid står klar med rådgivning og opbakning i alle slags udfordringer man møder i en bestyrelse.

Kan varmt anbefale LEA Ejendomspartner A/S

9 de enero de 2023

Kære Tina

Tusinde tak for din flotte anmeldes af vores foreningsteam.

Mvh. LEA Ejendomspartner

Inkompetente og uduelige

Min mor flyttede ind i en af deres nybyggede lejligheder for præcis 6 måneder siden i dag. Det er langt fra den første lejlighed hun er flyttet ind i men helt klart den med flest problemer. Det er imponerende at de har fået opbygget et kæmpe firma når de hverken forstår basal kundeservice eller hvordan de skal styre et lejlighedskompleks. Jeg sidder her hos min mor og skriver denne anmeldelse på noget af det værste internet jeg har oplevet fordi at det åbenbart ikke er muligt at få skaffet en ordentlig internet udbyder i København. De burde få skaffet sig nogle kompetente medarbejdere til at få styr på deres firma, da jeg tænker at en løn også burde komme med en lille smule basal arbejde.

31 de mayo de 2022

Kære Silas

Tak for din anmeldelse. Det er dog svært for os at kommentere på din anmeldelse, da vi savner nogle flere oplysninger.

Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på lea@lea.dk med din mors kontaktoplysninger, så vi kan følge op på det.

Mvh. LEA Ejendomspartner

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.