Tot nu toe een prettige ervaring, het bestellen ging gemakkelijk en de voorwaarden zijn top. Ik moet nog zien hoe het gaat qua afhandeling als er iets met mijn fiets mocht gebeuren zoals onderhoud of... Ver más
Vorige week een e-bike geleased via Lease A Bike en alles verliep snel en soepel. Langs de fietsenwinkel in de buurt geweest en na de aanvraag binnen een week mogen ontvangen en fietsen! Verdere servi... Ver más
Zeer tevreden over Lease a Bike. Het aanvraagproces verliep eenvoudig en snel, de communicatie was duidelijk en er is veel keuzevrijheid bij het uitzoeken van een fiets. Ook de levering verliep so... Ver más
Hele mooie fiets uitgezocht, proces van aanvragen, uitzoeken en ophalen verliep soepel en duidelijk. De informatie was duidelijk en overzichtelijk. Bij de fietsenzaak wisten ze ook goed hoe te handele... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.
Stationsplein 19A , 3818 LE, Amersfoort, Holanda
- 085 208 9000
- contact@lease-a-bike.nl
- lease-a-bike.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 61% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Gemakkelijk en snel!
Alles vlekkeloos verlopen en goede en snelle communicatie met Lease A Bike
Een soepele overdracht van de fiets
Lease a Bike heeft ons als werkgever echt goed geholpen met het opzetten van de fietsregeling. De uitleg was duidelijk, alles werd rustig doorgelopen en vragen werden snel beantwoord. Voor onze medewerker was het uitkiezen van een fiets bij een aangesloten fietsenwinkel supermakkelijk: code mee, langs de winkel, advies krijgen en de fiets bijna direct mee naar huis. Een fijne, soepele ervaring voor zowel werkgever als werknemer.
Zoek het zelf maar lekker uit
Fiets na een week al stuk en ik mag het zelf allemaal uitzoeken, regelen en voorschieten

Respuesta de Lease A Bike Nederland
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Leasefiets genomen met looptijd van 36 maanden met onderhoud. Maar wanneer de fiets onderhoud nodig heeft voor kapotte band is er geen budget meer, terwijl er helemaal geen onderhoud geweest is heel het jaar.
Ik lease hier nooit meer.

Respuesta de Lease A Bike Nederland
Maandbedrag
Het is een mooie manier om een prachtige fiets voor een leuk maandbedrag te rijden!
Snel en soepel!
Alles heel snel geregeld.
Alles verliep soepel en snel.
Duidelijk, snel en overzichtelijk
Het proces van de leasefiets wordt door lease a bike heel duidelijk stap voor stap omschreven. Het aanvragen van de fiets is probleemloos en snel verlopen. Erg tevreden!
De app gedownload en deze is…
De app gedownload en deze is gemakkelijk. Duidelijke informatie en gebruiksvriendelijk
Goede service en hulp met een prachtig voordeel!
Goede service en uitlevering van mijn fiets. Prachtig voordeel. Eigenlijk ben je dom als je gewoon normaal je fiets koopt en een dief van je eigen portomenee. Lease a Bike ondersteunt hier perfect in.
Geen gedoe, gebruiksvriendelijk
Geen gedoe, makkelijke stappen om te doorlopen om een fiets aan te schaffen.
Alles klopt en is duidelijk voor mij…
Alles klopt en is duidelijk voor mij als gebruiken als ook voor de fietsenmaker.
codes kreeg ik vlot en overzicht van kosten is ook goed inzichtelijk en duidelijk.
Lease a bike een perfecte manier om een E-Bike te leasen
Alles goed geregeld en ook goed op de hoogte gehouden tijdens de aanschaf periode 👍
Alles verliep soepel
Alles is helder en duidelijk stap voor stap.
Je kan ook fijn de voortgang zien.
Ik ben erg tevreden!
Het ging als vanzelf
Makkelijk om een contract af te sluiten, een fiets uit te zoeken en op te halen.
Binnen een dag akkoord gekregen en…
Binnen een dag akkoord gekregen en direct fiets besteld. Binnen een week op de fiets. Papierwerk via de mail accuraat en overzichtelijk
Snel en professioneel
Ging snel en professioneel. Heel snel na aanmelding had ik de code waarmee ik zelf een fiets kon uitzoeken, en de samenwerking met mijn werkgever en de fietsenwinkel was naadloos.