Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb vijf weken terug een bed besteld en wilde weten hoe het met mijn bestelling staat. Maar ik krijg ze op geen één of andere manier te pakken. Ze reageren niet op mijn mails of whatts appjes en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In Maart 2024 een hoekbank besteld ,maanden aan het lijntje gehouden met loze beloften ,en plots kunnen ze niet meer leveren in België. Ik ben al klant ,goede betaler ,maar door deze firma behandeld a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb hier een maand geleden een bed besteld. Het proces verliep makkelijk en inmiddels slaap ik als een baby'tje. De reviews die ik lees over bereikbaarheid begrijp ik niet goed. Gedurende de wachtperi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nadat ik de reacties hier gelezen had was ik iets huiverig over een lange levertijd. Telefonisch is mij toen maximaal 3 weken toegezegd er werd mij verzekerd dat het allemaal met de vakantie periode... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de colchones
  2. Servicio de leasing
  3. Colchonería

Escrito por la empresa

Uw boxspring, matras en/of topper leasen, zonder aanbetaling? Bij Lease-bed.nl kan dit! Lease-bed levert de hoogste kwaliteit vaste en elektrische boxsprings, matrassen en toppers voor een vast bedrag per maand. Maak een keuze uit ons ruime assortiment boxsprings in diverse kleuren stof, lederlook of echt leder, met of zonder nachtkastjes, voetbord, dekbedden of hoofdkussens. Gratis bij u thuisbezorgd en in uw slaapkamer gemonteerd! Kies indien u dit wenst tevens voor de I-Proteqt vlekken- en constructieservice, om uw boxspring te beschermen tegen vlekken en beschadigingen.

2,7

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb al een jaar een stuk bed worden…

Heb al een jaar een stuk bed worden steeds afspraken gemaakt van alles beloofd zou een nieuw bed krijgen ook niet waar vorige week zou mijn bed binnen komen hoor helemaal niks meer al veel mails geschreven geen reactie ze beloven van alles maar komen niks na echt schandalig omdat er steeds andere mensen werken weet niemand er iets van dus je komt geen steek veder in het hele proces en nee ik verwijder mijn berichtje niet groetjes Tina

6 de febrero de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gisteren een bed besteld

Gisteren een bed besteld. Krijg ze niet te pakken via het telefoonnummer en ook niet via whatsapp. Moet ik me ongerust maken?

18 de enero de 2024

Respuesta de Lease Bed

Goedemiddag, Wat vervelend dat u ons niet te pakken heeft kunnen krijgen. Onze telefoonlijn is open van maandag t/m vrijdag.
Nu zie ik in het systeem dat u het bed geannuleerd heeft en dat wij ondertussen wel via whatsapp contact hebben gehad.
Ontzettend jammer dat wij u niet verder kunnen helpen, hopelijk mogen wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel mooi bankstel geleased bij deze…

Hele mooie eetkamerset geleased bij deze partij. Direct zitten en ik hoefde er niet eerst voor te sparen. Heel blij mee

4 de enero de 2024

Respuesta de Lease Bed

Wat ontzettend fijn dat u zo een goede ervaring heeft met ons. Wij wensen u veel zitplezier!

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, slecht bereikbaar! Eerste keer een verkeerd geleverd bed , verkeerde kleur, een compleet ander hoofdbord slecht gemonteerd, kraakt al als je er heel zachtjes op gaat zitten, geen topper meegeleverd! 6 maanden later denk je eindelijk het goede bed te ontvangen, deze keer een bed wat niet compleet is weer een verkeerd bed hoofdbord past niet op het onderstel en de topper is niet meegeleverd nu slapen op boxen, mensen trap er niet in!

20 de diciembre de 2023

Beste Shaye Jay,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. We vinden het spijtig dat u het op deze manier heeft ervaren. Zonder uw volledige naam en uw ordernummer kunnen wij op Trustpilot echter niet veel betekenen, kunt u daarom een mail sturen naar klantenservice@lease-bed.nl met de gevraagde gegevens? Graag kijken we dan hoe we het samen kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet, Lease-bed.nl

Fijn bed…

Een bed uitkiezen vind ik persoonlijk erg lastig. Bij Lease-Bed hebben ze mij uitstekend geholpen in de keuze voor een nieuw bed. Tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit. Dankjewel!

3 de octubre de 2023

Een tevreden klant

De levering verliep snel en soepel! Ook na een aantal weken op de bed geslapen te hebben, ben ik hier ook zeer tevreden over

7 de septiembre de 2023

Top service!

Niet alleen heeft LeaseBed.nl mijn verwachtingen overtroffen, maar ze hebben mijn slaapervaring getransformeerd! De keuzemogelijkheden zijn geweldig, de prijzen zijn eerlijk en de klantenservice is top!

28 de septiembre de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.