LeaseBroker Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van aanvraag tot financiering en verzekering werd alles top geregeld. Enkel de handtekening moeten zetten als alle documenten in orde waren. Laurenzo hield me van de eerste minuut op de hoogte tot bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als recente startup zocht ik een lease oplossing. Helaas stellen banken zich weigerachtig op tegen startende ondernemers. Ik kwam op die manier bij Leasebroker terecht waar ik van in het begin... Ver más

Información sobre la empresa

1. Bróker financiero
  2. Servicio de leasing

Escrito por la empresa

FINANCIERING OP JOUW MAAT: BOOST YOUR BUSINESS Ben jij een ondernemer: starter, zelfstandige of KMO-bedrijfsleider? Zoek je een financiering die fiscaal voordelig is en waarbij je eigen middelen voor andere zaken binnen jouw bedrijf kan inzetten? Wij begeleiden je – als financiële partner – naar de ideale financieringsoplossing voor jouw specifieke situatie.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

139 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

73 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top top

Bonjour

Je tiens à remercier l'équipe LeaseBroker pour leur excellent travail ils était toujours disponible efficace sympathique ....

Vraiment un grand merci et bonne continuation.

26 de enero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice van begin tot einde

Ik ben enorm tevreden over de samenwerking met LeaseBroker voornamelijk met laurenzo. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en correct geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ze namen echt de tijd om mijn situatie te bekijken en de beste oplossing te vinden.

De communicatie verliep vlot en transparant, zonder verrassingen achteraf. Dankzij hun begeleiding kon ik mijn dossier zonder stress afronden.

Echte aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner voor leasing!

2 de febrero de 2026

Respuesta de LeaseBroker

Heel erg bedankt voor je vertrouwen en deze fijne feedback, het was een genoegen om je verder te helpen.

We staan steeds ter beschikking als je ons nodig hebt!

Zeer vlot

Zeer vlot, binnen de 2 weken in orde ondanks dat we starter zijn

5 de febrero de 2026

Respuesta de LeaseBroker

Bedankt voor de fijne feedback en het vertrouwen. We helpen graag starters zoals jou verder!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Un grand merci à LeaseBroker pour son…

Un grand merci à LeaseBroker pour son aide précieuse dans l'achat de ma nouvelle camionnette !

22 de enero de 2026

LeaseBroker... dank u!

Alhoewel het administratief even moeilijk ging door onverwachtse problemen bij derden werd ik zeer goed begeleid. Madeleine deed er alles aan om mij steeds op de hoogte te houden, duidelijke professionele uitleg, perfecte oplevering van de wagen...
Ik beveel jullie aan bij vrienden en/ of kennissen.
Hartelijk dank!

26 de enero de 2026

Respuesta de LeaseBroker

Heel erg bedankt voor jouw feedback! Het was een genoegen om je te ondersteunen. Aarzel niet als we in de toekomst je nog kunnen verder helpen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De start van het proces was turbulent…

De start van het proces was turbulent en had enkele administratieve uitdagingen. De customer service heeft me wel doorheen heel het traject professioneel geholpen. Ook de nazorg getuigt van een professionele opvolging en wil om het proces nog te verbeteren.

1 de enero de 2026

Respuesta de LeaseBroker

Bedankt voor je eerlijke getuigenis, we appreciëren je feedback en leren hier graag uit om onze klanten nog beter te bedienen.

Snel efficiënt en regelen alles

Snel efficiënt en regelen alles
Letterlijk betalen en wegrijden.
Auto was binnen de 4 dagen klaar.
Beter kan het niet.
Mijn contact persoon Madeleine was ook iedere dag beschikbaar voor al mijn vragen.

8 de diciembre de 2025

LeaseBroker ontzorgt je!

LeaseBroker ontzorgt je van begin tot het einde. Je moet niet de hele markt afschuimen maar zij weten direct de juiste beste leasingpartner voor je te vinden.

Fijne samenwerking!

13 de diciembre de 2025

Respuesta de LeaseBroker

Dank je wel voor de fijne feedback en het vertrouwen! Aarzel niet als je ons in de toekomst nog nodig hebt, we helpen je graag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als beginnende zelfstandige heeft…

Als beginnende zelfstandige heeft Brokerlease me meteen geholpen aan de ideale oplossing voor mijn bedrijfswagen. De service was snel, duidelijk en volledig afgestemd op mijn noden. Sander en Hanne stonden altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden — speciale dank voor hun uitstekende begeleiding!!

1 de diciembre de 2025

Respuesta de LeaseBroker

Dank je wel voor je fijne feedback en het vertrouwen! Aarzel niet als je ons in de toekomst nog nodig hebt, we helpen je graag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Binnen de 2 weken de nieuwe wagen afgehaald!

Ik werd zeer vlot geholpen in het aankopen van mijn nieuwe wagen. Minder dan 2 weken na het eerste contact kon ik de wagen afhalen. Snelle aanvaarding van mijn dossier en een goeie communicatie tussen LeaseBroker/GoforLease, de garage en mijn verzekeringsagent zorgden hiervoor. Aanrader!
En... voorstel beter qua tarief dan mijn eigen bank.

3 de diciembre de 2025

Respuesta de LeaseBroker

Bedankt voor je fijne review en het vertrouwen! Het was een plezier om je verder te helpen.
Aarzel niet als je ons in de toekomst nodig hebt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring met Leasebroker.

Goede ervaring met Leasebroker.
Snelle verwerking van dossiers en beleefde mensen.

6 de diciembre de 2025

Respuesta de LeaseBroker

Bedankt voor je fijne review en het vertrouwen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service. Waren vlot bereikbaar en duidelijk in communicatie

14 de noviembre de 2025

Respuesta de LeaseBroker

Bedankt voor je feedback, we appreciëren je vertrouwen en de fijne samenwerking!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mieke super top manager!Vrai…

Mieke super top manager!Vrai professionele!Si été tout le personé com ça c ete magnifique!

14 de noviembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over het LeaseBroker-team.

Ik ben zeer tevreden over het LeaseBroker-team. Alles werd telefonisch afgehandeld, zonder tijd te verliezen met reizen. Ik had nooit gedacht dat een dergelijk proces zo efficiënt kon verlopen, maar het team toonde echt professionalisme. Hartelijk dank!

24 de octubre de 2025

Respuesta de LeaseBroker

Heel erg bedankt voor je feedback! We appreciëren je vertrouwen en de fijne samenwerking. Aarzel niet als je ons nodig hebt, we staan steeds ter beschikking!

Vlotte bediening

Vlotte bediening, correct en zeer behulpzaam en vriendelijk.

29 de julio de 2025

Respuesta de LeaseBroker

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne review!
Aarzel niet ons weer te contacteren met de volgende investering!

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

13 de octubre de 2025

Respuesta de LeaseBroker

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne review!
Aarzel niet ons weer te contacteren met de volgende investering!

Uitstekende service

Uitstekende service, bedankt voor de hulp Arne!

3 de octubre de 2025

Respuesta de LeaseBroker

Heel erg bedankt voor de fijne feedback!

Team LeaseBroker

8 consejos para escribir buenas reseñas.