Van aanvraag tot financiering en verzekering werd alles top geregeld. Enkel de handtekening moeten zetten als alle documenten in orde waren. Laurenzo hield me van de eerste minuut op de hoogte tot bi... Ver más
Ik werd zeer vlot geholpen in het aankopen van mijn nieuwe wagen. Minder dan 2 weken na het eerste contact kon ik de wagen afhalen. Snelle aanvaarding van mijn dossier en een goeie communicatie tusse... Ver más
Alhoewel het administratief even moeilijk ging door onverwachtse problemen bij derden werd ik zeer goed begeleid. Madeleine deed er alles aan om mij steeds op de hoogte te houden, duidelijke profess... Ver más
Als recente startup zocht ik een lease oplossing. Helaas stellen banken zich weigerachtig op tegen startende ondernemers. Ik kwam op die manier bij Leasebroker terecht waar ik van in het begin... Ver más
FINANCIERING OP JOUW MAAT: BOOST YOUR BUSINESS Ben jij een ondernemer: starter, zelfstandige of KMO-bedrijfsleider? Zoek je een financiering die fiscaal voordelig is en waarbij je eigen middelen voor andere zaken binnen jouw bedrijf kan inzetten? Wij begeleiden je – als financiële partner – naar de ideale financieringsoplossing voor jouw specifieke situatie.
Dekenijstraat 26, 9930, Lievegem, Bélgica
- 080021039
- info@lease-broker.com
- lease-broker.com
Professionele en vlotte aanpak
Professionele en vlotte aanpak! Binnen de 24u een goedgekeurd voorstel en vlotte afhandeling van dossiers door het team. Top!
Heel vlotte samenwerking
Heel vlotte samenwerking, een echte aanrader!
Leasebroker als excellente financiële partner
Zeer snelle en accurate respons op financieringsvraagstukken allerhande. Correcte pricing en snelle doorlooptijd van offerte tot realisatie financiering. Een waardevolle financiële partner die proactief meedenkt met de noden van het bedrijf.
Professionele aanpak.
Professionele aanpak.
Snelle en correcte afhandeling.
Een echte aanrader👌
Zeer snelle rechtstreekse communicatie…
Zeer snelle rechtstreekse communicatie met echte mensen die hun vak kennen. Correct prijszetting. Kortom een prettige ervaring om met Lease Brokers te werken.
Très souple toujours une solution