Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtigt god og tryg løsning! Vi har benyttet os af Lease A Box og været meget glade kunder. Det er rigtigt gode faciliteter - pænt og rent og med praktisk lille shop med mulighed for køb af pakkegr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt Lease a Box de sidste 4 måneder og har været meget tilfreds. Depotrummet var rent og tørt. Lageret har rigtig god sikkerhed og er let at komme til fra hovedvejene. Efter min mening var l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en fremragende oplevelse med Lease a Box i Helsinge. Personalet var utroligt venlige, tålmodige hjælpsomme fra start til slut. Lageret var rent, sikkert og nemt at navigere i med rimelige fa... Ver más

Información sobre la empresa

1. Instalación de autoalmacenamiento
  2. Planta de almacenamiento

Escrito por la empresa

LEASE A BOX – Self Storage i Nordsjælland, specialiseret i sikker og pålidelig opbevaring. Vi tilbyder et bredt udvalg af depotrum i forskellige størrelser, så uanset om du har brug for lidt eller meget ekstra plads, har vi den perfekte løsning til dig. Vi lægger altid vægt på at sikre den bedste kundeoplevelse for dig. Vi har mange tilfredse kunder, der har valgt os som deres foretrukne opbevaringspartner. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere information om vores opbevaringsmuligheder og services. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine opbevaringsbehov og skabe mere plads i dit liv.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2. Gang lige så fint som første. Meget flot service.

7 de abril de 2026

Kære Kurt,

Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os.

Dejligt at høre, at din oplevelse var lige så god som første gang 😊

Alt fungere

Dejlig orden , overvågning , let tilkørsel med stor automatisk port.
Altid venlig og kvik svar på forespørgsler
Alt i alt meget tilfredsstillende
Mvh Søren Hasager

18 de octubre de 2025

Kære Søren,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de flotte ord!

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både faciliteterne og servicen, sig endelig til hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

LEASE A BOX

Alt er nemt

Nemt at leje online. Nemt at opsige. Nemt at komme til.

Pæne store og tørre rum.

Ladvogne til at køre ens ting på.

Tilgængeligt 24/7. Videoovervågning og alarm.

Meget venlig service.

16 de octubre de 2025

Kære Susanne,

Tusinde tak for din fine anmeldelse, det er noget vi er rigtige glade for at høre og det er noget vi sætter stor pris på.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Ønsker dig en dejlig dag :)

Nem opbevaring

Det er nemt at komme til og læsse af og på. Der er sækkevogn til fri afbenyttelse. Der er tørt, rent og ryddeligt. Der er overvågning. Adgang med kode og hele dagen. Min bedste anbefaling

17 de agosto de 2025

Kære Gitte,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Vi er utrolig glade for at høre du har været tilfreds. Kontakt os endelig hvis har spørgsmål eller brug for hjælp.

Super fine lokaler!

Super fine lokaler!
Dejlig nemt og enkelt, som det skal være 👌
5 store stjerner herfra 🙂

8 de junio de 2025

Hej Kasper,

Tusinde tak for de 5 stjerner! Det sætter vi utrolig stor pris på.

Ønsker dig en dejlig dag ☺️

Lej en boks hos Michael

Michael, der lejer boksene ud er så usædvanlig service mindet og rar , at vi næsten havde det skidt med at opsige lejemålet. Alt fungerede fra dag et, super godt helenvejen , tak Michael

24 de mayo de 2025

Kære John,

Tak for din flotte anmeldelse, vi er utrolig glade for at høre fra dig, det sætter vi stor pris på. Jeg giver beskeden videre til Michael.

Med venlig hilsen,

Det blir ikke nemmere

Det blir ikke nemmere, renere og med den bedste og mest personlige service jeg overhovedet kunne forestille mig.

Jeg stod akut og manglede opbevaring til mit indbo. Vidste ikke hvor meget det ville fylde. Fik tilbudt to lokaler på 7-8m2 og kunne vælge det ene fra hvis det ikke blev aktuelt. Og jeg fik kun brug for det ene, og det andet blev opsagt uden opkrævning.

Lejen var til halv pris de første to mdr.
Der er så rent og pænt. Styr på tingene, og mulighed for tilkøb af flytte-artikler.

Ti stjerner til det sted her!

29 de abril de 2025

Respuesta de LEASE A BOX

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du følte dig godt hjulpet.

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk behagelig, professionel oplevelse. Gennemført service og super løsningsorienterede. De er bare SÅ søde. Jeg har fået det fedeste opbevaringsrum, super tjekket, tørt og rent, lige som det skal være... og så med palleløfter og assistance ved aflæsning.. God stil :-) Prisen er også den bedste på markedet, og så er det lokalt, så man let kan komme til det med egen nøgle. Perfekt, TAK :-) Vh Betina

16 de marzo de 2025

Hej Betina,

Tusinde tak for din fine anmeldelse og hvor er vi glade for høre din oplevelse af LEASE A BOX. Vi sætter stor pris på du er tilfreds og glad for løsningen :)

Sig endelig til hvis vi kan hjælpe med andet :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i alt et rigtig sted at få…

Alt i alt et rigtig sted at få opbevaret sine ting.
God pris, flotte og nemme rum at komme til.
Kan kun anbefales

9 de marzo de 2025

Respuesta de LEASE A BOX

Tusinde tak for din fine anbefaling, vi er glade for at høre du er tilfreds med din opbevarings løsning. Det altid vigtigt for os at tilbyde den bedste løsning og vi sætter altid stor pris på feedback :)

Med ønske om en dejlig dag :)

Venlige hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtigt god og tryg løsning

Rigtigt god og tryg løsning!
Vi har benyttet os af Lease A Box og været meget glade kunder. Det er rigtigt gode faciliteter - pænt og rent og med praktisk lille shop med mulighed for køb af pakkegrej. Booking og betaling er forrygende enkelt og effektivt. Få minutter efter man har booket er rummet klar!
Vores varmeste anbefalinger - 5 stjerner!

20 de enero de 2025

Hej Lars,

Hvor er vi glade for at høre du har været godt tilfreds med LEASE A BOX. Vi sætter meget stor pris på din feedback!

Vi er altid klar hvis har brug for hjælp eller har spørgsmål :)

Bedste hilsner

Fleksibel og velfungerende lokaler

Super fine lokaler med god plads og fint udstyr til aflæsning af opbevaringsgods.

Fleksibel afregning og personale der svare hurtigt på spørgsmål.

10 de octubre de 2024

Kære Michael,

Tusinde tak for din fine anmeldelse af os, det er noget vi altid sætter stor pris på. Vi er altid klar hvis har brug for hjælp eller har spørgsmål :)

Bedste hilsner

Kundeservice i særklasse!!!

-Lækre rene og pæne rum
-Nyt og pænt det hele
-alt fungerer
Men det bedste er kundeservice:
- Optimal og meget personlig service
- Stor tilgængelighed, altid et menneske i røret, der er venlig og meget løsningsorienteret
- 3 helt ekstraordinære gode kundeoplevelser, hvor jeg blev reddet af god service

Kan varmt anbefales

27 de septiembre de 2024

Hej Marie,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af vores kundeservice og lagerhotel! Det er så dejligt at høre du har været tilfreds med os, det gør os glade. Tak for det.

Det er altid vigtigt for os at gøre vores bedste og hjælpe vores kunder med en god oplevelse.

Alt som det skulle være

Alt som det skulle være. Venlig betjening. Godt kundesystem. Super lokaler i verdensklasse. Jeg er meget tilfreds.

24 de septiembre de 2024

Kære Ole,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af os, det er vi meget glade for.

Ønsker dig en dejlig dag! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super faciliteter og første klasses service

Super faciliteter med nem adkomst. Og altid venlig og hurtig service, når man har brug for hjælp. Kan varmt anbefale Lease A Box.

30 de agosto de 2024

Hej Christian,

Tusinde tak for din fine anmeldelse af os, det er vi virkelige glade for ☺️

Super fint rum

Super fint rum. God mulighed for at sætte ting i rummet, med vogn eller sækkevogn tilgængeligt i forhallen. Kodelås gør ind og udgang tryg. Bedste opbevarings mulighed for dine ting, der skal stå tørt og ved god temperatur.

28 de julio de 2024

Hej Ann,
Tusinde tak for din fine anmeldelse af os og vi er glade for at høre du har været tilfredse med os. Vi gør stor umage med gøre din oplevelse den bedste som muligt og trygt.

Godt og lettilgængeligt

Rent, billigt og lettilgængeligt. Bedste anbefaling herfra.

21 de julio de 2024

Hej Arman,
Tusinde tak din anbefaling, det gør os glade at høre du har været godt tilfredse med os, det sætter vi stor pris på :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt, pålideligt og virkeligt fair

Nemt, pålideligt og virkeligt fair. Lease a box er lagerhotel til yderst rimelige priser. Der er god adgang til rummene, som fremstår pæne og ryddelige - og så er serviceniveau top!

27 de abril de 2024

Hej Jacob,

Tusinde tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at høre du har været tilfreds med dit depot rum hos os. Det er altid en top prioritet fra os at vi har tilfredse kunder, hvis du har brug for hjælp så tag endelig kontakt til os igen.

Hav en dejlig dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Serviceniveauet slår alle de andre :)

Har benyttet dem igennem en periode på ca 6 måneder og lige fra jeg bestilte til slut har det været et super godt forløb så har KUN positive vindinger at nævne i forbindelse med dette firma

Men det mest imponerende var faktisk at jeg glemte at opsige det lejede rum efter jeg havde tømt det

det resulterede i en opringning fra Michael

Han sagde følgende til mig:

Vi kan se at rummet har stået tomt et stykke tid og kan heller ikke se at du har brugt nøglekode og ingen aktivitet via overvågning jeg afbrød Michael og sagde det har jeg sku glemt at opsige..... skal vi ikke liiiiige opsige den for dig så du slipper for at betale næste periode var spørgsmålet fra Michael

Samtlige andre steder havde de kørt den igennem men ikke her

VIRKELIG GOD STIL

I har en trofast kunde der ved hvem han skal benytte næste gang og en kæmpe fortaler for at anbefale dem frem for alle de andre der er på markedet

16 de abril de 2024

Hej Lars,

Tusinde tak for din feedback, vi er glade for at høre du har været tilfreds med dit depotrum og den service du har fået hos os. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber vi kan byde dig velkommen hos os igen på et andet tidspunkt.

God pris og service

Alt har fungeret perfekt. God pris og service.

15 de abril de 2024

Hej Steen,

Tusinde tak for din fine feedback, vi er glade for at høre du har været tilfreds hos LEASE A BOX :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.