Ett företag som gör betydligt mer för sina kunder än vad som kan förväntas av dem. Jag hade otur och få min vara skadad i frakten två gånger på raken och ändå skickade de mig en tredje vara, rejält in... Ver más
Otroligt nöjd! Har handlat här tidigare och varit nöjd med utbud, pris, leverans, men idag blev jag otroligt nöjd med deras kundservice. Hade problem med betalning/Swish, men när jag ringde hade de re... Ver más
Ena produkten jag hade beställt var slut på lager så efter någon vecka hörde jag av mig och frågade hur det gick varan var fortfarande slut och blev erbjuden en ersättningsprodukt mot en liten mellans... Ver más
Köpte ett gäng e14 retro 2200k lampor som slocknade efter knappt 1 år trots lovad livslängd på 25000 timmar. Försökte få hjälp via kundtjänst men svaret blev att garantin är bara 1 år. Kanske... Ver más
- Mayorista de artículos de iluminación
- Empresa de automatización de viviendas
- Mayorista de artículos eléctricos
- Proveedor de bombillas
- Proveedor de equipos de iluminación de escenarios
- Tienda de iluminación
Escrito por la empresa
LED Wholesaler market's best-value led products.
Trintegatan 1, 25368, Helsingborg, Suecia
- +46 42 - 456 91 50
- helpdesk@ledgrossisten.se
- ledgrossisten.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Smidigt att beställa
Smidigt att beställa och kom fram inom rimlig tid.
Fantastisk service och snabb leverans
Skulle beställa ett par lampor som verkade finnas i lager. Efter beställning fick jag mejl att alla varor inte fanns inne och skulle skickas när de åter var på lager. Jag frågade om jag kunde byta till en likvärdig produkt och det gick hur bra som helst. En halvtimme senare var redan lamporna skickade och de kom fram dagen efter. Superbra service!
Fungerar alltid problemfritt.
Bra kombination pris/prestanda och…
Bra kombination pris/prestanda och dessutom snabb leverans.
Leveransen som förväntad
Leveransen som förväntad. Lampans fästen krävde ett absolut plant underlag vilket jag inte hade.
Utmärkt och snabb service
Utmärkt och snabb service. En lampa i beställningen var felande och dagen efter påpekande så skickas en ny.
Super lampor alla i huset är mycket…
Super lampor alla i huset är mycket nöjda tack för bra affär .
Snabb leverans, allt enligt förväntan med produkten.
Väldigt nöjd med all hantering..
Bra hjälp vi telefonkontakt, mycket snabb leverans efter beställning!
Mycket nöjd!
Bra kundservice
Bra kundservice att prata med och snabb leverans med rätt grejer. Kan inte bli bättre. Tack ska ni ha
Mycke bra lampa till bra pris å snabb…
Mycke bra lampa till bra pris å snabb leverans. Super nöjd
Frakt på utsatt tid
Frakt på utsatt tid, bytte ut min insatts med T5 lysrör ovanför badrumsskåpet, blev kanon.
Leverans enligt beställning
Leverans enligt beställning, inga problem och inget extra plus som godis eller muta för framtida köp.
Bara raka bra priser med snabb leverans + + + + +.
Tack för god service!
Snabb och smidig avhämtnig.
Saknades en liten anslutning men det fixades snabbt och enkelt.
Tack för god service!