Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett företag som gör betydligt mer för sina kunder än vad som kan förväntas av dem. Jag hade otur och få min vara skadad i frakten två gånger på raken och ändå skickade de mig en tredje vara, rejält in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt nöjd! Har handlat här tidigare och varit nöjd med utbud, pris, leverans, men idag blev jag otroligt nöjd med deras kundservice. Hade problem med betalning/Swish, men när jag ringde hade de re... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ena produkten jag hade beställt var slut på lager så efter någon vecka hörde jag av mig och frågade hur det gick varan var fortfarande slut och blev erbjuden en ersättningsprodukt mot en liten mellans... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte ett gäng e14 retro 2200k lampor som slocknade efter knappt 1 år trots lovad livslängd på 25000 timmar. Försökte få hjälp via kundtjänst men svaret blev att garantin är bara 1 år. Kanske... Ver más

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,1

Todas las opiniones

33 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Både bra och lite dåligt.

Fick tidigt besked om försening, Bra
Men det jag köpte hade kunnat skickas med posten till min brevlåda, billigare och jag hade sluppit kör 2 mil för att hämta varan.

11 de septiembre de 2025

Kanonservice.

Kanonservice.
Överaskad över hur fina saker som fakiskt dök upp på posten.

vi första anblick blev jag avskräckt av en rätt tråkig hemsida, men det motbevisade mig när det svarar trevligt problemlösande folk i telefon varje gång man ringer.

5 stjärnor, önskar er all lycka!

26 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varan skulle finnas inne skulle…

Varan skulle finnas inne skulle skickas 5-8 dagar.
Nu har det gått 1 månad och varan har inte kommit ännu.
På hemsidan står det att den levereras 5-8 dagar fast dom inte har den på lager.

16 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde stegbelysning till en altan

Beställde stegbelysning till en altan. Leverans stod det 10-14 arbetsdagar.
I själva verket så blev det över 40 arbetsdagar. Inte ett enda mail om att varorna va så pass försenade. När jag ringer in så svarar en ”trött” man på kundtjänst. Mest besvärad över att jag har frågor om vart mina varor har tagit vägen. Lovade att de skulle komma inom två veckor. Tog tyvärr ytterligare 4 veckor innan de kom. Inte heller en enda erbjudande om kompensering för den sena leveransen. Kom högs troligt inte köpa nått här ifrån igen.

13 de agosto de 2025

Mycket nöjd

Mycket nöjd. I samband med en beställning råkade jag betala i förskott för en annan vara, som jag sen aldrig slutförde beställningen av. Märkte det inte själv men fick mejl från kundtjänsten som påtalade det och snabbt betalade tillbaka pengarna. Snabb bra och kundvänlig hantering.

31 de julio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.