Ik was eerst wat sceptisch over dit bedrijf. Ik kende het namelijk niet, maar ze hadden wel hele mooie producten en dat voor een goede prijs. Toch besloot ik al snel te bestellen na het zien van julli... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Helaas was er een fout geslopen in het product wat ik ontvangen had. Geweldig snel en leuk opgelost. Product houden en terugbetaling van aankoop bedrag. Kijk dat is service.
nadat de eerste lamp niet werkte wed er meteen een nieuwe opgestuurd , prima service
Door de duidelijke website was het zoeken eenvoudig. De getoonde en bestelde producten voldoen aan mijn wens . Het prijsniveau is goed. Levering was netjes op tijd .
Información sobre la empresa
Sobre Ledmegastore
Escrito por la empresa
Alles op het gebied van LED-verlichting! 💡
Bij LEDmegastore.nl ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van LED-verlichting! Wij streven ernaar om zowel professionals als doe-het-zelvers te voorzien van de beste prijzen én het beste advies.
Ons uitgebreide assortiment bestaat uit alles, van kleine LED-lampen tot krachtige industriële verlichting. Of je nu verlichting zoekt voor je woning, garage, kantoor, magazijn of een andere ruimte – bij ons vind je altijd de juiste oplossing! 🏠🏭
Al meer dan 4 jaar leveren wij hoogwaardige LED-producten en uitstekende service aan klanten in heel Nederland. 🚚📦
De beste klantenservice 🙋♂️
Bij LEDmegastore.nl zijn wij gespecialiseerd in LED-verlichting en helpen wij je graag met deskundig advies. Wij doen er alles aan om je de beste service en begeleiding te bieden.
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via verkoop@ledmegastore.nl.
- Gratis verzending vanaf €99.
- 30 dagen bedenktijd.
- Persoonlijk en deskundig advies.
Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 25% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Helaas had ik de verkeerde besteld.
Moest 1 maat groter zijn is nl. Voor bevestiging ledslang
Het was leuk winkelen
Goede verlichting in onze kelder....
Het is een top lampje snel gemonteerd en het geeft voldoende licht....
Goed product
Goed product voor een nette prijs
Goed product voor een nette prijs. Goede communicatie en snelle levering.
Zou zeker bij Ledmegastore weer bestellen. Dank :)
Zeer tevreden
Duidelijke opvolging van mijn bestelling, op tijd geleverd en de LED verlichting werkelijk prachtig !
Dit bedrijf pakt lampjes heel goed in…
Dit bedrijf pakt lampjes heel goed in ter verzending. Let wel, een stenen winkel kan dat niet en hoeft dit ook niet. Lampjes uit Polen, onbekende kwaliteit, ze geven licht, alla. En nu vraagt dit bedrijf om een aai over de bol. U weet genoeg.
Goed product met een super goede prijs
Goed product met een super goede prijs. Snel geleverd en goed ingepakt. Top !!!
Top goede kwalitijt en prijs
Top goede kwalitijt en prijs . Egt profesional , snel bezorging.
alles kwam prima in orde
Zeer tevreden met alle producten…
Zeer tevreden met alle producten (aquarium- en tafelverlichting), de service en prijs.
Top service en een betrouwbare…
Top service en een betrouwbare leverancier! Ik had een 5 meter lange ledstrip besteld voor buiten die ik kon inkorten. Werkt perfect en uitstekende bestel en levertijd.
Alles netjes aangeleverd
goede componenten voor een nette prijs.