Lejeboligmægleren Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Lejeboligmægleren her i Aalborg. Først med en medarbejder over telefon, som hurtigt kunne booke en aftale til fremvisning. Dernæst til selve fremvisningen,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde fra første opkald udelukkende kommunikation med Simon. Han var utrolig løsningsorienteret og effektiv i sin svartid, også uden for normale arbejdstider. Jeg følte hele tiden at han gjorde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

My family (Me, my fiancée, and our 5 month old son). We were looking for a new place to rent. Honestly, the experience with Rasmus Esbensen was really smooth. From the beginning, Rasmus was polit... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse. Vi var skrev og bedte om en rundvisning af en lejlighed, hvor vi hurtigt fik svar og en aftale. Søde Mathilde var med ude og vise rundt og vi snakkede lidt om vores ønsker. Hun sige... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia inmobiliaria
  2. también en la categoría
  3. Agencia de alquiler de apartamentos

Escrito por la empresa

Din foretrukne lejeboligmægler. Hos Lejeboligmægleren varetager vi både projektudlejning og genudlejning i og omkring Danmarks 4 største byer – Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

85 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service hele vejen rundt.

God service hele vejen rundt.

15 de agosto de 2025

Hej Hadi

Mange tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service ☺️

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Min veninde og jeg var inde og se en lejlighed som vi takkede ja til, dog var der lodtrækning og vi fik den desværre ikke - derefter skrev Lejeboligmægleren til os om hun måtte skrive hvis der kom noget lignende igen, og der gik ikke andet end 2 uger før hun kontaktede os, og vi fik vores drømme lejlighed.

10 de agosto de 2025

Hej Line

Hvor fantastisk, at I fik jeres drømmelejlighed, selvom I i første omgang blev skuffede efter lodtrækningen!

Vi er glade for at høre, I er tilfredse med vores service – og mindst ligeså glade for, at I har taget jer tid til at skrive det i en anmeldelse. Så tusinde tak for det ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en rigtig god oplevelse med…

Havde en rigtig god oplevelse med Rikke, som fremviste lejligheden. Der var styr på detaljerne og informationerne, så alt i alt en rigtig god oplevelse.

Hej Patrik

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Jeg sørger for, at dine rosende ord kommer videre til Rikke ☺️

Rigtig god kundeservice.

Rigtig god kundeservice.

Jeg har både snakket med Rikke og Niels som begge har været hurtige til at vende tilbage og venlige begge to.

Anbefaling herfra!

Hej Victoria

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi vil gerne takke dig for at tage dig tid til at fortælle om din oplevelse herinde.

Jeg sørger for, at dine rosende ord kommer videre til Rikke og Niels ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mægler var kvik og indlevende

Hej Jacob

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse med vores service ☺️

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Dejlig og hurtig service

Dejlig og hurtig service - fremvisning og opkald om boligstatus samme dag ;-)

Hej Elliot

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse af vores service ☺️

Rigtig god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og tilgængelig service!

Hurtig og tilgængelig service!
Vi fik svar på vores ansøgning omkring fremvisning af et lejemål meget hurtigt, med god service i telefonen også.
10/10, kan anbefales til enhver anden

Hej Marius

Sikke dejligt at se sådan en positiv anmeldelse, som du har taget dig tid til at skrive – det sætter vi rigtig stor pris på!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os i jagten på en ny lejebolig ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rikke var super sød og fleksibel med…

Rikke var super sød og fleksibel med fremvisningen. Virkelig værdsat. Behagelig og venlig behandling af fremvisningen hele vejen igennem.

6 de agosto de 2025

Hej Tanja

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse.

Jeg sørger for, at Rikke får dine rosende ord at høre ☺️

Super imødekommende og ærlig❤️

5 de agosto de 2025

Hej Isabelle

Tusinde tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse om din oplevelse af vores service – det sætter vi enormt stor pris på.

Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse ☺️

Rigtig god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forløbet hos lejeboligmælgeren gik…

Forløbet hos lejeboligmælgeren gik hurtigt og vi fik svar med det samme. Udlejeren Rikke var meget hjælpsom i denne proces. Det kan varmt anbefaldes herfra☺️☺️

4 de agosto de 2025

Hej Smilla

Mange tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, du har haft en god oplevelse med vores service.

Jeg sørger for at give dine rosende ord videre til Rikke ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale Lejeboligmægleren.
Særligt Niels har gjort en stor indsats for at finde en bolig, der passede til mig. Han udviste stor opmærksomhed på mine behov, forståelse for min situation og svarede hurtigt.

31 de julio de 2025

Hej Ditte

Mange tak for din anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse.

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse og jeg sørger for, at dine rosende ord kommer videre til Niels ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig, meget kompetent og serviceminded

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Rikke, som sørgede for at jeg kunne blive ringet op, på et afbud fra en anden potentiel lejer til fremvisning og fik derfor mulighed for at få et lod med i lodtrækningen på lejligheden - jeg fik svar dagen efter. Hurtigt, meget kompetent og behagelig oplevelse!

Hej Nicoline

Tusinde tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service ☺️

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse. Jeg sørger for, at dine rosende ord kommer videre til Rikke.

Tip top

God, personlig, nem og effektiv kommunikation. Hurtig proces.

Hej Amalie

Hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service – og tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive om den herinde ☺️

5 stjerner til Simon og lejeboligmægleren

Jeg havde en utrolig god oplevelse med lejeboligmægleren. Simon udviste stort engagement og tryghed i processen, og var åben og god til at besvare de spørgsmål, jeg måtte have. Kan helt sikkert anbefale!

Hej Ida

Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter enormt stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service. Jeg sørger for, at dine rosende ord kommer videre til Simon ☺️

Har haft en super nem

Har haft en super nem, og hurtig kommunikation med Rikke fra lejeboligmæglerne! Dejlig nem og hurtig proces med at finde en bolig! ☀️

24 de julio de 2025

Hej Emilie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at kontakte mægler og med svar på…

Nemt at kontakte mægler og med svar på spørgsmål.

18 de julio de 2025

Hej Ida

Fremvisning med Mia

Fremvisning med Mia, 10/10 hurtig proces og skøn service

16 de julio de 2025

Hej Vanessa

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse. Jeg sørger for, at dine rosende ord kommer videre til Mia.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og dygtige konsulenter

Det er som regel en hektisk oplevelse, når man er på udkig efter ny bolig - især ifm. med koordinering af fremvisninger, åbent hus, spørgsmål m.m. for at finde det helt rigtige.

Vi var dog så heldige at få assistance af to fantastiske udlejningskonsulenter fra Lejeboligmægleren ifm. åbent hus, fremvisninger og vores (alt for mange) spørgsmål ift. det administrative. Alexander og Mathilde - I er superstjerner, og vi havde ikke fundet så skøn en bolig uden jeres hjælp.

5/5 stjerner !

26 de mayo de 2025

Hej Jonas

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse – vi sætter enormt stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse af vores service.

Vi er glade for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse – og vi sørger for at give dine rosende ord videre til Alexander og Mathilde ☺️

Stort tillykke med dit nye hjem og rigtig god dag!

Dygtige og hjælpsomme

De har været meget behjælpelige og imødekommende, og satte tid af til at vise mig flere lejemål, så jeg fandt den rette for mig.
Kan helt klart anbefale Liv Residential som lejebolig mægler.

17 de junio de 2025

Hej Mia

Tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Lejeboligmægleren på vegne af LIV Residential ☺️

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var på fremvisning i går med Mia

Jeg var på fremvisning i går med Mia. Meget professionelt forløb og jeg følte at jeg var i gode hænder. Mia svarede på alle mine spørgsmål og har fået mig til at føle mig tryg i en helt ny verden med at søge lejligheder. Jeg kan varmt anbefale lejeboligmægleren, hvis du er boligsøgende.

17 de junio de 2025

Hej Christina

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.