Lekakademin Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra pedagogiska leksaker som var i jättefin kvalité när de kom fram. Överträffat mina förväntningar i både kvalité och uppfinnesrikedom till små barn. Jag köpte klistermärkesbok, klistermärken, färgpe... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uppdatering, de hörde av sig till slut och var så gulliga och ordnade med rabatt på nästa vara. Toppenservice! Otroligt sega med leveranstiden. Och har inte hört av sig för att hjälpa, även om de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket pedagogiska och aktiverande leksaker/lekredskap till överkomliga priser. Bra att jag som kund kan söka utifrån barnets ålder. Supernöjd med den snabba leveransen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tyvärr höll INTE Post Nord leverenstiden, vilket innebar att det jag köpte från er som var en doppresent inte kom hem till mig som jag bokat. Vilket gjorde att jag fick hämta upp de hos Post Nord. Kan... Ver más

1. Tienda de juguetes para niños
  2. Juguetería

Escrito por la empresa

Lekakademin är en danskägd och danskdriven webbshop med fokus på lärande och utvecklande kvalitetsleksaker. När ägarna Ann och Jane öppnade Lekakademin 2005 gjorde de det med en ambotion om att göra det möjligt för danskar att köpa leksaker som utvecklar barns färdigheter. På den tiden var det något som endast gick att få tag på utomlands. Med slit och möda jobbade Ann och Jane på och i dag är vi den största webshoppen inom vår nisch: Leksaker som gör barn klokare.

Lekakademin - Här leker barn sig klokare

Escrito por la empresa

Vi är en webbshop med en klar ståndpunkt kring vad som bidrar till en positiv utveckling hos barn. Vår ståndpunkt är konsekvent och har stor betydelse för vilka leksaker vi väljer att ha i vårt sortiment. På Lekakademin.se hittar du bara leksaker och utvecklande redskap som utvecklar barns färdigheter och är 100% säkra att leka med. Om leksakerna används, underhålls och förvaras enligt anvisningarna för respektive vara kan du vara helt säker på att ditt barn endast får positiva upplevelser med leksakerna du har köpt hos oss.

Gatis vid köp över 499 kr. Annars 49 kr.

Leverans 2-5 arbetsdagar

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

514 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag beställde 3 olika leksaker på samma…

Jag beställde 3 olika leksaker på samma gång; fick 3 olika paket dagar efter varandra och bara det första till det postutlämningsställe jag valt, de två senare till ett ställe som ligger betydligt längre ifrån. Och otroligt onödigt stora kartonger och den ena där det var en moonhopper i fick jag 10 kg lera (white Clay blc) ? ?.

3 de julio de 2026
Logotipo de Lekakademin

Respuesta de Lekakademin

Hej Eva,

Det beklagar jag verkligen - så ska det inte vara.

Jag förstår att det känns både frustrerande och märkligt när en beställning delas upp i flera leveranser, skickas till olika utlämningsställen och dessutom innehåller fel vara.

Vi har försökt att ringa dig två gånger men har inte lyckats nå dig.

Du är varmt välkommen att skriva till oss på hej@lekakademin.se, så hittar vi en lösning på det här.

Trevlig Tisdag

Proffsigt bemötande

Så bra bemötande. De löste det så snabbt att få mitt paket då jag behövde det snabbt. Beställde tisdag kom torsdag.. så fint spel 👍😀

2 de julio de 2026
Opinión espontánea

Nöjd med produkten

Nöjd med produkten, stämde väl överens med beskrivning, snabb och enkel leverans, enligt överenskommelse. Mitt barnbarn fick lära gå vagnen på sin födelsedag.

16 de junio de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.