Martin heeft alle mogelijke opties uit de kast gehaald om de lekkage te vinden. Als het tegenzat bedacht hij wel weer iets nieuws met een andere camera, uiteindelijk is de lekkage gevonden. Compliment... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Martin had snel de lekkage opgespoord. Hij heeft daarna alle verdachte waterbronnen en afvoeren apart onderzocht. Hierdoor wisten we precies wat we nog konden gebruiken zonder de vochtplekken te ve... Ver más
Martin kwam keurig netjes op tijd. Ging heel professioneel te werk zonder enige aarzel of twijfel en wist waar hij zijn inspecties moest verrichten. Helemaal niks waar ik een opmerking over zou kunnen... Ver más
Erg vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg. Lekkage snel door hem gevonden en ook snel het rapport ontvangen. Wij zijn zeer tevreden.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
LekkagePartner is een landelijk opererend lekdetectiebedrijf, gespecialiseerd in het opsporen én repareren van lekkages zonder breekwerk.
Información de contacto
De Windturbine 7, 3815 KP, Amersfoort, Holanda
- 085 4013570
- info@lekkagepartner.nl
- lekkagepartner.nl
Invita a los clientes a opinar
Lekkage bubbelbad
De monteur heeft met beperkte extra schade(klein gaatje in de zijwand bij bad)de lekkage goed in beeld gebracht
Kwaliteit
Je liet je goed voorlichten door goed door te vragen. Tevens liet je goed merken welke kennis je hebt.
Ben bijzonder tevreden dat je ook onderzoek bij de buren hebt uitgevoerd. Daarbij goede uitleg aan hen en aan mij gegeven.
Rustig en nauwkeurig te werk
Rustig en nauwkeurig te werk, en goede uitleg. Prettig persoon
Snelle reactietijd en communicatie
Snelle reactietijd, goede communicatie en heldere uitleg over het probleem
Fijn en professioneel geholpen
Fijn en professioneel geholpen. Inzicht gegeven in het onderzochte issue. Transparant en duidelijk in de uitleg.
Vakkundig en professioneel geholpen en…
Vakkundig en professioneel geholpen en ondanks alle drukte toch nog tijd gemaakt om het lekkage probleem op te sporen
Neemt de tijd en kijkt erg goed
Neemt de tijd en kijkt erg goed. Heel erg vriendelijk en een uitgebreid rapport ontvangen.
Prima bedrijf
Martin heeft gelukkig mijn lekkage, waar ik al heel lang last van had, op kunnen sporen. Hij heeft mij goed uit kunnen leggen wat er aan de hand is en wat er aan gedaan moet worden. Vervolgens een duidelijk rapport ontvangen. Prettige benadering en zeker een aanbeveling voor iedereen die een dergelijke specialist nodig heeft.
Deskundig en vriendelijk
Dankzij trustpilot uitgekomen bij LekkagePartner. En de reviews kloppen: Martin is deskundig, vriendelijk en neemt de tijd om alles goed te onderzoeken en uit te leggen.
No nonsense bedrijf en waar voor het geld
Martin is iemand die betrouwbaar is en net zo lang door zoekt tot hij een oorzaak voor de lekkage heeft gevonden.
Met de nodige apparatuur die hij voorhanden heeft verricht een lekkage detectie onderzoek waarbij hij zijn decennia lange kennis inzet alsmede goed op de hoogte is van bouwtechnische constructies.
Je krijgt na het onderzoek uitvoerige uitleg zowel mondeling alsmede door een met foto’s voorzien uitgebreid en duidelijk rapport.
Dankzij zijn onderzoek zijn we er nu na 18 jaar achter wat er mis is met het bouwtechnische gedeelte wat de lekkage veroorzaakt èn wat er bouwtechnisch niet klopt. Geeft goed uitleg wat er moet gebeuren om het lekkage probleem te verhelpen.
Ieder lekdetectie onderzoek kost natuurlijk geld maar dit in dit geval is het eraan bestede geld goed besteedt.
Ècht een bonafide vakman met verstand van zaken,een aanrader dus !!
Onderzoek n.a.v. schademelding lekkage
Martin van LekkagePartner kwam hier, n.a.v. een schademelding bij de verzekeringsmaatschappij, vanwege een lekkage waarvan niet duidelijk was waar de oorzaak lag. Hij is een paar uur bezig geweest en heeft mijn hele huis zeer grondig onderzocht. Uiteindelijk was duidelijk waar het aan lag en daarnaast gaf Martin nog andere tips aangaande plekken waar vocht werd geconstateerd.
Zeer deskundig, vriendelijk en to-the-point.
Martin heeft grondig onderzoek gedaan…
Martin heeft grondig onderzoek gedaan en me erg vriendelijk geholpen
Oorzaak gevonden met duidelijke uitleg
Zeer bekwaam en vriendelijk
Zeer bekwame en vriendelijke specialist. Legt goed uit wat er gaat gebeuren en wat er uiteindelijk aan de hand is.
Uitermate kundige man
Uitermate kundige man. Vriendelijk ook met veel geduld voor een leek om uitleg te geven. Deskundigheid loont zoals hier is gebleken. Top!
Nauwkeurig en net bedrijf
Ging gedegen en nauwkeurig te werk.
Legde ook uit wat hij aan het doen was.
Netjes in zowel het werk als in de omgang.
Super ervaren, deskundig en behulpzaam
Naast enorme deskundigheid én gebruik van professionele apparatuur, deelt Martin alle stappen die hij neemt in zijn onderzoek en analyse naar de (verrassende) oorzaak van de lekkage. Ook is Martin uiterst plezierig in de omgang. Gewoon top!
Prettige meneer
Prettige meneer, makkelijk in omgang.
Zoals gevraagd, belde hij netjes van tevoren.
Nam er ruim de tijd voor.
Liet me met duidelijke uitleg zien, wat er mis was.
Had goede afspraken met de meneer, omtrent de waakhond.
correct en terzake kundig
Más información sobre otros tipos de reseñas.