Väldigt trevlig och kunnig personal! Fick precis den hjälpen jag behövde till nya terrassen. Var något svårt att få upp färgburken som var väldigt tejpad, men hellre att frakten är säker. Kommer defi... Ver más
Mycket professionella och oerhört vänliga och hjälpsamma med allt som rör min beställning. Det är exakt så en föredömlig affärsverksamhet ska bedrivas när det handlar om kundrelationer.
Inledningsvis vill jag avhandla faktumet att detta företag har kunnat bistå med genomgående support i flertalet sekel, detta i form av kvalitativ samt tillmötesgående personal. När man besöker... Ver más
Escrito por la empresa
Leksakshuset är en privat stormarknad i Karlskrona, med Leksaker, Färg, Tapeter, Belysning, Husgeråd, Mattor, Textil, och mycket mer. Sen 2022 finns vi även online.
Lallerstedts Gata 5, 371 54, Karlskrona, Suecia
- 0455 - 240 82
- kundservice@leksakshuset.com
- leksakshuset.com
pris o leverans
Fantastisk service tack
Snabb återkoppling när lagersaldot inte…
Snabb återkoppling när lagersaldot inte stämde. Bra bemötande och lösning av problemet.
Snabbt svar på fråga + SUPERSNABB…
Snabbt svar på fråga + SUPERSNABB leverans! Mycket nöjd med produkt också!👍
Att ni hadde det jag sökte.
Enkelt att handla snabb leverans
Varan levererades inom utlovad tid
Varan levererades inom utlovad tid.
Fungerade som man kan förvänta sig 👍
Mycket snabb leverans och fint packat…
Mycket snabb leverans och fint packat paket!
Väldigt bra leverantör
Det är alltid jättelätt att beställa och betala, frakten är snabb och priset är alltid jättebra, hae bestellt i flera år nu.
Kanonbra!
Mvh
Brian weitkamp
Bra förpackningsstorlek
Att erbjuda 1-litersförpackning färg så man slipper ha 2 liter outnyttjad i garaget
Mycket bra service!
Uppskattar verkligen att ni ringde och berättade att jag gjort två beställningar av samma sak, och snabbt kunde inhibera den ena. Jag fick också pengarna tillbaka direkt. För övrigt fungerade både beställning och leverans utmärkt. Kommer gärna tillbaka!
Snabbt och bra
Más información sobre otros tipos de reseñas.