Vi blev lurade på 11 tusen då vi fick…
Vi blev lurade på 11 tusen då vi fick fel varor och företaget skyller på transportören medans transportören skyller på företaget!
Rena rama bedrägeriet!
Avråder köp från detta stället!
En av Sveriges största återförsäljare av tapeter. Vi jobbar med låga priser och snabba leveranser.
Suecia
No ha contestado las opiniones negativas
Rena rama bedrägeriet!
Avråder köp från detta stället!
När det finns gott om företag med god kundservice, finns det inga som helst anledningar till att köpa varor eller tjänster från de som inte begriper sig på det alls. Aldrig igen.
Jag är mycket missnöjd med Tapetkompaniets hantering av en retur. Jag beställde två tapetrullar med samma artikelnummer, men ville returnera endast en – i obruten förpackning och inom ångerfristen enligt distansavtalslagen. Trots att jag hänvisade till gällande lagstiftning (distansavtalslagen 2005:59 §§ 12–13), där det framgår att varje vara i ett flerpaketsköp omfattas individuellt av ångerrätten, vägrade företaget att acceptera en delretur.
De hänvisade istället till sina egna villkor och bad mig vända mig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) för att pröva ärendet. Detta trots att ångerrätten enligt lag är tvingande och inte kan avtalas bort. Jag tvingas nu göra en formell anmälan till ARN och betala avgift – helt i onödan – eftersom företaget inte följer lagen.
Servicenivån är under all kritik. Istället för att ta ansvar och agera enligt konsumenträtt försöker de försvåra returprocessen och skjuta över allt arbete på kunden. Det känns som ett aktivt motstånd mot att följa lagen.
Jag rekommenderar andra att vara försiktiga vid köp härifrån, särskilt om det finns minsta risk att du vill returnera något.
Toppenfina tapetprover från England. Tapetkompaniet var den enda tapethandeln som kunde erbjuda prover på de tapeter jag önskade från WM. Snabb frakt och bra pris!
Snabb leverans och bra priser. Jag är nöjd ☺️
Hade svårt att räkna ut hur många semlor vi behövde så köpte 11 semlor och hade tyvärr 4 till övers. Tapetföretaget tar inte emot de 4 oöppnade rullarna då de säger att de bara är skyldiga att ta tillbaka om HELA beställningen makuleras. Det är dålig service!
Absolut omöjlig leverantör på nätet. De jobbar med Schenker transport som bad mig vara hemma hela dagen igår för att ta emot leverans. Sedan kom ett sms som bad mig vara hemma igår 17-20. Då produkterna var viktiga för mig avbokade jag middag hos vänner. Imorse kom sms om att de kan leverera nästa vecka. Känns trovärdigt? Oprofessionellt? Absolut. 40 min i tfn för att försöka lösa problemet. Ingen lösning. Inget telefonnummer till Tapetkompaniet. Noll känsla för kundvård. Förstår de inte att de lever på kunderna, inte produkterna? Köp någon annanstans.
Hittade en olja 319:- för fyra liter. Hade av en stor butikskedja köpt en burk 0,9 liter för 260:- plus 30:- extra för att den skulle brytas. Tapetkompaniets pris var kanonbra och de tog inget extra för att bryta den trots att min nyans inte ens var valbar på webben.
Dessutom snabbt svar från Anton på mail innan, när jag efterfrågade ang möjligheten att bryta i ”udda” nyans. Snabb leverans också.
Det var bra och snabb leverans av tapeten. Vi hade svårt att beräkna exakt hur många rullar vi behövde då rummet hade många konstigheter och öppningar. Detta gjorde att en rulle ur beställningen blev över när tapetseringen var klar. När jag kontaktade Tapetkompaniet om att returnera den överblivna oöppnade rullen så fick jag till svar att dom inte tar enstaka rullar i retur, endast hela besättningen kan returneras. Pga företagets returpolicy kan jag inte rekommendera dem, hitta en annan leverantör.
Snabb leverans, bra pris och bra bemötande från kundservice. Rekommenderar!
Efter ett par veckor efter vår beställning efterfrågade vi våra taper som vi hade köpt. Först då fick vi veta att lagersaldot hade misstämt hos återförsäljaren vid beställningen. Förstår att det kan bli en miss i lagersaldot MEN då kan man som kund förväntas få ett meddelande och någonslags "ursäkt". Supertrist att stå med en inhyrd tapetserare två veckor efter beställningen, utan tapeter! Kan tyvärr inte rekommendera detta företag trots bra priser, då betalar jag hellre lite extra och få beställningen i tid, alternativt ett meddelande om försening! Uselt kundbemötande och service
Leveransen var bra och snabb. Alla frågor lösta! Tack ! Rekommenderas! 👌🌟
Bra service och trevligt bemötande :) Svarade snabbt på frågor. Dessutom har tapetkompaniet de billigaste priserna och en snabb leverans.
Más información sobre otros tipos de reseñas.