Lendo Online Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig bedrijf! Zelfs savond om 22:00u nog bereikbaar per app,omdat de bezorging niet helemaal goed gegaan was. Gelijk aangeboden om een nieuw exemplaar op te sturen, zodat we het cadeau binnen zoud... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Materiaal,bestelling en betaling uitstekend. Één nadeel. Heb mijn bestelling via vrienden die in Nederland wonen bij hen laten thuisbrengen. Omdat de verzending kosten te hoog opliepen als ik het pa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Naast Trustpilot zijn er weinig reviews te vinden over Lendo Online. Ik twijfelde daarom om iets te bestellen. Maar... de twijfel bleek onnodig! Binnen twee dagen werd mijn kast keurig thuis gel... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik ben helaas wat teleurgesteld over de communicatie. Na het retourneren van mijn bestelling heb ik een maand gewacht op de terugbetaling van €159. Mijn eerdere e-mails werden helaas niet beantwoord... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda general

Sobre Lendo Online

Escrito por la empresa

Lendo Online - Niets is ons te gek!

Het team van Lendo Online staat voor u klaar om uw huis, tuin of andere omgeving net een stukje meer naar uw wens te maken.

Het assortiment bestaat uit meubels, tuinartikelen, huisdierartikelen en veel meer! Dit assortiment wordt regelmatig ververst met nieuwe producten. Alle producten worden gratis opgestuurd binnen Nederland.

Voordelen

• Door ons grote assortiment en de fijne prijzen zal er altijd een product voor u bij zitten.
  • Al onze producten liggen op voorraad in Nederland.

Onze bezorgbelofte

Gratis en binnen 1 werkdag geleverd!

Gratis en snel thuisbezorgd -- betaal nóóit meer verzendkosten!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

432 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

202 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldig tevreden over snelle levering

Geweldig tevreden over snelle levering, mooi en praktisch design en uitstekende beschrijving over montage.

Respuesta de Lendo Online

Wow, bedankt voor de lovende woorden. We hopen je uiteraard weer terug te mogen zien bij Lendo Online!

Snel

Snel, degelijk en exact wat im nodig had

Respuesta de Lendo Online

Fijn dat we daarbij hebben kunnen helpen. Graag tot de volgende!

Prima ervaring

Vanaf de aankoop werd je goed op de hoogte gehouden tot het moment van bezorgen (de volgende dag al). Het product zelf was zeer goed verpakt. Desondanks waren er enkele deuken in het plaatwerk van de lockerkast.

Respuesta de Lendo Online

Je feedback wordt heel erg gewaardeerd. We zien je graag weer terug bij Lendo Online

Fijne ervaring

+communicatie
+kwaliteit
+prijs

- verzendkosten

Respuesta de Lendo Online

Heel mooi dat het zo positief bevallen is!

Very high-quality dog pool

A very high-quality dog pool. Our one-year-old German Shepherd absolutely loves playing with a ball in it.

29 de junio de 2026

Respuesta de Lendo Online

So happy to read that you are satisfied with the high quality of our dog pools.
We would like to wish you and your dog a lot of fun this summer.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

levering & klantendienst

De levering was correct zoals afgesproken.
Ook het ontbrekend stuk werd snel geleverd.

24 de junio de 2026

Respuesta de Lendo Online

Heel fijn dat we het zo op konden lossen en bedankt voor het vertrouwen! Graag tot de volgende keer

Kippenhok

Vlugge levering en een goede folder met uitleg voor het ineen steken van het kippenhok

Respuesta de Lendo Online

Wat een fijne woorden. Hartstikke bedankt en graag tot de volgende keer!

Mooi kastje

Mooi kastje, redelijk makkelijk te monteren.
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van her gehele bestel en afleverproces.

Respuesta de Lendo Online

Mooi om te lezen dat dit zo goed gewaardeerd wordt. Bedankt voor de feedback en graag tot de volgende keer!

Voor herhaling vatbaar

Een goed product en scherp in prijs. Snel geleverd door hen maar dpd was de vertraging

29 de junio de 2026

Respuesta de Lendo Online

Wow, ondanks de vertraging mogen we toch 5 sterren ontvangen van je. Dit is echt heel aardig van je! Ga zo door!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanrader goede communicatie en oplosdingsgericht

Was wat vertraging en hebben hier korting voor gegeven. Maar het meest fijne was de goede snelle communicatie. Ook zeer blij met de kasten. Super goede verpakking en alles ruim aanwezig. Echte aanrader.

28 de junio de 2026

Respuesta de Lendo Online

Mooi dat wij op deze manier de kans kregen om deze geste te doen. We waren immers een dagje te laat.

Veel plezier met uw kasten!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Order netjes en snel geleverd

Order netjes en snel geleverd. Dus klant tevreden

28 de junio de 2026

Respuesta de Lendo Online

Mooi, dank voor de lovende woorden. De volgende keer gaan we voor de 5 sterren! Als er nog iets is dat we kunnen verbeteren, dan horen we het graag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een kliko ombouw besteld

Een kliko ombouw besteld. Allereerst is het in elkaar zitten een flink karwei, met een matige handleiding. De kwaliteit is waardeloos, na een paar weken zag het hout er al flink verweerd uit. Daarnaast zie je de kliko’s er erg doorheen. Allerlei onderdelen zijn al afgebroken of scheef door gebruik, wind en de storm van vorige week. Bij het contact opnemen word ik matig geholpen (ik mag nieuwe onderdelen opgestuurd krijgen, maar met deze kwaliteit en alles wat uit elkaar valt zal dan een tijdelijke oplossing zijn verwacht ik). Verwacht meer van 240,- euro.

Opinión espontánea

Respuesta de Lendo Online

Wij verkopen inderdaad ombouwen voor kliko's, maar kunnen je bestelling niet herleiden. Graag ontvangen we extra informatie via ons emailadres info@lendo-online.eu zodat we het kunnen oplossen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.