Vaker besteld, tot nu toe altijd goed gegaan. Moet ook gezegd worden. Deze keer echter geen bericht gehad dat de bestelling niet kon worden verzonden door te weinig voorraad. (Waarom kon ik het... Ver más
La empresa ha respondido
Bestel al jaren lenzen bij ze. Goede prijzen en redelijk snelle levering (meestal binnen 1 week).
La empresa ha respondido
Op mijn verzoek is er een onderzoek uitgevoerd door een serieuze, goede, ervaren opticien. Ik had een gevoel dat een oog minder was geworden. Dat klopte inderdaad. Zij stuurde mij ook door naar een oo... Ver más
La empresa ha respondido
Bestel er al jaren! Had laatste keer een vraag voor de klantenservice, werd heel snel en vriendelijk geholpen! Bezorging is altijd vlekkeloos en netjes geleverd door de brievenbus.
La empresa ha respondido
Bij LensExpress kunt u eenvoudig online uw lenzen bestellen tegen een scherpe prijs. Wij hebben een groot aanbod aan contactlenzen, allemaal van topmerken en van hoge kwaliteit. Bij onze contactlensspecialist kunt u terecht voor advies over de juiste lenzen voor u.
Escrito por la empresa

Gratis bezorgd door de brievenbus!

Zuidplein 322, 3083 CX, Rotterdam
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ben altijd al tevreden geweest over jullie bedrijf. AL draag ik nu minder vaak mn lenzen. Toch weer bij jullie besteld. Altijd een snelle levering.

Respuesta de LensExpress
Al jaren bestel ik mijn lenzen bij LensExpress. Het bestellen op zich is heel eenvoudig en ik krijg mijn lenzen altijd binnen een paar dagen thuis bezorgd.

Respuesta de LensExpress
Snelle levering en goede klantenservice. Netjes een briefje erbij dat de sticker die normaal op de voorkant zit tijdelijk niet beschikbaar is maar het product hetzelfde is gebleven.

Respuesta de LensExpress
Slechte kwaliteit lenzen en zeer uitermate teleurstellende klantenservice die totaal niet met je mee denkt! Ik bestel hier nooit meer.

Respuesta de LensExpress
Ik heb in oktober 2025 voor een heel jaar lenzen besteld. Normaal bestelde ik Vision Daily Comfort. De öude" versie van deze lenzen werd niet meer geleverd en ik bestelde een vergelijkbaar product ( volgens de info op de site van LensExpress want de "oude daily" werd niet meer geleverd. Deze nieuw "versie" is vreselijk. Halverwege de dag lenzen er uit omdat ze helemaal zij uitgedroogd en de ogen geïrriteerd. Ik heb LensExpress hierover geïnformeerd en helaas nimmer een reactie ontvangen. Ik ben benieuwd of andere klanten vergelijkbare ervaringen hebben. De 2 sterren zijn voor de snelle levering.

Respuesta de LensExpress
Telefonisch goed geholpen en daarna snel mijn lenzen ontvangen. Ben al heel erg lang klant en tot nu toe erg tevreden. Ook soms was er dingen niet heel goed gaan lossen ze het meteen op.

Respuesta de LensExpress
Goedkoop en snel in huis. Goede informatie op de website

Respuesta de LensExpress
Voor 3 maanden lenzen besteld, maar voor 1 maand lenzen gekregen. Na meerdere malen proberen contact te leggen, helaas geen reactie gekregen daarom 1 ster, slechte klantenservice

Respuesta de LensExpress
Fijn product helpt goed, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Respuesta de LensExpress
Snelle leveringen. Je wordt als klant met een gegronde klacht en/of opmerking serieus genomen.

Respuesta de LensExpress
Altijd leveringen op tijd en toen ik zelf een vergissing maakte bij het bestellen werd dat zeer klantvriendelijk opgelost

LensExpress
10-01-2026 Verzenddatum in systeem echter ditmaal verzonden op 12-01-2026.
Verzending op tijd is al vaker een probleem geweest. Antwoord was komt dat alles standaard op 10-01-2026 staat. Nu op 15-01-2026 om 15.45 uur nog niet ontvangen. We hebben het hier over daglenzen, helaas een medische noodzaak. We hebben t niet over een luxe product. Indien t systeem t niet anders kan of post nl het pakket niet kan leveren is dat de verantwoordelijkheid van LensExpress en niemand anders. Het pakket wordt ook nog eens als brievenbus pakket verstuurd maar past nooit.
Ik ben al tig jaar klant maar dit is alles behalve service.

Respuesta de LensExpress
Het duurde lang voordat mijn bestelling binnenkwam. Het zou binnenkomen de volgende dag nadat ik de bestelling had gedaan, allesbehalve kwam de bestelling binnen. Een week later kwam het binnen.
Ik vond dat teleurstellend.

Respuesta de LensExpress
Más información sobre otros tipos de reseñas.