We willen Groter in Wonen Maastricht hartelijk bedanken voor de adviezen en begeleiding tijdens het kopen van onze nieuwe bank. Belangrijk voor ons, de grote stalen stof die we enkel dagen konden... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Barkrukken van Leolux besteld. Helaas, mijn fout, met het goede onderstel, maar de verkeerde hoogte. Dus ik zat met onderstellen, nieuw,400 euro schade, waar zowel Piet Klerckx als Leolux de schoude... Ver más
Die Qualität und das Design der Möbel ist hervorragend, deshalb haben wir erst nach 30 Jahren unsere Sitzgruppe erneuert. Das Designcenter inlusive Beratung hat uns sehr geholfen die richtigen Möbel z... Ver más
We hebben de prachtige catalogus ontvangen en met genoegen doorgelezen. Een bewaarexemplaar! De cataolus heeft ons verleid het prachtige bijzettafeltje van Studio Truly Truly Morrle te kopen. Een... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Leolux is een Nederlandse producent van design banken, fauteuils, stoelen en tafels.
Información de contacto
Marinus Dammeweg 55, 5928PW, Venlo, Holanda
- 0773877222
- marketing@leolux.nl
- leolux.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Geweldig ingepakt
Geweldig ingepakt. Schadevrij. Heel comfortabel. Kwaliteit! Wel erg kostbaar!

In 1987 kochten we de Leolux Clio
In 1987 kochten we de Leolux Clio, daar zitten we anno 2025 nog steeds op.
De stof begint een beetje oud te worden dus gaan we weer voor een nieuwe Leolux

Respuesta de Leolux
Deze stoel is heerlijk om in te zitten…
Deze stoel is heerlijk om in te zitten met je benen op de poef! Lloyd plus 694-101.

Respuesta de Leolux
Een Handgemaakt product uit Nederland.
Via een dealer werd mijn fauteuil op maat in gemeten qua hoogte en bekleding.
Een aardige en zeer ervaren verkoper die kon overtuigen, maar de zitervaring in de showroom (Baarn) gaf de doorslag.
Nu zit ik thuis als een vorst en ben heel blij met mijn aankoop.

Respuesta de Leolux
Alles correct volgens afspraak.
Alles correct volgens afspraak.
En zelfs iets vóór tijd geleverd!
We zijn heel tevreden over Du Fossé en LeoLux. Ook nog steeds tevreden over onze vorige aankopen.

Respuesta de Leolux
Schitterende meubels om lang van te…
Schitterende meubels om lang van te genieten. Zelf heb ik de Pallone, Toveri en Pulla. En er komen zeker nog nieuwe meubels bij!

Respuesta de Leolux
Wij hebben in juni onze Mayon 3 zit…
Wij hebben in juni onze Mayon 3 zit bank aangeschaft in Senso leer.
De bank zit heel erg goed, en staat mooi in ons interieur

We hadden een 2,5 zits bankje gekocht
We hadden een 2,5 zits bankje gekocht, model Devon. Maar je moet zeker 10 cm bij de kant wegblijven, anders zit je scheef. Leolux deed een verbetering tegen kosten maar dit heeft niet geholpen. Je moet nu na ruim een half jaar nog verder van de kant blijven zitten. Met andere woorden: een heel duur bankje waar je niet prettig op zit.

Goede kwaliteit, mooie meubels
We hebben een Lloyd stoel inclusief hocker en een Pallone gekocht. De kwaliteit is super.
De Lloyd maakt wat geluid als je er op gaat zitten. Hierover hebben we navraag gedaan. Even de reactie afwachten.
De Pallone staat perfect bij de Kikko.
Al met al erg blij met de kwaliteit en het design.

40 Jahre Divi Divi- Sessel von Leolux
40 Jahre Divi Divi- Sessel von Leolux
Vor rund 40 Jahren habe ich einen Divi-Sessel von Leolux gekauft und - weil begeistert - bald durch einen zweiten ergänzt. Ich habe einen rund zehn Jahre als Bürostuhl benutzt. Der andere ist lange Jahre der heftig umstrittene "Lesestuhl" der fuenf Kinder gewesen, be- und umklettert. So sehr, dass der Bezug nach dreißig Jahren intensiver Nutzung und wohl auch durch Einsatz "unerlaubter" spitzer Gegenstände heftig gelitten hat. Eine Polsterei hat hier geholfen... Vor zehn Jahren waren die Divis also wieder wie neu, sind seitdem im regelmäßigen Einsatz. Haben mittlerweile fünf Umzüge überstanden.
Besonders beliebt bei Besuchern mit "Rücken". Auf dem Divi findet jeder "seine" Position. Schade - und darum Sternabzug - Divi ist nicht mehr im Programm. Aber wenn die anderen Sitzmöbel von Leolux nur die halbe Lebenszeit der Divis haben - gute Sache. Schade, dass die Möbel kaum im stationären Handel zu finden sind. Trotz allem Vertrauen würde ich gern "Probesitzen" wollen, ohne den Weg nach Krefeld machen zu müssen.

Respuesta de Leolux
We hebben de prachtige catalogus…Geef een upgrade aan je woning!
De cataolus heeft ons verleid het prachtige bijzettafeltje van Studio Truly Truly Morrle te kopen. Een blikvanger in de kamer. Een genot om naar te kijken.
Hij combineert perfect bij de Bora Bora bank, zandkleur, en de fauteuil Caruzo + gratis poef, alletwee zeegroen.
Alles verworven bij Vesta Groningen.

Prachtige bank
Prachtige bank, goede zit en mooie stof, we zijn super tevreden.

Respuesta de Leolux
Kwaliteit en design die samen gaan
Kwaliteit en design die samen gaan, zeer blij met de bankstellen en fauteuils
Bank blijft niet strak, krijgt vouwen in stof
Bank blijft niet strak, zoals bank uit 2000.
Vind ik teleurstellend voor een drie Zits van 7300 euro. Klacht via leverancier Vesta ingediend, nog niets van gehoord. Jammer.
Op dit moment zou ik niet weer deze bank aanschaffen. Kan nog verbeteren, we wachten af.
Een hele mooie catalogus
Een hele mooie catalogus, met ruime
Keuze. 👍
Deskundig advies gekregen van Daisy bij…
Deskundig advies gekregen van Daisy bij aankoop van Mayon bank en een Pallone!
Tolle Reaktion auf Anfrage nach Ersatzteil
Ich habe ein Ersatzteil für meinen Helical Sessel benötigt und den Service von Leolux per E-Mail kontaktiert. Innerhalb kürzester Zeit hat sich Leolux bei mir gemeldet und eine sehr freundliche und kompetente Mitarbeiterin (Frau Boom) hat sich meines Problems angenommen. Mittlerweile ist das Ersatzteil angekommen. Danke für die tolle Reaktion auf meine Anfrage. Leolux ist wirklich eine Premiummarke!!
Hervorragende Verarbeitung
Hervorragende Verarbeitung, Sitzkomfort und Materialqualität!
Esszimmer Stühle
Die Esszimmer Stühle sind sehr schön im Design und das Leder ist qualitativ richtig hochwertig. Der Sitzkomfort durch die leicht nachgebende Lehne und die relativ straffe Polsterung der Sitzfläche ist ganz einfach gesagt hervorragend!