Beställt två parfymer, snabb leverans och fantastisk service. Kommer definitivt handla här igen. Kommer rekommenderas till andra parfymälskare! 🤝🏽⭐️
La empresa ha respondido
En väldigt serviceinriktag parfymbutik! Vi blev erbjudna luktprover för att enklare kunna bestämma oss och kunde vid samma tillfälle gå hem med den parfymen jag ville ha. Snabbt, smidigt, stort sortim... Ver más
La empresa ha respondido
Snabbt och riktigt smidigt och en liten hälsning i paketet. Det lilla gör så mycket. Rekommenderas starkt. Allt toppen.
Escrito por la empresa
Köp Parfym online hos Le Parfume, till bra priser och snabb leverans. Alltid gratis frakt, hitta dina favoriter bland parfymdjungeln hos https://www.leparfume.se/
Lergöksgatan 11, 421 50, Västra Frölunda, Suecia
- info@leparfume.se
- leparfume.se
Snabbt och riktigt smidigt och en liten…

Beställt två parfymer
Beställt två parfymer, snabb leverans och fantastisk service.
Kommer definitivt handla här igen.
Kommer rekommenderas till andra parfymälskare! 🤝🏽⭐️
Snabb leverans och inget krångel och…
Snabb leverans och inget krångel och fick en lite present som uppskattas!🌸
Kommer absolut köpa mina parfymer igen hos er!

100% nöjd, inga anmärkningar
Snabb leverans (typ 1-2 dagar) och företaget gjorde det som förväntades. 100% nöjd, det är så onlineshopping ska vara :)

Respuesta de Le Parfume
Min order kom väldigt snabbt fast den…
Min order kom väldigt snabbt fast den tog 1 dag mer då dom hade strul med systemet. Dom var väldigt snabba med maila mig om detta. Jag uppskattade det verkligen och jag fick några prover på köpet också rekommenderar starkt leparfume.se

Respuesta de Le Parfume
Jag fick snabbt min vara
Jag fick snabbt min vara, och att det är billigare att köpa på nätet. Tack

Utmärkt
Bra pris, snabb leverans och en användbar liten parfym behåller gratis till!

Fick ingen orderbekräftelse
Fick ingen orderbekräftelse. Mailade till kundtjänst och de sa att de skulle skicka en ny bekräftelse och att jag skulle kolla min skräppost. Ingen bekräftelse kom och inget i skräpposten. Mailade tillbaka och sa att jag fortfarande inte erhållit någon bekräftelse men trots påminnelser fick jag inget svar från dem.
Långsam leverans.
Långsam leverans, skickade varan 1 vecka efter beställning, svarade inte på frågor om detta förrän jag skickade två mail.

Respuesta de Le Parfume
Mycket snabb leverans och bra priser
Mycket snabb leverans och bra priser. Kommer tipsa till kompisar som ska köpa nya parfymer

Jag är väldigt nöjd
Jag är väldigt nöjd. Skulle definitivt rekommendera. stark denna sidan. Beställningen kom super snabbt och att man fick en lite travelzise flaska gratis är 10/10. Det är min nya favoritsida för parfymer.

Respuesta de Le Parfume
Más información sobre otros tipos de reseñas.