Le Parfume Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick ingen orderbekräftelse. Mailade till kundtjänst och de sa att de skulle skicka en ny bekräftelse och att jag skulle kolla min skräppost. Ingen bekräftelse kom och inget i skräpposten. Mailade til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, produkten kom i väldigt bra skick och liten trevlig överraskningen i paketet. Här kommer det beställas mer ifrån!

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min order kom väldigt snabbt fast den tog 1 dag mer då dom hade strul med systemet. Dom var väldigt snabba med maila mig om detta. Jag uppskattade det verkligen och jag fick några prover på köpet ocks... Ver más

La empresa ha respondido

1. Tienda de cosméticos
  2. Perfumería

Escrito por la empresa

Köp Parfym online hos Le Parfume, till bra priser och snabb leverans. Alltid gratis frakt, hitta dina favoriter bland parfymdjungeln hos https://www.leparfume.se/

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

142 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Suverän service

Suverän service, snabb leverans. Fick även med lite gott godis!

6 de mayo de 2022

Respuesta de Le Parfume

Roligt att höra och tack för din feedback :D

Snabbt och bra

Snabbt, enkelt och bästa pris på nätet på den parfym jag ville ha. Betalade med swish. Fick ett litet kort med tack för din order och en liten godispåse. Kändes personligt :)

24 de abril de 2022

Hej Clara!

Tack för din fina feedback och riktigt roligt att höra om din positiva köpupplevelse :D. Välkommen åter!

Jag är supernöjd

stort utbud & en supersnabb leverans😀
Här ska jag fortsätta handla.

27 de febrero de 2022

Hej Anniqa,

Stort tack för din feedback! Va glada vi blir att du är nöjd med till köp, Välkommen åter 😎

Mycket nöjd med köpet.
Smidigt att beställa och snabb leverans.
Ett plus för det personliga meddelandet som medföljde.

9 de febrero de 2022

Hej Anna!

Roligt att få höra att du är nöjd :D. Tack så mycket för din feedback.
Välkommen åter :D

Mycket nöjd

Mycket nöjd.
Snabb leverans och väl paketerat.

4 de febrero de 2022

Hej Jonathan,

tack för din feedback och va glada vi blir att du är nöjd med din order,

Välkommen Åter! 😎

Utmärkt!

Jätte snabb service.

26 de enero de 2022

Hej Ann-Sophie!

Tack för din feedback! :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, bra priser och inga krångligheter. Handlar gärna här igen!

10 de enero de 2022
Opinión espontánea

Hej Andreas,

Tack så mycket för din feedback :)

Du är så välkommen åter!

Bästa parfymbutiken!

En väldigt serviceinriktag parfymbutik! Vi blev erbjudna luktprover för att enklare kunna bestämma oss och kunde vid samma tillfälle gå hem med den parfymen jag ville ha. Snabbt, smidigt, stort sortiment och otroligt prisvärt!

3 de enero de 2022
Opinión espontánea

Hej Josefin,

Stort tack för din feedback, vi på Le Parfume är jätteglada att du känner så efter att ha handlat hos oss! :)

Mvh Le Parfume

8 consejos para escribir buenas reseñas.