Wat een geweldig bedrijf, mee denken in de ideeën. De daadwerkelijke uitvoering van mijn lesauto, alles wat ik wilde incl de aanpassingen die ik nodig heb om leerlingen met een beperking les te geven.... Ver más
Ik had mijn nieuwe auto in bestelling de afhandeling ging onwijs professioneel fijn met de hulp van Joost. De juiste keuze gemaakt voor welk model. Onwijs blij mee. En ook de service dat de auto b... Ver más
goede communicatie, snel bereikbaar, oplossing gericht. professioneel. alles word uit handen genomen zodat je je kan focussen op les geven. en Joost van les auto deal staat altijd voor je klaar
Goede bereikbaarheid en vriendelijke service alles (net) op tijd geregeld om op de gewenste datum te kunnen starten vooloop auto niet helemaal conform afspraak (Polo ipv Golf) maar die was ni... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
LesautoDeal is gespecialiseerd in lesauto lease voor rijscholen. Vanuit 3 locaties bedienen we meer dan 200 rijscholen door heel Nederland. Ook starters zijn welkom. Waarom LesautoDeal? Voordeliger dan zelf een lesauto kopen (ja echt!), geen risico op onverwachte kosten, en snel een vervangende lesauto bij pech. En met de aanpasbare kilometerbundels ademt het leasecontract flexibel mee met de drukte van jouw rijschool. Bekijk onze website voor meer informatie en tarieven.
Konijnenberg 135, 4825BC, Breda, Holanda
- 085- 130 00 13
- info@lesautodeal.nl
- lesautodeal.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Snelle Sevice bij Pech
ik had op korte termijn een vervangende auto nodig
dit was binnen een dag geregeld vond ik super fijn
Ze staan voor je klaar als er wat is en…
Ze staan voor je klaar als er wat is en komen er samen met jou uit.
Ze zijn erg behulpzaam en helpen je zoveel als dat ze kunnen.
Tijdens verlof passende oplossing
Ik kreeg tijdens mijn verlof een passende oplossing aangeboden, dat me auto opgehaald werd en meteen een vervangende lesauto geleverd is bij mij naasten, zodat ik meteen na mijn verlof aan de slag kan gaan. Dit heeft mij veel tijd en teleurstellende leerlingen bespaard. Dankjewel lesautodeal, op jullie kan ik rekenen!
Helaas
Ik vind het jammer, dat schade
( scheur) In een band niet onder onderhoud valt , en dit voor eigen kosten is.
Inmiddels goed positief opgelost door lesautodeal en Joost.
En een goede uitleg gehad
Tevreden met vervangend vervoer
Weer stonden ze met een nette vervangende lesauto klaar(binnen 24 uur en bij mij voor de deur ) en kon ik gewoon mijn planning weg werken !!!
LesautoDeal had weer snel een andere lesauto!
LesautoDeal had weer snel een vervangende lesauto geregeld, zoals mijn eerdere ervaringen met LesautoDeal. Zit al jaren bij LesautoDeal, een aanbeveling.
Nette service!
Auto is voor de deur opgehaald en ook weer afgeleverd, heel luxe! Tevreden met deze service.
Erg fijn bedrijf
Erg fijn bedrijf. Regelen alles goed en bij defect aan huidige auto werd binnen 2 uur een andere auto geregeld. Super service!
Volledige ontzorging
Ik ben ruim 5 jaar klant geweest bij LesautoDeal (full operational lease) en ik ben zeer tevreden over hun dienstverlening en service. Zij zijn zeer toegankelijk en bieden op cruciale momenten de juiste oplossingen, waardoor je als rijschoolondernemer volledig wordt ontzorgd; ik heb geen dag omzet gemist!
Top geregeld en snel
Ze nemen altijd op zelfs tegen sluitingstijd en zoeken ook na sluitingstijd voor een oplossing
Service is goed, communicatie moet beter
Service is goed.
Communicatie kan beter, er wordt te veel gesproken in termen als "ik heb de hoop dat", "ik verwacht dat", "ik ga ervan uit dat", ipv dat er structurele afspraken gemaakt kunnen worden waar ik in mijn (werk)planning rekening mee kan houden.
Verder worden afspraken m.b.t. kosten niet nagekomen en krijg je soms facturen voor dingen waar vooraf geen duidelijkheid over was.

Respuesta de LesautoDeal
Word op tijd geholpen, en lesautoDeal is altijd te bereiken
Word op tijd geholpen en lesautoDeal is altijd te bereiken
Lesautodeal is altijd eerlijk en open!
Goede leaseprijs en zeer eerlijk /duidelijk in de communicatie. Snelle reacties op mijn vragen. Altijd goed in oplossingen.
Uitermate tevreden
Lesautodeal denkt goed mee, houdt me op de hoogte en doen wat ze beloven.
Perfecte en snelle schadeafhandeling.
Perfecte en snelle schadeafhandeling.
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, snelle afhandeling en uitstekende service. De auto werd netjes geleverd en alles verliep precies volgens afspraak.
Meedenken, snel reageren.
Enige minpuntje, de vervangende auto werd niet afgetankt bij mij afgeleverd.
Prima snelle afhandeling
Prima snelle afhandeling. Joost heeft snel alles geregeld zodat ik weer snel verder kon met het lesgeven.
Zeer tevreden met de afwikkeling van een schade en het gebruik van de leenauto.
De medewerker(s) (Joost) van LesAutoDeal reageren snel. Denken mee in oplossingen en werken samen met prettige betrouwbare garages. Zeker heel prettig in de rijschoolbranche dat dingen snel geregeld kunnen worden.
Más información sobre otros tipos de reseñas.