Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldig bedrijf, mee denken in de ideeën. De daadwerkelijke uitvoering van mijn lesauto, alles wat ik wilde incl de aanpassingen die ik nodig heb om leerlingen met een beperking les te geven.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had mijn nieuwe auto in bestelling de afhandeling ging onwijs professioneel fijn met de hulp van Joost. De juiste keuze gemaakt voor welk model. Onwijs blij mee. En ook de service dat de auto b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede communicatie, snel bereikbaar, oplossing gericht. professioneel. alles word uit handen genomen zodat je je kan focussen op les geven. en Joost van les auto deal staat altijd voor je klaar

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede bereikbaarheid en vriendelijke service alles (net) op tijd geregeld om op de gewenste datum te kunnen starten vooloop auto niet helemaal conform afspraak (Polo ipv Golf) maar die was ni... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de arrendamiento de automóviles

Escrito por la empresa

LesautoDeal is gespecialiseerd in lesauto lease voor rijscholen. Vanuit 3 locaties bedienen we meer dan 200 rijscholen door heel Nederland. Ook starters zijn welkom. Waarom LesautoDeal? Voordeliger dan zelf een lesauto kopen (ja echt!), geen risico op onverwachte kosten, en snel een vervangende lesauto bij pech. En met de aanpasbare kilometerbundels ademt het leasecontract flexibel mee met de drukte van jouw rijschool. Bekijk onze website voor meer informatie en tarieven.

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Snelle schakelingen

18-04-2023 knalde een DHL busje tegen mijn geparkeerde lesauto aan.
Gelijk les auto deal gebeld en aangegeven wat er aan de hand was en ook gevraagd of Joost mij gelijk kon bellen.
Joost belde ook gelijk en na de nodige procedures is de auto weggesleept en ik kreeg gelijk vervangend vervoer mee.
In de avond hebben Joost en ik weer contact gehad en met de belofte dat ik 99% de volgende dag een vervangend les auto zou krijgen.
Joost voegde daad bij zijn woord en ik kreeg een lesauto.
Daarnaast heeft Joost er alles aan gedaan om alles goed te laten verlopen zowel het invullen van de papieren als het goede verloop van de kleine dingetjes.
Jullie zijn echt kanjers.
Dank jullie wel voor het snelle optreden en afhandeling.
Bij deze zeker 100% en 5 sterren waard

19 de abril de 2023
Opinión espontánea

Top bedrijf

Voor alles wat je nodig hebt om een auto te huren, te lessen advies of een informatief gesprek kun je bij deze toppers terecht. Bij ons was alles in een mum van tijd rond, werd met alles op de hoogte gehouden.
Bij Lesautodeal hoor je te zijn

28 de marzo de 2023

Mijn rijders-stoel ging kapot

Mijn rijders-stoel ging kapot, contact opgenomen met Joost en even later kreeg ik een optie op de auto naar een garage te brengen en een vervangende auto mee te nemen dus mijn lessen konden de volgende dag gewoon door door deze snelle afhandeling en dag erna mijn eigen auto alweer terug in de ochtend en de garage had gelijk al mijn vloeistoffen gecontroleerd en bijgevuld dus helemaal blij mee!

7 de marzo de 2023

Een geweldige goede service

Een geweldige goede service. Ik word altijd op de hoogte gehouden van ontwikkelingen/status.
Mijn lesauto kapot , Joost heeft direct gehandeld zodat ik een dag later alweer een vervangende auto heb. Top, zo hoort service te zijn!!

1 de marzo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Positieve ervaring met een paar ontwikkelpunten.

Voor beginnende rijinstructeurs biedt lesautodeal de mogelijkheid om toch te kunnen leasen. De km bundels zijn op zich handig maar dien je zelf goed in de gaten te houden. Ik werk part-time in een groot gebied en rij prive ook best veel km's met de auto. Dan zit je zomaar aan 5000/6000 km per maand. Ontwikkelpunten: flexibeler omgaan met onderhoud (keuze in materialen en waar het onderhoud gedaan mag worden) Voor de rest positieve ervaring gehad met vervangende lesauto toen dat nodig was. Werd netjes geregeld zodat ik weer door kon werken.

7 de febrero de 2023

Super bedrijf

We zijn erg blij dat we gekozen hebben voor lesautodeal hun professionele begeleiding in het uitzoeken voor de juiste les auto is top!

1 de marzo de 2022

Lesauto leasen

Door Lesautodeal is een keurige auto opgeleverd. Alle onderdelen en opties waren aanwezig in of op de auto.

De afhandeling van de oplevering verliep vlot en ik was snel weer onderweg naar de eerste leerling.

3 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al even in contact en tevreden klant…

Al even in contact en tevreden klant bij lesautodeal. Als er wat is denken ze met je mee en helpen waar ze kunnen. Recent had mijn auto iets waardoor hij pas na een maand na de garage zou kunnen maar door snelle service een vervangende auto te krijgen was mijn eigen auto binnen een week weer gemaakt en heb ik gewoon les kunnen blijven geven. Erg fijn dat dit kosteloos geregeld werd.

19 de octubre de 2022

Goed geholpen weer!!

Goed geholpen weer, Alles snel geregeld en altijd goed meedenkend zodat je lekker kan doorwerken. Ze nemen een hoop Zorgen voor je weg zodat je goed gefocust kunnen blijven op je werk.

16 de septiembre de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.