Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt julefrokost buffet ved Leth Catering til lørdag den 16. december 2023. Det var en uovertruffen oplevelse. Normalt siger man, at pris og kvalitet hænger sammen. Her overgår kvalit... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Med 4 dages varsel sprang Leth Catering til med helstegt pattegris med tilbehør til 47 personer. Alt fungerede til perfektion. Super lækker mad. Stor tak til Peter og Connie for at vi ikke skulle afly... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tager hånd om fødevareallergier

Jeg har kun fine ord om Leth catering. Jeg skulle deltage i et arrangement, hvor jeg få dage inden festen forhører mig om de kan lave én af kuverterne gluten- og mælkefri, hvilket de bekræfter. Til selve festen er der samme tilbehør som resten af gæsterne får, adskilt i egne beholdere, så jeg var helt tryg ved det.

28 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

lørdag den 28 fik vi stegt gris med det…

lørdag den 28 fik vi stegt gris med det hele til 30 personer.
flink mand der kom til tiden som lovet, han bar ting ind og skar grisen ud og og blev et stykke tid som lovet.
maden var super og alle gæsterne hentede mad 2-3 gange :-) og der var rigligt med mad. det var en god oplevelse og vi takker for den gode mad.

28 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk mad og super service

Fantastisk mad og super service,
De kan varmt anbefales. Vi fik helstegt pattegris med tilbehør, det var vildt godt og velsmagende og masser af det selv om der blev spist godt igennem af 32 personer. 😊😊

22 de junio de 2024

Fantastisk mad

Vi har haft Peter til at levere grill buffet til cirka 80 mennesker. Maden var super lækker og der var rigeligt af den. Super venligt personale, god kvalitet og til meget fair priser.
Stor anbefaling herfra

17 de mayo de 2024

Tarteletter og fyld.

Har I dag hentet tarteletter og fyld.
En god oplevelse.
Der var fint med fyld og masser af kød i fyldet. Og smagen kunne ikke gøres bedre.
Intet at sætte en finger på.
Vi siger tak for mad. :-)
Vi kommer igen en anden gang.

14 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i dag hentet juleplatte hos Leth…

Har i dag hentet juleplatte hos Leth Catering. Kan kun sige, at det var super godt! God mængde og veltilberedt. Det er længe siden, jeg har smagt så god en fiskefilet! Har tidligere købt Too good to Go, som også har været fint, dog en enkelt smutter.
MEN efter i dag, kan jeg kun give 5 stjerner. Tak for god mad.

26 de diciembre de 2023

Virkelig god oplevelse

Det var en uovertruffen oplevelse.
Normalt siger man, at pris og kvalitet hænger sammen.
Her overgår kvaliteten dog langt prisen.
Virkelig god mad til en meget billig pris.

16 de diciembre de 2023

Too good to go

Har i dag købt 2 x too good to go til 30 kr pr. styk
Fik 2 pæne skiver flæskesteg, med sovs, kartofler og rødkål.
Det var veltilberedt, kødet var saftigt selv efter at jeg varmede det i microovnen.

Det er ikke sidstegang jeg køber too good to go herfra.

Mvh. Yrsa B Justesen

12 de noviembre de 2023

Kan ikke anbefales

Jeg bestilte mad fra too Good to Go, fik en ris ret hvor risene var udkogt udenpå og rå indeni. Kyllingefiletterne dertil var ikke krydret på nogen måde, ikke engang salt og peber og så var de frosne! Det var et af de mest utiltalende måltider jeg nogensinde har fået serveret.

26 de marzo de 2023

Min mor havde bestilt laktosefri mad

Min mor havde bestilt laktosefri mad
Som de sagde de kunne levere. Det blev så til mad uden sovs. En tør bøf, and med rødkål og plantebaseret smørsovs, fiskefilet med kartoffel. Det er ikke svært at lave mad laktosefrit. Min mor har nu afbestilt igen. Mærkelig mad. Hvor svært kan det være at lave almindelig dansk mad dog laktosefrit for uddannet køkkenpersonale.

20 de noviembre de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mad som mormor lavede det

Rigtig god og rigelig mad som mormor lavede det. Jeg får både frokost og aftensmad med en lille daglig salat. Meget mere varieret og billigt end jeg selv kan lave det. Har kun oplevet en enkelt smutter og vil varmt anbefale dem.

18 de octubre de 2021

Super dårlig opførelse

Min mor havde bestilt mad til en fest og ville så aflyse (afbestilte 2 måneder før festen så ikke i sidste øjeblik) hun prøvede først at ringe for at aflyse men telefonen blev ikke taget så hun skrev en undskyldende besked om at hun havde fundet noget andet. Hvorefter hun så bliver ringet op, den telefonopringninger misser hun så hvorefter hun får en besked om at ringe igen, det gør hun så hvor til hun bliver verbalt angrebet i telefonen om hvorfor hun har fundet noget andet og hvad grunden var, min mor er så hel ærlig og siger at det er på grund af at de kun vil være der i 1,5 time til både forret hovedret og desert som min mor ikke mente var længe nok da festen skal holdes i et forsamlingshus med tilhørende gymnastik hal så folk kan leje også mellem maden men dette mente han var en snut dum undskyldning og mente det ville være masser af tid til alle 3 retter. Han sage så at han ville få min mor bandet fra sweet deal da min mor havde sagt at hun ville købe sådan en da det var der igennem hun havde fundet Leth Catering m.m. Så uprofessionel opførelse ville aldrig opfordrer ham til nogen med den opførelse.

14 de julio de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.