Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min favorittbutikk i en årrekke. Fantastisk smakfulle og nydelige produktet i god kvalitet. Her har jeg handlet alt fra kurver og vesker til klær, tøfler og kroppsprodukter. Den gode kombinasjon av e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg syns det er fint å kunne handle av små bedrifter som tenker bærekraftig og som bl.a støtter kvinner i andre land. At det blir en personlig handel, og ikke masseproduserte ting. Og at jeg fikk en s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin butikk, oversiktlig nettbutikk. Rask levering og fint innpakket. Gode hudpleie produkter (spesielt begeistret for Vossabia) Klærne er etisk mote, nydelig keramikk, kurver, håndklær og mye mer.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres
  2. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Nettbutikken LIBE er en nisjebutikk hvor vi tilbyr klær, interiør, kroppspleie, leker m.m. med fullt fokus på økologiske og naturlige materialer, Fair Trade og Slow Fashion. Varer med gode historier, som er produsert med respekt for mennesker, dyr og jorda vår. Noen av våre merkevarer: Sabahar, People Tree, Wonki Ware, By Basics, Dr.Bronner m.fl. Vi holder til ved vakre Hardangerfjorden, og har lager / showroom i sentrum av Odda. Her holder vi åpen butikk for kunder tors, fre og lør. Vi gjør vårt beste for at du som nettbutikk kunde skal kjenne litt på samme hyggelige og gode service som om du handlet over disken i butikken i Odda.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En butikk som lever opp til sin visjon!

Dette er en butikk som virkelig lever opp til sin visjon og profil. Utrolig mange flotte produkter som er både økologiske, fairtrade, estetisk vakre, med en god kvalitet og en god "historie". Snittet på klærne er veldig fine og kledelige, kvaliteten på stoffene er i verdensklasse! Et veldig godt utvalg!

29 de julio de 2024

💚 Åh, for en fin anmeldelse! Tusen takk💚

Anbefales !

Jeg fikk varen raskt i postkassen og med et koselig kort =) <3.Jeg kommer helt sikkert til ¨handle der igjen.

4 de junio de 2024

💚 Takk Bente!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette var en ny favoritt butikk.

Dette var en ny favoritt butikk.
God service ,bærekraftige varer .
Anbefales og en butikk jeg kommer til å handle mye fra ❤️❤️❤️

15 de mayo de 2024

Så kjekt å høre💚 Takk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

LIBE er superbutikken hvor du er sikker på å få etiske varer

LIBE er superbutikken hvor du er sikker på å få gode etiske produkter.
Jeg kjøpte et kjempefint håndkle, det er så fint at jeg heller skal bruke det som duk. Og en kjempefin svart jakke.
TUsen takk for denne fine butikken:-)

26 de abril de 2024

Respuesta de LIBE.NO

Tusen takk for herlig anmeldelse, Else💚 Og hjertelig velkommen igjen!

Trygt å handle med LIBE.NO

Godt pakket kurv, slik at den ikke ble klemt sammen og mistet fasongen. Hyggelig hilsen med beklagelse over forsinkelse ( som ikke var noe problem for meg).
Positivt inntrykk av seriøs forhandler.

2 de mayo de 2024

Respuesta de LIBE.NO

Så fint å høre at kurven kom vel frem i fin stand! Og tusen takk for gode ord og stjerner💚

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.