Wat een service. Wat een Helpdesk (Thomas). Super. Zojuist meerdere keren e-mail contact gehad en iedere keer binnen no-time antwoord op mijn vragen en oplossingen voor mijn problemen. Achteraf ge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Na aankoop van een MS pakket ging een en ander mis. Bleek dat een pakket 2024 kan niet opgenomen worden in een (oude) office 2021. Na herhaalde pogingen lukte mij dit pas na aanschaf van Office 2024.... Ver más
Hier Microsoft office gekocht. Licentie code en download link ontvangen per mail hierna geïnstalleerd dit gaat allemaal snel zodat je direct aan de slag kunt. Prima perfect bedankt hiervoor 👍
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij leveren de goedkoopste legale Microsoft Office en Windows licenties. We kopen grote volumes aan van licenties op alle producten bij bedrijven die overstock hebben of ongebruikte licenties uit bijvoorbeeld falingen om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. We hebben ook minimale overheadkosten, zo kunnen wij de prijs minimaal houden.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snelle en betrouwbare service
Twee licenties aangeschaft, kort na elkaar. Eerste werkte meteen goed. De tweede licentie later geactiveerd, dit gaf helaas een foutmelding.
Dit gemeld bij de klantenservice en zo'n 5 minuten later een reactie en een oplossing, helemaal top.
Aanrader!
Activatie na 30 dagen
Nadat ik in de onmogelijkheid was om de licentie binnen de 30 dagen te activeren, werd ik ONMIDDELLIJK MET SUCCESS GEHOLPEN!!!!!
Van een absolute perfecte hulp gesproken!!!
Service impeccable et réponse rapide du…
Service impeccable et réponse rapide du support, je recommande
Hier Microsoft office gekocht
Gewoon fantastisch service 👍👍
Wat een top service
Wat een top service!
Er was iets mis met mijn code en na meerdere mails is dit opgelost. Een zeer vriendelijke begeleiding!
Een echte aanrader!
Had een stapje vergeten in het…
Had een stapje vergeten in het activatieproces waardoor de licentie niet fatsoenlijk was geactiveerd. Mailtje gestuurd na 18h. Een uurtje later kreeg ik de oplossing en werkte het, deze keer levenslang. Dikke merci Thomas van de klantenservice.
Goeie en snelle service
Goeie producten en ongekend snelle reactietijd per mail. Als ik weer iets nodig heb, kom ik hier weer terug.
Heel positieve ervaring
Snelheid in levering, klaar en duidelijke installatie instructies, prijs en kwaliteit. Heb al meerdere keren besteld.
De prijs is geweldig in vergelijking…
De prijs is geweldig in vergelijking met de gangbare prijzen. Levering is direct met een mail: daarin krijg je een downloadlink plus een handleiding voor installatie. In die handleiding kan je ook de code of licentienummer aanvragen. Alles gaat razendsnel, en uiteraard veilig voor je privacy.
De software zelf werkt perfect, want het zijn perfect legale versies. Dat is toch ook belangrijk om te weten.
Soms kan je ook een oudere versie kopen (die even goed en snel werkt maar zonder de laatste snufjes) tegen een zeer lage prijs. Zo gebruik ik al jaren Outlook 2016. Voor mij vertrouwd en even snel als de laatste nieuwe versies . Allemaal voordelen dus. Veel succes met Licentiepromo.be.
Eén keer heb ik hulp nodig gehad bij de installatie van een app... ik krijg binnen de tien minuten een uitgebreide mail met alle mogelijke uitleg, en mijn probleem was opgelost.
Snelle levering met een zeer duidelijke…
Snelle levering met een zeer duidelijke uitleg waardoor het installeren, in dit geval, op 3 systemen een fluitje van een cent was. 1 mailtje gestuurd ter verduidelijking omdat ik de laptop niet goed geschoond had, per omgaande een effectief antwoord gekregen.
Mijn volgende aankoop zal zeker bij jullie zijn. Mijn aanbeveling aan anderen ook.
Service 5 étoiles, prix et fiabilité hors pair !
Un problème d'activation rencontré avec une clef Microsoft a été résolu parfaitement dans l'heure où il a été signalé, avec l'envoi d'une nouvelle clef et des informations claires pour l'utiliser. Le support est remarquable par sa réactivité, sa courtoisie et son efficacité, bravo !
blijf hier vooral weg!!
blijf hier vooral weg!!
Correcte info op hun website verwijderen ze gewoon wanneer ze geen zin hebben om een klant verder te helpen.
Ik had er een licentie gekocht van Office voor één toestel waarvan je onbeperkt kon herinstalleren op dat toestel.
Zo stond duidelijk vermeld op hun website.
Bij de eerste installatie na aankoop van de licentie kwam er al een melding dat Office niét kon geactiveerd worden omdat de sleutel al te dikwijls is gebruikt geworden.Uiteindelijk werkte het toch na dat ik naar Microsoft had gebeld.
Nu is de licentie plotseling gestopt met werken > kreeg als foutmelding niet legale versie!
Heb geprobeerd met een herinstallatie maar het probleem bleef.
Contact opgenomen met Licentiepromo en daar zeiden ze doodleuk dat je die sleutel maar één keer kan gebruiken.Wanneer je herinstalleert op hetzelfde toestel werkt het niet meer volgens hen.
Blijkbaar wisten ze niet eens dat die info van onbeperkt herinstalleren op hun site stond! Na dat ik hen daarmee confronteerde was de info een paar minuten later van hun site verwijderd..
Uiteraard heb ik van àlles screenshots.
Ook de negatieve review die ik op hun site had achtergelaten hebben ze verwijderd.

Respuesta de Licentiepromo
activatiecode
Blijkbaar liep er iets mis met mijn activatiecode van office. Ik dacht dat ik deze had ingevoerd... niet dus. De gekregen code werkte niet meer, gelukkig is de klantendienst zeer hulpvol (en snel!) en werd dit binnen de kortste keren opgelost! Top toch 👌
Wat een service
Wat een service. Wat een Helpdesk (Thomas). Super.
Zojuist meerdere keren e-mail contact gehad en iedere keer binnen no-time antwoord op mijn vragen en oplossingen voor mijn problemen. Achteraf gezien lag het probleem volledig aan mijn kant en mijn handelen.
Menige helpdesk kan hier nog wat van leren. Grote klasse.
Ik hoop nog vele jaren van het aangekochte Office Pro Plus 2024 pakket gebruik te kunnen maken. Indien een nieuwe laptop nodig is dan zoek ik zeker Licentiepromo weer op.
Ed Kloeg
Ik heb bij Lic Promotie de MS Office…
Ik heb bij Lic Promotie de MS Office 2024 gekocht maar had last om het pakket te activeren. Dan maar de hulp via hun mail ingeroepen om het probleem op te lossen. En in een mum van tijd was het probleem opgelost want hun medewerkers hebben zich uit de naad gewerkt met een hele reeks van vragen en richtlijnen. Puike service , voorbeeldige opvolging. Wat kan een mens nog meer verlangen? Mijn volgende versie van Office die komt zeker en vast van Lic Promotie. Gewoon omdat ze hun uiterste best doen om de klanten ter wille te zijn... Bedankt, klantendienst van Lic Promotie !!!!
Prima helpdesk
Ik ben niet zo een expert met computers.
Bij de activering van mijn programma Office had ik wat problemen, en deze werden na een mail dezelfde dag nog opgelost.
Dat is een service die een pluim verdient.
Voor een faire prijs een degelijk…
Voor een faire prijs een degelijk produkt
Na betaling direct een link in uw e-mail om de software te downloaden en installeren.
Lukt de installatie niet onmiddellijk, geen nood een vriendelijke e-mail met de nodige tips lost dit op.
Support wanneer ik het nodig had
Ik had een licentie aangevraagd voor Office, gekregen en de activatie werkte zonder problemen. Toen deze plots na zowat een maand gereactiveerd moest worden lukte dat niet meer. Ik heb dit gemeld aan Licentiepromo en direct een nieuwe activatie code gekregen. Dat werkte zonder problemen. Ik ben aangenaam verrast door hun snelheid van reageren op mijn mail. Dit is bij veel andere internetwinkels zeker niet het geval.
Más información sobre otros tipos de reseñas.