We zijn al jarenlang een trouwe klant van licentiepromo. Bij de laatste aanschaf ging het niet helemaal goed met de licentie code activeren. Na een korte beschrijving van het probleem in een email had... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
perfecte Service. Het bestellen en downloaden ging feiloos Door omstandig heden van mijn zijde had ik issue met de installatie van 1 licentie. Na contact op Zondagmiddag via de mail werd het met... Ver más
Wat een service. Wat een Helpdesk (Thomas). Super. Zojuist meerdere keren e-mail contact gehad en iedere keer binnen no-time antwoord op mijn vragen en oplossingen voor mijn problemen. Achteraf ge... Ver más
Na aankoop van een MS pakket ging een en ander mis. Bleek dat een pakket 2024 kan niet opgenomen worden in een (oude) office 2021. Na herhaalde pogingen lukte mij dit pas na aanschaf van Office 2024.... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij leveren de goedkoopste legale Microsoft Office en Windows licenties. We kopen grote volumes aan van licenties op alle producten bij bedrijven die overstock hebben of ongebruikte licenties uit bijvoorbeeld falingen om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. We hebben ook minimale overheadkosten, zo kunnen wij de prijs minimaal houden.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Prima service
Prima service, duidelijke instructies voor het downloaden en installeren, bij problemen of vragen hierover, onmiddellijk antwoord en help, zeer betrouwbaar, goedkope prijzen, ben al jaren klant bij deze firma en zou nergens anders willen bestellen.
Top firma..
Betrouwbaar bedrijf
Betrouwbaar bedrijf, snelle afhandeling en een bereikbare klantenservice indien nodig.
Van harte aan te bevelen!
Perfecte service en top helpdesk !
Perfecte service !
Zeker ook de support was ver boven onze verwachtingen: zeer snelle reactie en duidelijke richtlijnen.
Veel andere helpdesks kunnen nog veel leren van jullie !
Bedankt !
Bij licentiepromo heb ik Office en Visio licentie gekoctht
Bij licentiepromo heb ik Office en Visio licenties gekocht. Het installeren mislukte telkens. Aanvankelijk ben ik toen via mailwisseling geholpen. Toen dat niet voldoende bleek heeft Thomas van Licentiepromo mij via een remotesessie geholpen en alles werkte uiteindelijk. Mijn anti-virus bleek het probleem te zijn (achteraf).
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg wat het proces heel snel en eenvoudig maakt!
Goede website om licenties te kopen
Omdat ik hier al 4 jaar bestel. En het is niet duur wat ik ook heel fijn vindt. Het werkt echt heel goed. En je krijgt de licentie ook gelijk na het betalen. Je hebt ook andere licenties op de website die je kan gebruiken
Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt…
Ik heb reeds tweemaal gebruik gemaakt van "licentiepromo" en het is altijd correct en vlot verlopen.
Dit is echt een aanrader om betaalbare en legale licenties aan te schaffen.
Opnieuw super snel en goed geholpen!
Al meerdere jaren klant
Al meerdere jaren klant, en nu ook weer een snelle levering van Office met duidelijk stappenplan om de software te installeren. Nu voor het eerst, door een samenloop van meerdere omstandigheden (oa. internet die steeds wegviel), uiteindelijk via de helpdesk (22u30), die me zowat ogenblikkelijk antwoordde, alles tot een goed kunnen brengen. Bij deze nogmaals bedankt Thomas!
Aanrader
Misschien iets duurder dan de concurrent, maar software werkt direct. (dat heb ik wel anders meegemaakt). Ook snelle reactie via de klantendienst.
Aanrader!
klantdeskundigheid
LicentiePromo heeft een klantvriendelijke helpdesk en altijd bereid om te helpen en uitleg te geven.

Respuesta de Licentiepromo
Direct reactie en oplossing van support…
Direct reactie en oplossing van support bij verkeerde handeling van mijn kant bij registratie...
Zeer aan te raden!

Respuesta de Licentiepromo
Goede service en goed product!
Goede service en goed product!
Aan te raden.
* uitstekende service *
* Gemakkelijk te bestellen
* Goede prijzen / combo deals
* Uitzonderlijke goede en snelle service
(wat niet vanzelf sprekend is in deze tijden)

goedkope prijs
goedkope prijs. Software werkt direct met de mee geleverde code. Gemakkelijke installering. Goede uitleg op website
Nieuwe aankoop.
Bij mijn nieuwe aankoop wederom kunnen vertrouwen op een deskundig en klantvriendelijk serviceteam.
vlotte afwerking zonder problemen
Uitstekende service én top-support
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Licentiepromo.be. De aankoop van mijn Office 2024-licentie verliep niet alleen vlot, maar vooral de support achteraf heeft mij echt overtuigd van hun professionaliteit.
Na een herinstallatie van mijn laptop moest ik mijn licentie opnieuw activeren. Ik nam contact op met hun support en werd ongelooflijk snel en vriendelijk geholpen. De reactietijd was zeer kort en elke vraag werd duidelijk en met geduld beantwoord.
Dit is wat ik echte Support noem: behulpzaam, correct, snel en steeds met een vriendelijke toon. Dankzij hen kon ik zonder problemen weer meteen verder werken.
Kortom: Licentiepromo.be is absoluut een aanrader voor wie betrouwbare softwarelicenties én uitstekende nazorg zoekt.
Alles verliep vlot
De aankoop verliep vlot. Maar ook de installatie (Office 2024) verliep zonder problemen, ook al ben ik niet straf in zo'n dingen. Ik ben fan.