Licentiepromo Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn al jarenlang een trouwe klant van licentiepromo. Bij de laatste aanschaf ging het niet helemaal goed met de licentie code activeren. Na een korte beschrijving van het probleem in een email had... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De installatie van Office 2024 verliep eerst niet vlekkeloos. Blijkbaar toch nog restant van een oude versie. Een mail hierover werd binnen de korte keren beantwoord. De hierin genoemde stappen heb i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top! Ik had na een maand een probleem met mijn microsoftpakket (eigen domme fout ik was vergeten ‘m te activeren) Ik contacteerde de klantendienst en kreeg tot mijn grote verbazing binnen 5 minute... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

perfecte Service. Het bestellen en downloaden ging feiloos Door omstandig heden van mijn zijde had ik issue met de installatie van 1 licentie. Na contact op Zondagmiddag via de mail werd het met... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de software

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wij leveren de goedkoopste legale Microsoft Office en Windows licenties. We kopen grote volumes aan van licenties op alle producten bij bedrijven die overstock hebben of ongebruikte licenties uit bijvoorbeeld falingen om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. We hebben ook minimale overheadkosten, zo kunnen wij de prijs minimaal houden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

295 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Alles verliep vlot

De aankoop verliep vlot. Maar ook de installatie (Office 2024) verliep zonder problemen, ook al ben ik niet straf in zo'n dingen. Ik ben fan.

2 de enero de 2026

Kennisname via facebook

Kreeg via facebook dit bedrijf te zien, na wat opzoek werk was ik overtuigd dat het betrouwbaar was en heb besloten om het software pakket aan te schaffen. Na betaling werd mij per email de informatie doorgestuurd en kon ik het programma netjes installeren op mijn PC. Na installatie mijn PC terug opgestart en het programma werkte perfect. Nog steeds tevreden met het product!

3 de febrero de 2026

Geweldige service

Microsoft Office gekocht en na het installeren werkte alles, ik moest toen nog registreren maar was mijn code kwijtgeraakt.
Ik heb een mailtje naar Licentiepromo gedaann en binnen 5 minuten had ik mijn code.
Alles werkt nu perfect.

25 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De licentiecode te laat ingevuld en…

De licentiecode te laat ingevuld en deze was daardoor verlopen. Op vrijdagavond een mail gestuurd en direct geholpen. Ook werd ook nog even gecontroleerd of ik alles goed had gedaan. Geweldige service. En niet duur in aanschaf pakket.

20 de marzo de 2026

Uitstekende service

Bij het installeren van een nieuwe Office licentie heb ik problemen gekregen (kreeg licentie niet gevalideerd). Dank zij de uitstekende nazorg werd dit probleem snel en efficiënt opgelost. Top!

19 de marzo de 2026

Super tevreden

Ondanks de moeizame download, toch gelukt! Medewerkers waren erg geduldig en hielp bij mij bij elke stap. Waarom € 100 betalen als het drie keer goedkoper kan? Wees geen dief van je eigen portemonnee, het leven is al duur genoeg..

17 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Probleempje met geïnstalleerd office 24 …

Ik had namelijk office 24 geïnstalleerd maar kreeg de licentie er niet in,
ik kreeg de melding dat ik het limiet bereikt had van de code meerdere keren geactiveerd
zou hebben.
ik heb contact gezocht via het licentie promo team op facebook waar ik snelle reactie kreeg en goed ben geholpen, zij verwezen mij door een email te sturen naar het info licentiepromo met het bestelnummer en een woordje uitleg van het probleempje, ik kreeg binnen de 5 minuten respons met de nodige uitleg en wat ik moest doen en zie alles werkt perfect het is een aanrader, bedankt licentie promo team.
Groetjes Vanroy Patrick.

16 de marzo de 2026

Probleem met Office Key direct opgelost

Zeer snel antwoord gekregen op mijn mail om hulp (na 10 min). En nog belangrijker: een pasklare oplossing voor het probleem. Al jaren beveel ik LicentiePromo aan bij familie en vrienden tot volle tevredenheid. Vandaag hebben ze zichzelf overtroffen wat mij betreft. Nogmaals dank u wel klantenservice.

11 de marzo de 2026

Top Service

Gemakkelijke/overzichtelijke site, snel het juiste product gevonden. Toen mij de installatie niet zelf lukte contact opgenomen via de mail. Binnen een kwartier al antwoord. Zeer behulpzaam, stap voor stap instructie gekregen en het was binnen 2 minuten geregeld. Daarnaast ook gewoon mooie prijs voor de licentie ipv die belachelijke prijzen van tegenwoordig.

11 de marzo de 2026

Absolute aanrader!

Duidelijke website, prima en zeer gevarieerde aanbiedingen die het kopen van computerprogramma's heel veel aangenamer maken. Daarnaast hanteert dit bedrijf een goede nazorg en is makkelijk te bereiken. Zelfs in de avonduren wordt er nog gereageerd en meegedacht. Heb er al vaker iets besteld en blijf zeer tevreden!

10 de marzo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.