We zijn al jarenlang een trouwe klant van licentiepromo. Bij de laatste aanschaf ging het niet helemaal goed met de licentie code activeren. Na een korte beschrijving van het probleem in een email had... Ver más
De installatie van Office 2024 verliep eerst niet vlekkeloos. Blijkbaar toch nog restant van een oude versie. Een mail hierover werd binnen de korte keren beantwoord. De hierin genoemde stappen heb i... Ver más
Top! Ik had na een maand een probleem met mijn microsoftpakket (eigen domme fout ik was vergeten ‘m te activeren) Ik contacteerde de klantendienst en kreeg tot mijn grote verbazing binnen 5 minute... Ver más
perfecte Service. Het bestellen en downloaden ging feiloos Door omstandig heden van mijn zijde had ik issue met de installatie van 1 licentie. Na contact op Zondagmiddag via de mail werd het met... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij leveren de goedkoopste legale Microsoft Office en Windows licenties. We kopen grote volumes aan van licenties op alle producten bij bedrijven die overstock hebben of ongebruikte licenties uit bijvoorbeeld falingen om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. We hebben ook minimale overheadkosten, zo kunnen wij de prijs minimaal houden.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Onklopbaar
Beste, zoals gewoonlijk, Perfect, gemakelijk te installeren en om nog niet te spreken van de gevraagde prijs, Proficiat !!!!!
Karel
Hoogachtend
Regelmatige aankoop van Windows pro en home, office enkele licentie, met of zonder account en de office 365 licenties.
Regelmatig gebruik ik software van Licentiepromo. Telkens ik een probleem had met installatie of activering heeft de helpdesk dit binnen de kortste keren opgelost.
Site de confiance
Je recommande vivement ce site. Prix fantastiques, et le service après vente est parfait. J'ai eu un souci d'activation, qui a été réglé avec une rapidité fulgurante. Merci beaucoup.
Top service
ik maakte gebruik van een aanbieding van Licentiepromo. De bestelling, factuur, levering licentiesleutels verliep prima. Door een vergissing van mijzelf, had ik ondersteuning nodig van Licentiepromo. Ik stuurde een email, ontving een snelle respons met een aangeboden oplossing en het probleem was opgelost. Top!
Prima en snelle service en hulp
Installatie van Office 2024 lukte eerst niet, maar na een kort mailtje ontving ik bijna onmiddellijk een praktische handleiding en tool om vorige Microsoft Office bestanden te verwijderen. Prima geslaagd.
After sales service top!
Na een maand werkte Office niet meer. Contact opgenomen per e-mail en ik kreeg een snel antwoord met de productcode. Blijkbaar had ik bij de installatie iets niet goed gedaan. Het product kon ik daardoor activeren en direct weer gebruiken.
Top service
Top service, snel en vlot geholpen. Absoluut een aanrader!
Bij installatie office licentie…
Bij installatie office licentie problemen. Dankzij tussenkomst van de medewerker Th. door direct antwoord en stap per stap duidelijke info om dit probleem op te lossen.
Dank voor de prompte reactie en oplossing van het probleem. Levenslang gebruik van de licentie. Klantenservice 👍👍👍
top klantenservice
Ik had mijn licentiecode veel te lang laten liggen en de activatie lukte niet meer. Op zaterdagavond stuurde ik een mailtje naar de klantendienst en kreeg onverwachts onmiddellijk antwoord met een nieuwe code. Ik testte deze en het werkte onmiddellijk. TOP SERVICE
Probleempje via support Licentiepromo opgelost
Van wege een probleem met de levering van mijn nieuwe PC, heb ik pas na 3 maand mijn office kunnen installeren en activeren. Dit heeft me wel de aankoop van een nieuwe licentie (eerste verlopen na 1 maand) gekost. Maar via de geboden support van Licentiepromo is hier na alles vrij vlug in orde gekomen. Een medewerker van licentiepromo heeft bovendien een extra check ter verificatie van de correcte activatie gedaan. Ik ben in ieder geval tevreden.
Ik heb een fout gemaakt
Ik heb een fout gemaakt.
Ze hebben de probleem snel oplossen.
Super.
Bedankt.
Réactivité exceptionnelle
C’est rare de trouver un service d’une telle qualité aujourd’hui. Pas de frais cachés, une exécution rapide et un résultat conforme aux promesses. Vous pouvez y aller les yeux fermés.
LicentiePromo Software - Proactief een vraag gesteld ivm MS Office Pro 2021 NL en POP3.
Beste medewerker van LicentiePromo,
deze avond proactief een vraag aan jullie gesteld ivm de werking van MS Office Pro 2021 NL en POP3.
Heel snel een duidelijk en correct antwoord en dit op een zondagavond en dit zonder dat ik iets had gekocht!
Wat een TOP service ....
Proficiat en 'k zal zeker jullie aanbevelen bij familie en vrienden.
Bedankt,
André
Heel snelle service
Heel snelle service ook 1 dag te laat met mij activering. Terug opnieuw geinstalleerd, kort na mijn e-mail al antwoord gekregen en werkte terug prima!
Impossible de faire mieux.
Impossible de faire mieux.
Liens de téléchargement reçu dès paiement.
J'ai eu un problème d'activation. J'ai envoyé un mail à la société Licencie Promo. A 18:30...
Réponse et dépannage à 18:40. Je n'en revenais pas
Snelle en prettige klantenservice
Een fout van eigen hand werd super snel per mail opgelost.
Top service
Top service. Hulp bij installatie gevraagd. Zo goed als onmiddellijk geholpen op een zaterdag.
alles perfect
alles perfect, zelfs op een zaterdag verder geholpen geweest, top service !
Enorm hulpvaardig
Ondanks de tegen werking van Microsoft heb ik dank zij deze mannen het toch in orde gekregen , voor een prijsje dank u
Wat een service bij de…
Wat een service bij de installatie....tof