Lighthouse Counselor Opiniones

1. Psicólogo
  2. Mentor personal

Ik begeleid vrouwen na een narcistische relatie om hun leven weer in handen te nemen en weer volop te leren stralen, door middel van persoonlijke trajecten met een vleugje spiritualiteit. Daarnaast publiceerde ik al 3 boeken: - Vind je kracht terug: journal voor herstel na narcistisch misbruik - De illusie doorbroken: blogbundel - 1560 keer gebroken: roman op basis van mijn eigen ervaringen

Muy bueno

Comprobamos las opiniones

Review

Dit boek beschrijft niet alleen goed wat narcistisch misbruik inhoudt. Je geeft de lezer ook een kijkje in het hoofd van 'Jessica', wat het met haar deed en wat er met haar gebeurde. En dat het niet zomaar een kwestie is van 'gewoon weggaan', of goede communicatie tussen twee volwassen mensen en waarom. Je laat ook heel mooi zien, dat elke keer als ze breekt, dat er heel langzaam ook een stukje bewustzijn komt dat het niet klopt wat er gebeurt. Ik denk dat dit voor buitenstaanders veel duidelijk kan maken over de impact van narcistisch misbruik.

22 de abril de 2026
Logotipo de Lighthouse Counselor

Respuesta de Lighthouse Counselor

Dankjewel voor deze mooie review!

Restart is een traject om de keuze te…

Restart is een traject om de keuze te maken om voor jezelf opnieuw te beginnen. Met heel wat inzicht en kennis en praktische oefeningen ging ik aan de slag op weg naar meer mezelf zijn en meer grenzen aangeven. Noëlla weet als ervaringsdeskundige coach je zacht en motiverend mee op dit pad te nemen.

28 de mayo de 2025
Logotipo de Lighthouse Counselor

Respuesta de Lighthouse Counselor

Dankjewel voor deze mooie review!