Købte først strømper, og dernæst tights og t-shirt. Alt er af fremragende kvalitet og med masser af støtte. Liiteguard er den standard som konkurrenter skal måle sig op i mod. Min bedste anbefaling.
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastiske produkter. Har købt både løbebukser og strømper, og begge dele er bedre end noget andet jeg har prøvet. Der korte leveringstid er super - de holder virkelig hvad de lover med levering inde... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering og lækkert produkt, lille i størrelsen men det er noget de gør opmærksom på, så ingen klager herfra:)
Fantastisk sportstøj fra Liiteguard, især til os "Nybegyndere" Jeg er utrolig imponeret over Liiteguard! Er en fyr der er lidt til den tunge side "98kg", og løb har derfor ikke lagt naturligt til... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Founded in Denmark in 2016, liiteGuard is a sportswear brand born from a passion for sports and a commitment to excellence. We are dedicated to craft innovative sportswear that empowers, inspires, and guards every athlete's potential. MORE SPORT - MORE JOY.
Información de contacto
Hårup Bygade 24, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- (+45) 93 89 00 31
- info@liiteguard.com
- liiteguard.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Perfekte produkter til løbeentusiaster
Liiteguards løbetøj er topkvalitet og super behageligt at dyrke motion i.
Det har et fantastisk fit, hvilket gør det sidder perfekt på kroppen.

Respuesta de liiteGuard
Rigtig god service ifm en reklamation…
Rigtig god service ifm en reklamation over 2in1 shorts, hvilke jeg var rigtig glade for.

Respuesta de liiteGuard
Vildt lækkert løbetøj🤩👌🏻 og er vild med…
Vildt lækkert løbetøj🤩👌🏻 og er vild med denne støtte der er, særligt i thights’ne så mine bliver ikke trætte på samme måde samt restituerer meget bedre.

Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice - og produkter der bare spiller 👍🏻

Respuesta de liiteGuard
Anbefaler gerne liiteGuard til andre!
Anbefaler gerne liiteGuard til andre!
Meget hurtig ordrebehandling og rigtig hurtig levering - og derudover har liiteGuard nogle super gode produkter.

Kvaliteten
Kvaliteten!
Det hele spiller og servicen er i top!

Defekt lynlås efter 1/2 refunderet til nyt par
Deres bukser, havde jeg benyttede i 1/2 år hvorefter lynlåsen gik i stykker. Jeg kontaktede dem pr telefon og blev guidet til returformularen. Jeg havde ikke selv returlabelen til at kunne returnere produktet, så henvendte mig til dem pr mail. og de svarede inde for få timer. Overordnet sød service og hurtig service. Jeg havde dog desværre problemer med at ikke kunne komme i kontakt med dem telefonisk de første par under henvendelse,

Sååå godt…
Suveræn kvalitet til en rimelig penge samt ikke at forglemme den gode og hurtige service.
Langtfra sidste gang jeg køber Liiteguard 🙃

Respuesta de liiteGuard
Hurtig levering og korrekt visning af…
Hurtig levering og korrekt visning af lagerbeholdning. og så nogle fantastiske produkter!

Respuesta de liiteGuard
God og behjælpelig service!
God og behjælpelig service!
Hurtige besvarelser og løsningsorienteret. Altid god kvalitet ved Liiteguard, både i deres produkter og deres kundeservice.

Service i verdensklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft stor glæde ved liiteguard. Dog har jeg haft 2-3 par af mine pro tech strømper, hvor der om spidsen af storetåen, hvor materialet har gået fra hinanden efter ganske få gange. Jeg tog derfor fat i liiteguard, og gennem en god dialog med Freja tilbød hun og Liiteguard to par nye strømper som kompensation for de par af mine som var gået i stykker selvom tilfredhedsgarantien var udløbet. Så stort tak til Liiteguard og specielt til Freja, for kanon god service 😊

Respuesta de liiteGuard
Efter 13 dage har jeg stadig ikke…
Efter 13 dage har jeg stadig ikke modtaget mine varer.

Det eneste der overgår…
Det eneste der overgår produktkvaliteten, er deres kundeservice.

Respuesta de liiteGuard
Jeg skrev frem og tilbage med Freja fra…
Jeg skrev frem og tilbage med Freja fra kundeservice. Det er sjældent man finder SÅ god kundeservice og hurtig retursvar!
Kæmpe anbefaling !

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.