Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte først strømper, og dernæst tights og t-shirt. Alt er af fremragende kvalitet og med masser af støtte. Liiteguard er den standard som konkurrenter skal måle sig op i mod. Min bedste anbefaling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske produkter. Har købt både løbebukser og strømper, og begge dele er bedre end noget andet jeg har prøvet. Der korte leveringstid er super - de holder virkelig hvad de lover med levering inde... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og lækkert produkt, lille i størrelsen men det er noget de gør opmærksom på, så ingen klager herfra:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sportstøj fra Liiteguard, især til os "Nybegyndere" Jeg er utrolig imponeret over Liiteguard! Er en fyr der er lidt til den tunge side "98kg", og løb har derfor ikke lagt naturligt til... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa deportiva
  2. Fabricante de ropa y elementos deportivos

Escrito por la empresa

Founded in Denmark in 2016, liiteGuard is a sportswear brand born from a passion for sports and a commitment to excellence. We are dedicated to craft innovative sportswear that empowers, inspires, and guards every athlete's potential. MORE SPORT - MORE JOY.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Perfekte produkter til løbeentusiaster

Liiteguards løbetøj er topkvalitet og super behageligt at dyrke motion i.

Det har et fantastisk fit, hvilket gør det sidder perfekt på kroppen.

14 de octubre de 2024

Hej Marc
Tak for din anmeldelse og de rosende ord omkring vores produkter.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hurtig levering og alt var som det skulle være 🌟

Hej Camilla
Mange tak for din anmeldelse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god service ifm en reklamation…

Rigtig god service ifm en reklamation over 2in1 shorts, hvilke jeg var rigtig glade for.

8 de octubre de 2024

Hej Frank
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har oplevet en god og effektiv hjælp, i forbindelse med din reklamation.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vildt lækkert løbetøj🤩👌🏻 og er vild med…

Vildt lækkert løbetøj🤩👌🏻 og er vild med denne støtte der er, særligt i thights’ne så mine bliver ikke trætte på samme måde samt restituerer meget bedre.

Hej Jeanette
Vi er meget glade for at læse omkring dine positive oplevelser med vores tights.

Fremragende kundeservice

Fremragende kundeservice - og produkter der bare spiller 👍🏻

8 de octubre de 2024

Hej Sanne
Vi er galde for at læse omkring dine positive oplevelser med både produkt og kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefaler gerne liiteGuard til andre!

Anbefaler gerne liiteGuard til andre!
Meget hurtig ordrebehandling og rigtig hurtig levering - og derudover har liiteGuard nogle super gode produkter.

Hej Hanne
Tak for din anmeldelse
Vi er meget glade for de rosende ord, samt at du er så tilfreds, at du vil anbefale Liiteguard til andre.

Kvaliteten

Kvaliteten!

Det hele spiller og servicen er i top!

26 de septiembre de 2024

Hej Magnus
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med dit køb.

Defekt lynlås efter 1/2 refunderet til nyt par

Deres bukser, havde jeg benyttede i 1/2 år hvorefter lynlåsen gik i stykker. Jeg kontaktede dem pr telefon og blev guidet til returformularen. Jeg havde ikke selv returlabelen til at kunne returnere produktet, så henvendte mig til dem pr mail. og de svarede inde for få timer. Overordnet sød service og hurtig service. Jeg havde dog desværre problemer med at ikke kunne komme i kontakt med dem telefonisk de første par under henvendelse,

3 de septiembre de 2024

Hej
Vi er glade for at du har oplevet en hurtig og effektiv håndtering af din reklamation.

Sååå godt…

Suveræn kvalitet til en rimelig penge samt ikke at forglemme den gode og hurtige service.
Langtfra sidste gang jeg køber Liiteguard 🙃

26 de agosto de 2024

Hej Steen
Tak for din anmeldelse og de rosende ord omkring både produkter og service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og korrekt visning af…

Hurtig levering og korrekt visning af lagerbeholdning. og så nogle fantastiske produkter!

26 de agosto de 2024

Hej Ole
Vi er glade for at alt har lavet op til forventningerne i forbindelse med dit køb hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og behjælpelig service!

God og behjælpelig service!
Hurtige besvarelser og løsningsorienteret. Altid god kvalitet ved Liiteguard, både i deres produkter og deres kundeservice.

28 de agosto de 2024

Hej Caroline
Vi er glade for at læse omkring dine oplevelser, både med kundeservice og produkterne.

Alt fungerede

Alt fungerede, og jeg modtog hurtigt pakken

25 de julio de 2024

Hej Heidi
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner

Service i verdensklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft stor glæde ved liiteguard. Dog har jeg haft 2-3 par af mine pro tech strømper, hvor der om spidsen af storetåen, hvor materialet har gået fra hinanden efter ganske få gange. Jeg tog derfor fat i liiteguard, og gennem en god dialog med Freja tilbød hun og Liiteguard to par nye strømper som kompensation for de par af mine som var gået i stykker selvom tilfredhedsgarantien var udløbet. Så stort tak til Liiteguard og specielt til Freja, for kanon god service 😊

5 de agosto de 2024

Hej Kenneth
Vi er glade for at en dårlig oplevelse er blevet vendt til en positiv, og at du har fået glæde af dit køb. Jeg sender dine rosende ord videre til Freja

Top klasse

Meget hurtig levering og en top klasse vare.

Hej Søren
Tak for din anmeldelse

Fantastisk løbetøj

Fantastisk løbetøj, kunne aldrig finde på at købe andet!

Hej Michala
Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord omring vores produkter. Det er vi enormt glade for at læse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter 13 dage har jeg stadig ikke…

Efter 13 dage har jeg stadig ikke modtaget mine varer.

Hej Dorthe
Tak for din anmeldelse, omend den selvfølgelig ikke er hvad vi håber på.

Jeg skal beklage de oplevelser du har haft omkring din levering. Jeg har været i kontakt med vores kundeservice, og kan forstå at du har været i dialog med dem. Fejlen var åbenbart hos det firma der stod for at sende pakken til dig, hvor de ganske enkelt havde mistet den, og dette uden at give os besked, så vi kunne sende den på ny.
Jeg kan også forstå at der burde være styr på det nu, så jeg håber blot at du er tilfreds med dit køb - og så vil jeg gerne igen beklage den lange ventetid.

Det eneste der overgår…

Det eneste der overgår produktkvaliteten, er deres kundeservice.

12 de julio de 2024

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at læse om dine positive oplevelse med produkter og service

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skrev frem og tilbage med Freja fra…

Jeg skrev frem og tilbage med Freja fra kundeservice. Det er sjældent man finder SÅ god kundeservice og hurtig retursvar!
Kæmpe anbefaling !

10 de julio de 2024

Hej Freja

Mange tak for din anmeldelse og dine rosende ord omkring vores kundeservice.
Jeg skal nok sende din ros videre.

Fantastisk tøj

Fantastisk tøj. Kanon firma. Skønne medarbejdere!

24 de junio de 2024

Hej Nicolai
Mange tak for din skønne anmeldelse:-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.