Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte først strømper, og dernæst tights og t-shirt. Alt er af fremragende kvalitet og med masser af støtte. Liiteguard er den standard som konkurrenter skal måle sig op i mod. Min bedste anbefaling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske produkter. Har købt både løbebukser og strømper, og begge dele er bedre end noget andet jeg har prøvet. Der korte leveringstid er super - de holder virkelig hvad de lover med levering inde... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og lækkert produkt, lille i størrelsen men det er noget de gør opmærksom på, så ingen klager herfra:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sportstøj fra Liiteguard, især til os "Nybegyndere" Jeg er utrolig imponeret over Liiteguard! Er en fyr der er lidt til den tunge side "98kg", og løb har derfor ikke lagt naturligt til... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa deportiva
  2. Fabricante de ropa y elementos deportivos

Escrito por la empresa

Founded in Denmark in 2016, liiteGuard is a sportswear brand born from a passion for sports and a commitment to excellence. We are dedicated to craft innovative sportswear that empowers, inspires, and guards every athlete's potential. MORE SPORT - MORE JOY.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kundeservice i VERDENSKLASSE

Havde det været muligt at give LiiteGuard og Freja 10 stjerner, havde jeg gjort det - deres kundeservice er helt enestående og i VERDENSKLASSE. Jeg skulle bytte to ting til andre størrelser, men udfordringen var, at vi skulle på ferie og gerne ville have dem leveret til sommerhuset, altså en anden adresse. Det var intet problem for Freja. Hun sendte endda pakken, inden hun modtog de ting, der skulle byttes - jeg har aldrig oplevet, at et firma bytter noget på forhånd. OUTSTANDING service - tak! 🙏

8 de julio de 2024

Hej Lars
Mange tak for din detaljerede anmeldelse, som også er ren verdensklasse:-)
Vi er meget glade for at læse om dine oplevelser med vores kundeservice, og jeg sender dine rosende ord videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produkterne er godt tænkt igennem

Produkterne er godt tænkt igennem, god design og funktionalitet Kvaliteten er bemærkelsesværdigt. Prisen er ok.

24 de junio de 2024

Hej José
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er enormt glade for dine positive vurdering af vores produkter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega gode træningsbukser samt shorts

Mega gode træningsbukser samt shorts!
Jeg er blevet anbefalet at løbe med et bækkenbælte pga bækkenløsning fra tidligere graviditet, men liite guard gør det, som bækkenbæltet skulle gøre 😄👏🏼
Giver en god støtte fra hofte til hofte og gør at man ikke “falder” sammen eller føler at man løber foroverbøjet 😄👏🏼
Jeg er kæmpe fan!!

27 de mayo de 2024

Hej Malene
Mange tak for din fine anmeldelse af vores tights og shorts.
Vi er enormt glade for at læse omkring de oplevelser du har haft med produkterne, og at de har fungeret lige som vi har tiltænkt det, i forbindelse med udviklingen af disse produkter.

hurtig levering

hurtig levering, god returordning og lige så hurtig til at få sendt igen. Kæresten er mega glad for tights'ene, der giver hendes hofte og lænd god støtte !! 5 stjerner herfra:-)

27 de mayo de 2024

Hej Lars
Vi er glade for at læse omkring den hurtige og effektive ombytning, men især din kærestes tilfredshed med sine nye tights og at hun har oplevet en positiv effekt af den indbyggede støtte omkring lænd og hofter.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte et par shorts 12/05

Bestilte et par shorts 12/05 - Stadig ikke modtaget dem. De svarer ikke på telefon eller på mail.. - Så kan det ikke blive meget dårligere

5 de junio de 2024

Hej Anders
Tak for din anmeldelse, omend den naturligvis ikke er behagelig læsning.
Jeg skal beklage hvis du ikke har kunnet fange os på mobilen, som sædvanligvis er bemandet dagligt, ligesom vi plejer at svare hurtigst muligt på mail henvendelser.
Har du brugt denne mailadresse?
info@liiteguard.com

Jeg har lige kigget vores onlineordre fra vores webshop igennem, og her kan jeg ikke finde en ordre i dit navn d. 12. maj, så det lader desværre til at den ikke er gået igennem.
Jeg kan derfor heller ikke finde dit telefonnummer, så jeg kan ringe dig op og høre hvad der eventuelt er gået galt.

Hvis du vil, må du meget gerne skrive direkte til mig på mail, så vi kan få styr på det.
Du kan skrive til mig på nicklas@liiteguard.com

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hjælp ved returnering af…

God service og hjælp ved returnering af forkert størrelse

4 de junio de 2024

Hej Hjalmar
Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for at du har oplevet en hurtig og effektiv service i forbindelse med din ombytning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert tøj og hurtig levering

Lækkert tøj og hurtig levering. Skulle bytte noget, det kunne godt have gået stærkere (nok mest fordi jeg glædede mig til at modtage det).

Hej Per
Vi er glade for at produkterne lever op til dine forventninger, men vil også gerne beklage, hvis din tålmodighed blev sat unødigt på prøve i forbindelse med ombytningen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og klasse varer

Super hurtig levering og klasse varer.
Stor anbefaling herfra

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse - den er også klasse!:-)
Vi er glade for at produkterne lever op til dine forventninger - og ikke mindst din store anbefaling af Liiteguard.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig forsendelse af gode…

Meget hurtig forsendelse af gode produkter! Jeg vil klart anbefale deres shorts (et ønske kunne være tights med ekstra længde til os over 1.70 m) :-)

27 de abril de 2024

Hej Signe

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb, og især at produkterne lever op til forventningerne.

Vi kigger konstant på hvordan vi kan optimere og forbedre eksisterende produktet, og din input omkring tights er noteret:-)

Eksemplarisk kundeservice

Har været i løbende dialog med virksomhedens kundeservice om produktet, og de har derigennem udvist sublim vilje til at hjælpe.

Så send min ros videre til jeres medarbejder. Tak for hjælpen....

Hej Rune

Tak for de meget flotte ord omkring vores kundeservice - det er vi enormt glade for at høre.

Du havde jo desværre oplevet lidt problemer med et par af vores produkter, og jeg er derfor meget glad for at det er blevet løst til din tilfredshed.

Jeg giver de rosende ord videre til den pågældende medarbejder.

Super god service

Super god service, hurtig levering og et klasse produkt kan varmt anbefales

26 de marzo de 2024

Hej Nils
Tak for de rosende ord og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at læse omkring din positive oplevelse omkring både service og levering, men isærdeleshed omkring produktet.

Bedste løbesokker på markedet

Bedste løbesokker på markedet. Slidstærke også er de behagelige at løbe i, ens fødder bliver ikke trætte.
Bestilte en ny omgang fordi jeg havde mistet et par af mine andre, bestilte fredag også var de leveret lørdag dagen efter.
Det bliver ikke bedre, god service, hurtigt levering og fantastiske produkter.

16 de marzo de 2024

Hej André
Mange tak for din flotte og detaljerede anmeldelse.
Vi er enormt glade for dine rosende ord; både hvad angår levering, men især omkring produkterne....det bliver ikke bedre:-)

Super hurtig levering😊

26 de febrero de 2024

Hej Per
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at leveringen har været hurtig og effektiv.

Virkelig lækre og gode…

Virkelig lækre og gode kompressionsstrømper. Har både de helt lange og de mellem. Hurtig levering.

26 de febrero de 2024

Hej Malene
Tak for din anmeldelse og de rosende ord omkring vores kompressionsstrømper.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores produkter.

Fantastisk

Der er overhovedet ingen problemer ved bestilling eller levering. Nemt og ligetil 👍
Tøjet er fantastisk at løbe i. Holder hvad det lover 👍👍

29 de enero de 2024

Hej Martin
Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord.
Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse, både i forbindelse med køb, men også ved brug efterfølgende.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.