Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De naam vond ik te laag op de buik geborduurd, niet zoals beschreven in het klein links op de borst. Nadat ik hier een mail over had gestuurd werd er gelijk een nieuwe gemaakt en opgestuurd. Dezelfde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kan het blijven herhalen maar het is gewoon echt zo! De zoveelste bestelling alweer en elke keer ben ik zo blij met mijn aankoop. Helemaal verliefd op het mooie lichtblauwe boxpakje, waarvan ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn echt fan van Lillemoon 🤍 De kleding is zó ontzettend lief, met oog voor detail en van prachtige kwaliteit. Het is echt even iets anders dan andere babykleding, echt uniek! Daarnaast is de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zag deze schattige pakjes voorbij komen en dacht dit wil ik als geboorte pakje!! Omdat ik volgende week word ingeleid moest het allemaal snel geregeld worden.. Ik ben super goed geholpen via een DM... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Bij www.lillemoon.nl shop je dé leukste musthaves voor jouw baby en kids! In onze collectie ontdek je kleding en accessoires die perfect het principe van 'tijdloze alledaagsheid' uitdragen. We kiezen bewust voor natuurlijke, zachte materialen die comfort garanderen, zonder in te leveren op stijl. Elk kledingstuk is met zorg ontworpen, rekening houdend met de gevoelige huid van baby's. Al onze items zijn vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met liefde. We streven ernaar om alleen de hoogste kwaliteit merken aan te bieden die aansluiten bij onze principes. Veel van de merken die we aanbieden zijn ‘small mom-owned’ bedrijven, wat ons assortiment uniek en persoonlijk maakt. Bij Lillemoon zetten we ons in voor een inspirerende en liefdevolle winkelervaring. We hopen dat onze producten niet alleen voldoen aan de behoeften van je kleintjes, maar ook een beetje (of heel veel) vreugde toevoegen aan de dagelijkse momenten van het ouderschap. Stap binnen in onze wereld en laat je inspireren door de collectie van Lillemoon.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Really cute clothing for boys and…

Really cute clothing for boys and girls, with great quality! Owner is super sweet, and helps really fast if you have any questions <3

16 de enero de 2025

Respuesta de Lillemoon

Ahhh that's so nice, thank you so much for this lovely review! This means a lot to us.

With love,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige spulletjes en netjes geleverd

Goede communicatie, netjes geleverd maar bovenal geweldig leuke spulletjes!!

3 de enero de 2025

Hi Barbara,

Bedankt voor je super lieve review, je complimentjes en natuurlijk je mega leuke bestelling!🥰

Prachtige pakjes!

Prachtige pakjes van hele mooie kwaliteit! Stoffen voelen heerlijk en warm aan voor je kindje en de bijpassende mutsen maken het echt helemaal af! Súper fan van lillemoon en ook van hun service! Bij vragen en of problemen wordt je meteen heel goed geholpen! Ik raad het iedereen aan!

11 de enero de 2025

Hi Kelsey,

Ahh wat mega lief! Bedankt Kelsey, hier wordt ik zo blij van!!🥹🫶🏻

Bedankt voor je leuke bestelling en ik hoop je snel weer terug te zien in de webshop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer mooie handgemaakte kleding van…

Zeer mooie handgemaakte kleding van goede kwaliteit!

8 de enero de 2025

Hi Baukje,

Bedankt voor je lieve compliment en ik waardeer het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!💕

Kleding Lillemoon🤎

Twee boxpakjes besteld bij Lillemoon🤎
De kleding is echt aan te raden! Goede kwaliteit, snelle levering en perfecte pasvorm.
Hier ga ik zeker vaker bestellen. Super blij mee.

7 de enero de 2025

Hi Babette,

Ahhh wat super lief. Ik word zo blij van jouw review! Hier doen we het natuurlijk voor!🥰

Ik hoop je snel weer terug te zien in de webshop.

Nieuwe favoriet 🤩

Wat een heerlijk pakje (fijne stof) en fijn contact

15 de diciembre de 2024

Hi Joni,

Ahh wat leuk om te horen dat alles naar wens is. Super lief ook dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten!🤍

Super mooie kleding

Super mooie kleding, snelle levering en een goede communicatie, zeker een aanrader!!❤️

10 de diciembre de 2024

Hi Monique,

Bedankt voor je super lieve review, dat waardeer ik enorm!🥰

Wat fijn om te horen dat je ervaring met ons zo positief is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne website en goede communicatie

Fijne website, snel en makkelijk bestelproces. Ook op vragen werd snel geantwoord met duidelijk advies. Goede communicatie. De bestelling voldoet naar wens, het zijn echt prachtige kleertjes van goede kwaliteit! Ik zou hier weer bestellen!

Hi Joline,

Ahh wat een mega lieve review! Heel erg bedankt. Dat waardeer ik enorm!🤍

Zo fijn om te horen dat alles zo naar wens is verlopen en je blij bent met je bestelling, daar doen we het natuurlijk voor!🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijfje met zeer mooie…

Top bedrijfje met zeer mooie artikelen...

Hi Maddy,

Wat lief! Bedankt voor je feedback en lieve review. Dat waardeer ik enorm!🤍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooie kwaliteit en netjes…

Super mooie kwaliteit en netjes verpakt. Heel blij mee

28 de noviembre de 2024

Hi Tessa,

Bedankt voor je lieve review! Dat waardeer ik enorm!💕

Super leuk merk!

Super leuk merk met mooi materiaal kleding! Erg blij mee.

3 de diciembre de 2024

Hi Gianne,

Ahh wat super fijn om te horen dat je zo blij bent met je leuke aankoop! Heel veel plezier ermee!🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit en overeenkomst met foto.

Beetje prijzig, maar items van goede kwaliteit dus het is het wel waard. Op tijd verzonden zoals beloofd, er was wat vertraging bij de koerier maar kan Lillemoon niets aan doen.
Heel erg tevreden met mijn bestelling!

Hi Maaike,

Bedankt voor je eerlijke en lieve review. Het is inderdaad helaas enorm druk bij Post NL rondom de feestdagen. Wij doen ons uiterste best om alles meteen te verzenden zodat iedereen zijn/haar bestelling alsnog zo snel mogelijk in huis heeft.

Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling. Daar ben ik heel blij om!🥰

Ervaring

Het contact is super fijn en persoonlijk. Ook reageert Lillemoon vrijwel direct! De pakjes zijn prachtig. Een hele luxe, fijne kwaliteit net zoals op de foto's. Ik ben fan!

24 de noviembre de 2024

Hi Brigitte,

Ahh wat leuk om te horen!🥰

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze lieve review te schrijven.

Super babymerk

Ik heb nu een aantal pakjes en een mutsje bij lillemoon besteld. De spullen zijn precies als op de foto’s en de kwaliteit super. De boxpakjes zijn van een lekkere dikke stof. Daarnaast is het contact met lillemoon heel fijn en persoonlijk.

24 de noviembre de 2024

Hi Maxime,

Bedankt voor je lieve review. Dat waardeer ik enorm! Super leuk om te horen dat je zo tevreden met je bestelling en onze service!💕

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met het mooie pakje van…

Heel blij met het mooie pakje van Lillemoon!

18 de noviembre de 2024

Hi Michelle,

Ahh wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop en bedankt voor je lieve review!🥰

Super

Vriendelijk en behulpzaam klantenservice en uiteraard goede kwaliteit en leuke kleding!🥰

11 de noviembre de 2024

Hi Bo,

Bedankt voor je super lieve review en je vertrouwen in onze webshop. Dat waardeer ik enorm!🥰

Geweldig gepersonaliseerd stoeltje!

Geweldig gepersonaliseerd stoeltje!
In het echt is het teddy stoeltje nog mooier dan op de foto. De hoes is erg mooi en super zacht, zit heel goed aangesloten en de naam is mooi geborduurd. Heel erg blij mee!
De levering was een paar dagen later dan verwacht, maar geen punt, de bezorgdiensten zijn druk en daar had ik rekening mee gehouden in deze tijd van het jaar.

5 de noviembre de 2024

Hi Pascalle,

Ah wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het teddy stoeltje en dat het zelfs nóg beter was dan je verwachtingen!😍

Heel erg bedankt voor je leuke bestelling en je lieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooie kleertjes ❤️ en super lieve…

Super mooie kleertjes ❤️ en super lieve eigenares

4 de noviembre de 2024

Hi Glynnis,

Ahh bedankt voor je lieve review, je leuke bestellingen en je vertrouwen in onze webshop!🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel fijn contact en snelle reactie

Heel fijn contact en snelle reactie. Ik had een bestelling gedaan waar een pre order bij zat. Omdat ik een van de pakjes graag wou gebruiken voor een newBorn shoot werden de pakjes alsnog de volgende dag verstuurd. Prachtige pakjes, mooi ingepakt en netjes verzonden.

8 de noviembre de 2024

Hi Sammy,

Bedankt voor je mega lieve review! Ik kan niet wachten om de foto's te zien van je fotoshoot met de kleine!😍

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pakketje was later

Pakketje was wat langer na de bestelling bezorgd, maar fijne communicatie hierover!

29 de octubre de 2024

Hi Caroline,

Bedankt voor je leuke bestelling en je geduld!🤍

Als ik je in de toekomst nog een keertje ergens mee kan helpen dan hoor ik het graag.

Team Lillemoon 🐻✨

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.