De naam vond ik te laag op de buik geborduurd, niet zoals beschreven in het klein links op de borst. Nadat ik hier een mail over had gestuurd werd er gelijk een nieuwe gemaakt en opgestuurd. Dezelfde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik kan het blijven herhalen maar het is gewoon echt zo! De zoveelste bestelling alweer en elke keer ben ik zo blij met mijn aankoop. Helemaal verliefd op het mooie lichtblauwe boxpakje, waarvan ik... Ver más
Wij zijn echt fan van Lillemoon 🤍 De kleding is zó ontzettend lief, met oog voor detail en van prachtige kwaliteit. Het is echt even iets anders dan andere babykleding, echt uniek! Daarnaast is de... Ver más
La empresa ha respondido
Ik zag deze schattige pakjes voorbij komen en dacht dit wil ik als geboorte pakje!! Omdat ik volgende week word ingeleid moest het allemaal snel geregeld worden.. Ik ben super goed geholpen via een DM... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij www.lillemoon.nl shop je dé leukste musthaves voor jouw baby en kids! In onze collectie ontdek je kleding en accessoires die perfect het principe van 'tijdloze alledaagsheid' uitdragen. We kiezen bewust voor natuurlijke, zachte materialen die comfort garanderen, zonder in te leveren op stijl. Elk kledingstuk is met zorg ontworpen, rekening houdend met de gevoelige huid van baby's. Al onze items zijn vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met liefde. We streven ernaar om alleen de hoogste kwaliteit merken aan te bieden die aansluiten bij onze principes. Veel van de merken die we aanbieden zijn ‘small mom-owned’ bedrijven, wat ons assortiment uniek en persoonlijk maakt. Bij Lillemoon zetten we ons in voor een inspirerende en liefdevolle winkelervaring. We hopen dat onze producten niet alleen voldoen aan de behoeften van je kleintjes, maar ook een beetje (of heel veel) vreugde toevoegen aan de dagelijkse momenten van het ouderschap. Stap binnen in onze wereld en laat je inspireren door de collectie van Lillemoon.
Información de contacto
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Top service
Stond bij 3 weken levertijd maar had het al veel sneller binnen omdat het een pre order was.
Super geholpen en zijn erg klantvriendelijk.
Ze kon er geen handgeschreven berichtje bij doen dus heb ik nog een lieve mailtje gehad van haar.
Product was van super goeie kwaliteit zeker een aanrader om hier te bestellen!

Kwaliteit
Hele fijne en mooie kwaliteit stof. Ook zijn ze erg klantgericht. Ik vond het zo attent om er een persoonlijk berichtje bij te krijgen!

Respuesta de Lillemoon
Super snelle levering en de kwaliteit…
Super snelle levering en de kwaliteit van de kleding is ook top

Respuesta de Lillemoon
Snelle levering en de kleding is echt…
Snelle levering en de kleding is echt van top kwaliteit. Ook vond ik het erg lief dat de eigenaresse nog een bedank mailtje had gestuurd. Erg klantvriendelijk! Bedankt voor de goede service!

Respuesta de Lillemoon
Super hoe er met vragen via de mail…
Super hoe er met vragen via de mail omgegaan wordt. Heel persoonlijke antwoorden, ik voelde me echt gehoord.

Prachtige producten
Het leuke pakje, slofjes, muts en Goose met pitten zijn echt allemaal heel erg leuk. Dus voor ons als Opa & Oma heel leuk om te geven. We hebben het ook heel erg gewaardeerd dat ze hebben meegedacht hoe alles zo snel mogelijk te leveren.

Heel betrouwbaar
Heel betrouwbaar
Fijn contact en heel vriendelijk aan de telefoon!!

Tevreden
Snelle levering en mooie kleding met stof van kwaliteit. Ook een lief bedank kaartje erbij gedaan. Dat maakf het persoonlijker ondanks dat je online hebt besteld. Ik zal zeker vaker willen bestellen.

Respuesta de Lillemoon
Babypakje ziet er prachtig uit
Babypakje ziet er prachtig uit. Goed op de hoogte gehouden tijdens de levertijd.
Kado verpakking was mooi met leuke attentie.
Voor herhaling vatbaar.

Fijn bedrijf
De kleding is super mooi en is van zeer goede kwaliteit. Het was een pre order bestelling en hem ongeveer 2 weken eerder gekregen als aangegeven dus dat is altijd top. Ook is er nog een extra cadeautje bij gegeven! Ik ga hier zeker vaker bestellen

Respuesta de Lillemoon
Super mooie kleerje en ook heel snel om…
Super mooie kleertjes en ook heel snel om te helpen bij vragen ivm juiste maat.
Top❤️

Respuesta de Lillemoon
Super lieve dame achter deze webshop
Super lieve dame achter deze webshop, goede kwaliteit van kleding, mooiste neutrals & knitwear natuurlijk. Wij vinden het gewoon helemaal top. 🤍

Super tevreden …
Super tevreden van het aangeleverde artikel en de service was echt snel!

Gedeeltelijk tevreden.
Deel van de bestelling binnen 1 dag, andere deel duurde bijna een week! En deze verpakking was kapot, waardoor alle schroefjes her en der moesten worden gezocht.

Respuesta de Lillemoon
Pakje wat ik heb besteld was niet geleverd, snel contact met mij opgenomen en 3 opties gekregen, netjes afgehandeld

Respuesta de Lillemoon
Más información sobre otros tipos de reseñas.