Jammer
Jammer. De klantenservice en manier van bestellen is aangepast. De klantenservice was al onder de maat maar is nu gezakt tot een schaamtelijk niveau.
Aan de gehele Benelux!: het managment van de benelux klantenservice is vreselijk. Hierdoor zijn zowel de goede medewerkers en de klanten de klos. Ze gaan heel slecht met het personeel om en geven geen training aan nieuwe mensen. Die worden in het diepe ge gooid. Het is een schande dat het managment er zo mee omgaat. Er moet echt wat aan gedaan worden want alle benelux klanten worden genaait met slechte servicen.
Inngikk en avtale med AGA i 2010 om leie av flaske, har hatt flaska og betalt regningene, oppdaget nå på regninga kr 2890,-i leie pr år?? har aldri inngått avtale med linde, så flasken ble levert,fikk beskjed om et gebyr pga ny avtale i 22?? og fikk forslag om ny avtale nå for den gamle var fra 2010, Her prøves alle muligheter for å lure kundenn.
Sa opp leigeavtale som steig 30% på eit år, etter og auka 50% i åra før... Hadde våre kunde i ca 8 år..
Fekk ein faktura for dagleige fram til eg sa opp og betalte.
Fekk ein inkasso seinare for meir døgleige som var satt til dato før den andre fakturaen... Fekk ikkje faktura, kunn purring. Klønete fakturering.
Leieflaskene er urimelig dyre å leie.
Sommeren 2020 leverte vi tilbake en flaske til Maxbo Lier som de skulle videresende til Linde-gas. Dette ble tydeligvis ikke registrert, så nå nettopp fikk ny faktura for leie.
Vi ba om kreditnota og det fikk vi prompte. BRA!