3,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Akta er för Gasolautomaten

Uppdatering:
Efter att ha skickat bilder på automaten som ett bevis på att dom faktiskt har en GasolAutomat i Västervik, så visade det sig att just denna automat var felregistrerad som om den stod i Jönköping. Efter mycket om och men, så har jag fått en påfylld 5L flaska.
Viss kan det blir fel, men att behandla en kund så fel och försöka övertala kunden att den här visst varit i Jönköping är så fucked up.

Akta er för Gasolautomaten! Jag skulle byta min PK5-flaska i deras automat i Västervik. Automaten svalde min inlämnade flaska, drog 309 kr från mitt kort, men hängde sig och gav ingen ny flaska tillbaka.
När jag ringer kundtjänst för att få hjälp blir jag rent av gaslightad och dumförklarad. Trots att automaten bevisligen står utanför Willys i Västervik (och är utmärkt på deras egen karta!), påstår supporten att de inte har någon automat där. Eftersom betalterminalen i Västervik uppenbarligen är felaktigt döpt till "Jönköping" i deras system, hävdade kundtjänst att jag ljög och krävde att jag skulle ställa mig vid automaten i Jönköping – en resa på 2,5 timmar! – för att de skulle hjälpa mig.
De vägrade lyssna, trodde mig inte, och struntade i att hjälpa mig. Så nu har Gasolautomaten stulit både min privata gasolflaska och mina pengar.
Ett komplett skämt till kundtjänst. Undvik detta företag om du vill behålla dina flaskor och dina nerver!

1 de junio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Undvik Gasolautomat…

Uppdatering:
Jag fick en återbetalning till slut. Även om upplevelsen var allt annat än optimal, är det inte mer än rätt att nämna det.

Jag bytte en tom PC5 mot en full inför campingsemestern, Den nya flaskan läckte och efter bara tio minuter i bilen, var vi tvungna att få ut den därifrån, då hela bilen stank av gasol. Inom en halvtimma efter köpet, ringde vi till gasolautomats kundtjänst. Vi fick instruktioner om att göra ytterligare ett flaskbyte och ställa in den fulla, läckande, flaskan i automaten igen. Pengarna skulle vi bli krediterade i efterhand. Vi blev lovade att vi skulle bli uppringda kommande vardag (dagen efter köpet). Nu har det gått snart två veckor och ingen har hört av sig. Jag betvivlar att vi någonsin kommer att de några pengar i retur. Gasolautomat och Linde gas, tiger ihjäl det hela. Vi kontaktade Linde kundtjänst, eftersom Linde ligger bako mGasolautomat. De har helt struntat i alla kontaktförsök.

Stor varning för Linde och Gasolautomat. Det luktar illa om hela företaget.

15 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen hjälp vid fel

Skulle byta gasolflaska. Lämnad en stor PC10 men fick en liten PC5, och fick betala för en stor. Pratade med kundtjänst som inte kunde göra något men gjorde en felanmälan och sa att de skulle ta kontakt. En vecka senare när jag inte hade hört något så hörde jag av mig genom kontakt formulär. Nu en vecka senare har jag ej hört något. Bra och smidigt när det fungerar men när det är problem så funkar det inte alls. Så nu får jag väl köpa en ny PC 10 någon annanstans.

10 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.