Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig professionel klinik, hvor alle medarbejdere fra start til slut kommunikerede på et højt og troværdigt niveau, så jeg, som patient, følte mig i meget trygge hænder. Kan klart anbefales ifm, hudk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lige fra første samtale følte jeg mig i trygge rammer.Der blev givet den tid til for samtalen som jeg havde brug for. Da min Brystoperationen Dato var sat.ventede jeg kun med positiv energi. Fik den m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået et Hollywoodlift hos Lindehaven i Odense. Jeg havde mest fokus på min kreppede hals, og har nu både fået dette fjernet samt fået min kæbelinie tilbage. Resultatet er så fint, behandl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet øvre øjenlåg hos Lindehaven, og er meget begejstret for resultatet! Fra jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig velkommen og tryg. Lotte, der udførte operationen, var virkelig sø... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling
Så omhyggeligt og professionelt
Tak for det smukke resultat

13 de diciembre de 2024

Respuesta de Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven

Tusind tak for den flotte anbefaling. Det glæder os meget at høre. De bedste hilsner fra os alle hos Lindehaven

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst professionel fra start til slut

Yderst professionel fra start til slut, de bedste anbefalinger herfra

19 de marzo de 2025

Respuesta de Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget. De bedste hilsner fra os alle hos Lindehaven

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for det flotte resultat ❣️

Fik i marts en større brystreduktion. Det var en beslutning, som havde været mange år undervejs, så derfor kiggede jeg mig godt omring mht. at finde stedet at få det udført. Jeg fik Lindehaven anbefalet og det var det helt rigtige valg 😃😃😃 Fra første øjeblik blev jeg mig hørt, mine ønsker taget alvorligt og der blev gjort alt for at jeg følte mig tryg og velkommen. Oven i dette fik jeg et empatisk modspil af høj, faglig kvalitet mhp. hvad der kan lade sig gøre under selve kirurgien og hvad der er realistisk. Det bidrog kun til at øge trygheden. Hele vejen igennem har klinikken stået til rådighed for mails og telefonsamtaler med forespørgsler, så man føler sig ikke overladt til sig selv. Plastikkirurg kan være en livsomvæltende oplevelse og det er vigtigt at man føler sig taget af både før, under og efter. Her gør Lindehaven et eminent job 👏🏾👏🏾👏🏾

Respuesta de Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven

Tusind tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst beskrivelsen af dit forløb. Vi sætter en stor ære i at give den bedst mulige vejledning og kvalitet, så det glæder os meget at det også er det du har oplevet. De bedste hilsner fra os alle hos Lindehaven

Kan anbefales

Har fået fjernet blodsprængninger på ben samt fået kemisk peeling i ansigtet. Begge dele med fint resultat udført af dygtige behandlere i flotte og rolige omgivelser.

19 de diciembre de 2024

Respuesta de Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os meget at du er glad for resultatet. De bedste hilsner fra os alle hos Lindehaven

Operation

Fik fjernet gamle brystimplantater pga kapseldannelse i fuld narkose. Det hele er forløbet så fint og vejledning og undersøgelser både før og efter har været meget trygt og professionelt og resultatet er blevet rigtig godt. Vil klart anbefale Lindehaven :)

Respuesta de Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre. De bedste hilsner fra os alle hos Lindehaven

Professionalisme, omsorg, tryghed

Jeg fik foretaget brystforstørrende operation med eget fedt i fuld narkose. Hele forløbet - fra de indledende samtaler til selve operationen til den efterfølgende opfølgning og kontrol - har været præget af professionalisme, omsorg og tryghed. Jeg kan absolut anbefale Lindehaven!

Respuesta de Plastikkirurgisk og Kosmetisk klinik Lindehaven

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre. De bedste hilsner fra os alle hos Lindehaven.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.