Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik was mijn e-mail vergeten in te vullen waardoor ik geen bevestiging van mijn bestelling had ontvangen. Na wat contact via DM goed geholpen en binnen 1 week mijn bestelling ontvangen. Shirt is van go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Longsleeve besteld voor koningsdag, was snel binnen en kwaliteit is goef. Al paar keer gedragen en op getfunky vaak aangesproken. Leuk om te zien dat het zo goef gaat. Ben inmiddels vaste klant geword... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Shirtje besteld, na weekje toch retour willen doen en een maat kleiner besteld voor koningsdag. 2 dingen: 1. Shirt besteld 3 dagen voor koningsdag, werd dag voor koningsdag netjes geleverd zoal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shirts voor Koningsdag besteld. Was snelle levering, goede kwaliteit en leuke fit. Ga het met veel plezier dragen 27 april!

3,7

Ha contestado el 22% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mixed feelings

1. Shirt besteld 3 dagen voor koningsdag, werd dag voor koningsdag netjes geleverd zoals beloofd

2. Het retourneren is drama, na anderhalve week 2x de toezegging gekregen voor een retourformulier. Nog steeds niks ontvangen.

Het zijn waarschijnlijk groeipijntjes en als de retour wordt opgelost ben ik bereid hem op 4 sterren te zetten maar voor nu 2. Kwaliteit is verder prima, Designs zijn leuk.

Leuk bedrijf

Vorige week Dinsdag een longsleeve besteld die Donderdag binnen is gekomen. Goede kwaliteit en lekker snel met de levering! Ga hier zeker meer bestellen.

29 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Komen hun afspraken zeker niet na!

Twee t-shirts besteld ruim voor Koningsdag met de belofte 1 à 2 dagen bezorgtijd. Inmiddels zijn we een week verder en nog steeds niks binnen. Er is via sociale media aangegeven dat de bestelling op tijd binnen zou komen. Helaas heb ik nog steeds geen bericht van verzending of überhaupt een bericht.

28 de abril de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Koningsdag bestelling

Beste kijker,
Ik had op 22 april besteld, ivm koningsdag.
Er waren wat problemen met de levering. Maar werd al gauw aangekondigd op Instagram. Dat er 100 extra man zelf kwamen bezorgen. Ik heb mijn shirt op tijd binnengekregen op 25 april, ik vind het super netjes dat zij toch nog mij de Longsleeve hebben kunnen voorzien, natuurlijk deze gedragen op een festival en kreeg super veel complimenten over de Longsleeve, de kwaliteit is top en zou dit aan iedereen aanraden die voor een relatief goeie prijs een super vette longsleeve wil…

Valorada con 1 estrellas sobre 5

houdt zich niet aan beloftes

woensdagochtend iets besteld twv €100 met de belofte dat het voor koningsdag geleverd zou worden. niks binnen, geen t&t en er wordt nergens op gereageerd. super asociaal plus zonde van mijn geld.

26 de abril de 2025

Heel slecht

Ik heb 4 dagen geleden een longsleeve besteld. En heb er niks over gehoord helemaal niks. Ik betaal 6 euro verzendkosten ok vervolgens zo lang te wachten. Ik heb ze geprobeerd te contacten en ze reageren nergens op dan maar zo op echt heel slecht. Normaal schrijf ik ook nooit recensies maar hier neem ik wel even te tijd voor.

Wat ging/gaat er mis...

Wat ging er mis? Hoe kunnen wij verbeteren?
Ga eens leveren!!!
Al diverse keren contact gehad met beloftes als toezegging.
Pakket zal al dagen gereed staan voor verzending. Bij koeriersdienst is niks bekend......

23 de abril de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.