Væveriet var fantastisk. Maden var det skønneste og de bedste råvarer. Betjeningen var super søde og dygtige. Selve underholdningen kunne ikke gøres bedre. Håber vi snart kommer tilbage - det var fø... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Helt igennem en fantastisk oplevelse, Gribskov koncertsals personale tog imod med positiv stemning, høflighed og var vejledende og hjælpsomme, god følelse nu, hvor vi kom fra Bornholm. Koncerten On... Ver más
Meget dårligt lydanlæg. Jeg havde ørepropper i ørene og min mand kunne ikke høre hele teksten i sangene. Band og sangere var ikke nogen vi vil anbefale. Borreby Gods teater er en smuk bygning og har e... Ver más
Vi 5 damer havde bare alle tiders aften i selskab med Bryan Adams Tribute i Nykøbing F's hyggelige teater. Efter showet fik vi snakket med Claus Hassing og vi håber vi kan få lov til at opleve dem i G... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev
Información de contacto
Dinamarca
- liveoplev.dk
Ha contestado el 17% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dejlig musikoplevelser i Troldesalen
Dejlig musikoplevelser i Troldesalen, Sports Hotel, Vejen,med Gilbert O’ Sullivans.
Lyden på Borreby var mega dårlig
Lyden på Borreby var mega dårlig. Specielt i 1. sæt, der kunne man overhovedet ikke høre, hvad de sang. Det var synd, for i 2. sæt. blev det lidt bedre, og man kunne fornemme, at de rent faktisk godt kunne synge. Men helt godt blev det aldrig.
Og når der er dårlig lyd, smitter det af på publikum, som er svære at ‘få med’, hvilket igen smitter af på stemningen på scenen, som til tider kunne virke lidt nervøs.
Så det, der kunne have været et mega fedt show, blev sådan lidt la-la. Desværre.
Nem at bruge
Nem at bruge, og mange gode band,
Så jeg vil helt sikker, købe billetter der igen 👍😊
Absolut god aften
Rigtig god aften
Rigtig god aften, godt musik fik publikum med
Super god oplevelse
Super god koncert oplevelse torsdag aften i Vejen - Gilbert is still going strong 😊
Skøn aften i godt selskab
Gilbert O'Sullivan er en fantastisk sanger
Gilbert O'Sullivan er en fantastisk sanger. Koncerten var er super god oplevelse.
Imponerende og rørende koncert med 78…
Imponerende og rørende koncert med 78 årige O’ Sullivan akkompagneret af super dygtig guitarist
Ren nostalgi 👌❤️
Gilbert O’Sullivan er still going…
Gilbert O’Sullivan er still going strong og skriver stadig fantastiske sange
Gilbert osullivan kan spille
Gilbert O'sullivan kan spille. Og det var en udsøgt fornøjelse.
Men den manglende respekt fra det foregående brugere om at blive færdig til tiden, var noget uforskammet.
Personalet måtte udskyde starttiden, så vi havde, troede vi, over en time til koncerten. Men hov medes vi nød en hurtig middag rykkede det tiden frem så det var med nød og næppe vi var der til tiden. Ikk så Smart.
Vælger nok et andet spillested næste gang.
Men han var perfekt.
Så fede events og koncerter især🤩🤩
HOLD JER VÆK...
Har haft præcis samme dårlige oplevelse som andre, hvor manglende info vedr. arrangementet ikke er tilgået os købere. Havde købt billetter til Queen i Grindsted, hvor det skulle være i Hal 3 med numrede pladser. Da vi ankommer, er det flyttet til et andet lokal med verdens dårligste lyd. Istedet for numrede pladser, kom vi ind i lokalet med runde borde og 4 personer pr. bord. Da vi jo troede, at vi havde 4 pladser sammen, gik vi desværre ikke ind i god tid. Der var så spredte pladser rundt ved bordene, så vi ikke sad sammen. Da jeg skrev til Liveoplev - fik jeg det svar, at jeg havde frabedt mig info og derfor ikke fik info om flytning af arrangementet.
FLOT arbejde 😠
God koncert oplevelse
Super god koncert oplevelse i Svenborg, hvor alt bare fungerede.
God stemning og rigtig god musik
Det er ikke sidste gang jeg booker sådan en musikoplevelse.
This company does not respond to ANY communication
This company does not respond to emails or left messages on answer machines. They only have 2 hrs 'open' 3 days a week and do not 'pick-up calls'. I purchased 3 tickets for a concert on 10 May 2025 in Feb 2024. Now somehow United Tickets have taken over the ticketing and have sent me tickets, but only 2, not 3. United say contact LiveOplev, but I can not reach them. DO NOT order tickets from this unresponsive organization, if I could zero stars, I would.

Har ikke oplevet problemer
Jeg har været I Nykøbing Falster og se 2 koncerter hvor billetterne er købt igennem Liveoplev. ABBAcz og one night dubliners. Ingen problemer. Kan varmt anbefale at købe billetter
Venlig hilsen Jette Arvidsen
Kunne jeg give 0 stjerner havde de fået…
Kunne jeg give 0 stjerner havde de fået det!
Havde bestilt billetter og de aflyste unden jeg havde fået besked?! Jeg fik ikke alle pengene tilbage de beholdte 90kr?! Og sagde det var standart?! Når de havde aflyst?! Men jeg får allernådigst de resterende 90kr?! Hold jer væk!!!!

Skod billetfirma
Vi havde købt billetter til Maroon5 tribute show i Svendborg, opdaget ved et tilfælde at det var aflyst, vi skrev til dem om det og de svarede hurtig, vi fortalte at den mail havde vi ikke fået og ledte hele mailboksen igennem ingen mail fra dem.
Jeg skriver til dem at jeg vil så have refundere mit beløb, det er så ikke sket endnu og de svarer ikke på mail mere.
Det er bare er skod firma, hurtig til at svare lige indtil man kræver sine penge igen så er der stille dårlig stil
Jeg sendte mailen til dem 6/2 om at jeg ønsker mine penge refundere, der stopper mailkorrespondancen fra dem og hørte ikke et ord, skrev igår til dem og hørte ikke noget i dag da jeg laver en anmeldelse herinde og pludselig har de travlt med at svare og han skriver en mail til mig 4 minutter før han svare herinde, dårlig stil af et firma

At 90' er fest var aflyst
At 90' er fest var aflyst. Jeg havde ikke modtaget besked om, at det var aflyst på Sønderborg teater d. 7. Februar. Hvad med billetten som er betalt ?
Meget dårlig stil i har.

Manglende biletter.
Manglende biletter.
Jeg købte i maj måned 2024 biletter til en koncert her i januar månede, men jeg har stadig ikke modtaget nogle biletter fra den og pengene på min konto er trukket. Jeg har forsøgt at skrive mails til dem men uden svar og prøvet t logge ind i deres system, men kan ingen biletter finde, og de er ikke til at få fat på. Totalt useriøs virksomhed med manglende respekt for deres kunder, jeg anbefaler dem ikke.

Respuesta de Liveoplev
Vi købte billetter til et arrangement…
Vi købte billetter til et arrangement som så meget hurtigt efter blev aflyst uden nogen information. Vi fandt ud af det da man ikke kunne købe billetter til flere og alt var væk. Vi havde så købt 6 billetter i forvejen og betalt et gebyr på 40 kr pr billet som man ikke får retur. Og først efter lang tid får man info om aflysning selvom man jo havde opdaget noget var galt meget meget tidligere. Kan slet ikke anbefales herfra.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.