Información sobre la empresa

1. Tienda de juguetes eróticos

Escrito por la empresa

Velkommen til Livetleker - Den beste norske voksenbutikken! Livetleker – din destinasjon for høykvalitets sexleketøy og erotiske produkter. Vi har et stort utvalg av produkter som vil hjelpe deg med å oppleve nye nivåer av nytelse. Livetleker ble grunnlagt med målet om å tilby en sikker, pålitelig og diskret shoppingopplevelse for alle som søker å utforske sine erotiske fantasier. Vi har et stort utvalg av produkter fra de beste merkene, inkludert vibratorer, dildoer, penisforlengere og mange flere. Vårt kunnskapsrike kundestøtteteam er alltid klare til å hjelpe deg med å velge det rette produktet for deg. Bla gjennom vårt utvalg i dag og oppdag hvorfor Livetleker er den beste destinasjonen for å utforske dine erotiske fantasier. Hos oss vil du finne alt du trenger for å få en bedre, mer tilfredsstillende sexopplevelse. Prøv Livetleker i dag!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, lang ventetid på bestillingen, venter allerede 14 dager uten jeg har fått svar om leveringen, ikke anbefalt å bestille noe der.

6 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kundeservicen er et helvette

Fikk varen i en annen farge fra det som var på bilde. Har mailet frem og tilbake med de i et år nå.

Det tok også latterlig lang tid for levering, og de nekter reklamasjon på et produkt som aldri er brukt. Tok kontakt samme dag jeg mottok produktet.

9 de noviembre de 2023
Logotipo de Livetleker

Respuesta de Livetleker

Hei

Beklager å høre om dette. Dessverre kan vi ikke akseptere brukte produkter og refundere dem, det står i våre retningslinjer. Produktet ditt ble åpnet og forseglingen ble brutt, og disse produktene er ikke akseptert innen angreretten. Vi tilbød deg å sende tilbake produktet til deg, men du nektet fordi du ikke likte fargen på en del inne i produkten. Beklager, men vi kan ikke gjøre mer for deg i dette tilfellet.

Mvh
livetleker.no

Valorada con 5 estrellas sobre 5

andbefaler denne siden

andbefaler nettbutikken. bra kvalitet på varer og service.

25 de abril de 2023
Logotipo de Livetleker

Respuesta de Livetleker

Hei

Beklager å høre om dette. Vi prøvde å finne bestillingen din uten resultat. Vil du kontakte oss igjen angående bestillingen din som du var misfornøyd med? Vi er en seriøs nettbutikk og streber etter å gi våre kunder utmerket service. Vennligst snakk med oss før du skriver en anmeldelse slik at vi kan hjelpe deg.

Mvh
livetleker.no

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.