Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingenting blir sendt. Svarer ikke på kundeservice. Over en mnd siden jeg bestilte varer. Gir det en uke, så ringer jeg kollegaer til begge eiere og spør dem hvordan jeg får tak i svindlerne.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapt levert, og bedre kvalitet enn forventet ifh prisen :) cuffsa tåler en del. Den ene av 3-packen var litt vel trang og ble litt vulgær, og munnen kunne vært større, men totalt sert 10/10 will shop... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

utrolig kjapp leveranse, altså fikk pakken dagen etter! kjempe god kundeservice attpåtil. en edrift en kan stole på, chat funksjon med ekte mennesker som snakker, og raskt svar.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Svært bra kundeservice! Svarer kjapt og utfyllende på spørsmål. Genuint ønske om at kunden skal bli fornøyd

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de juguetes eróticos
  2. Tienda de entretenimiento para adultos
  3. Tienda de ropa erótica

Acerca de Zensuala.no

Escrito por la empresa

Norges beste nettbutikk for premium sexleketøy.

365 Dager Åpent kjøp

Skulle du angre er du trygg hos oss. Vi gir deg hele 365 dagers Åpent Kjøp!

Gratis frakt over 800,-

Alle ordre over 800,- sendes fraktfritt til deg. Velg mellom pakke til hentested eller rett i postkassen. Ellers betaler man fra 39,- i frakt

Anonym Handel

Alltid anonymt og diskret. Ordren din vil komme til deg i en kjedelig brun pappeske med anonym avsender. Alltid.

Om Zensuala

Zensuala spesialiserer seg på produkter som er garantert trygge for kroppen, og er eneste forhandler i Norge som kun fører Ikke porøse produkter for innvortes bruk. I tillegg håndplukker vi produkter som er av riktig kvalitet i forhold til pris. Vi fører ingen produkter som ikke forsvarer prisen. Noen av våre mest populære kategorier:

Vibrator

Dildo

Penisringer

Fleshlight

Vi fører også et stort utvalg i glidemiddel, massasjeoljer, parvibratorer og andre erotiske artikler

Våre Merkevarer

Zensuala er autorisert forhandler for de fleste av våre merkevarer, og har bl. a We-Vibe, Womanizer, Tenga, Fleshlight, SVAKOM, Arcwave, PDX Elite og Satisfyer i utvalget.

Se våre merkevarer

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Svindel

8 de noviembre de 2023
Opinión espontánea

Elendig kundeservice

Bestilte noe 14 oktober. Prøvd å ringt å sendt Mail flere ganger men får ingen svar. Elendig kundeservice å fortsatt ingen varer!

14 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Styr unna

Lang leveringstid, over 2 uker (varen var på lager)
Ingen respons av kundeservice på hverken mail, chat eller tlf.
Alt i alt en dårlig kundeopplevelse

27 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapt levert og helt ok kvalitet

Kjapt levert, og bedre kvalitet enn forventet ifh prisen :) cuffsa tåler en del. Den ene av 3-packen var litt vel trang og ble litt vulgær, og munnen kunne vært større, men totalt sert 10/10 will shop again.

13 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og grei måte og handle på å dama…

Rask og grei måte og handle på å dama var fornøyd med produktet og gledet seg til å teste ut det nye leketøyet hun fikk

26 de enero de 2023

Respuesta de Zensuala.no

Tusen takk for tilbakemeldingen Morten, ci setter veldig pris på det! Mvh Zensuala Kundeservice

Rask behandling og levering

Rask behandling og levering. Gode produkter på tilbud

9 de enero de 2023

Respuesta de Zensuala.no

Tusen takk for tilbakemeldingen Marte! Velkommen tilbake ved neste anledning! Mvh Anna - Kundeservice Zensuala

Godt utvalg

Godt utvalg, rask levering

27 de octubre de 2022

Respuesta de Zensuala.no

Hei Ragnhild! Så hyggelig å høre at du er fornøyd! Med vennlig hilsen Kundeservice Zensuala

Good

Not sure what support is doing, but products are good

22 de octubre de 2022

Respuesta de Zensuala.no

HI Guy! If you ever need to find out what we are doing, we are here 😊- we are happy you are satisfied! Regards from Customer Service @ Zensuala

Flott

Veldig glad og perfekt 😊

7 de septiembre de 2022

Respuesta de Zensuala.no

Hei Jovita! Så hyggelig å høre at du er fornøyd! Med vennlig hilsen Zensuala Kundeservice

Braa

Kjempe fornøyd

26 de agosto de 2022

Respuesta de Zensuala.no

Heisann Endre! Så bra! Vi setter pris på tilbakemeldingen din! Mvh Zensuala Kundeservice

very nice

very nice, i loved it

15 de agosto de 2022

Thank you! We appreciate the review! Best regards Zensuala Kundeservice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kjempefornøyd med…

Jeg er kjempefornøyd med produktet/produktene jeg handlet /handler hos dere :-) :-).. Jeg vil også nevne dere for andre!!!

2 de julio de 2022

Så hyggelig å høre Elin! Tusen takk! Med vennlig hilsen Kundeservice Zensuala

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.