Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelt, effektiv og ekstrem god kundeservice. Bestilte et par bøger og et par dage efter ankom de, dog havde postmand Per lagt dem udenfor i regnen og bøgerne havde taget lidt skade. Kundeservi... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 2 bøger, de blev sendt meget hurtigt. Dsv fik DAO smidt pakkerne væk og efter en hård slåskamp med DAO spurgte jeg Livetssider om de kunne hjælpe og de beklagede ulejligheden og sendte straks... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig fint produkt – jeg købte bogen som gave til min mor, farmor og farfar, og de blev alle meget glade. Et rigtig godt koncept! Hvis jeg skal nævne én ting, så virkede bogen en smule mindre/tynd... Ver más

Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super fine bøger

Super fine bøger, helt som forventet.
Servicen var helt i top, fik bestilt forkert og skrev det efter betalingen og de ændrede det med det samme for mig 😃

13 de febrero de 2026

Hej Kirstine

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 4 bøger og de kom nærmest…

Bestilte 4 bøger og de kom nærmest dagen efter.
Super fine🤎 Kan kun anbefale at bestille derfra, hvis man ønsker at forevige minder om dem man har kær

11 de febrero de 2026

Hej Katia

Mange tak for din anmeldelse og anbefalding

Det betyder meget😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, kvalitet, simpelt hen ganske tilfreds!

13 de febrero de 2026

Hej Kasper

Tusind tak for din anmeldelse

Vi sætter stor pris på det!

Nemt

Super fin og hurtig oplevelse

5 de febrero de 2026

Hej Jannie

Tusind tak for din fine anmeldelse

Det sætter vi stor pris på😊

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

9 de febrero de 2026

Hej Rie

Tusind tak for de 5 stjerner⭐️

Det betyder meget

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De gav mig returrabat da den bog jeg…

De gav mig returrabat da den bog jeg ønskede at købe ikke var i sortimentet, så jeg kunne købe den senere til den samme gode pris :)

Top service!

10 de febrero de 2026

Hej Julius

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for vi kunne hjælpe😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Oliver fra livets sider. (Spam)

Kvaliteten af bogen stemmer ikke helt overens med prisen.

Spørgsmålene var fine.

Linket til afmelding af mail virker ikke så man bliver spamet med mail Fra Olivier fra livetssider.

9 de febrero de 2026

Hej
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at bogens kvalitet ikke helt levede op til dine forventninger, selvom vi er glade for, at du oplevede spørgsmålene som gode. Feedback som din er vigtig for os og bliver brugt aktivt til at forbedre vores produkter.

Angående emails: Du er nu manuelt afmeldt vores emailsystem, så du vil ikke modtage flere mails fra os. Vores afmeldingslink fungerer som det skal for langt størstedelen af vores modtagere, men vi tager din oplevelse alvorligt og undersøger naturligvis, hvad der kan være gået galt i dit tilfælde.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan følge op eller hjælpe yderligere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det anbefales at købe en bog

Virklig flot bog jeg har købt til min mor som hun kan udfylde om sit liv. Virklig en god idé at finde på at lave sådan en bog til den man holder meget af så man altid har et minde om den person når personen dør.
Køb en bog til din kære så du har minde om dine kære . Kan varmt anbefalde livetssider. Bogen er ikke dyr og livetssider sender hurtigt din bog. Jeg fik med hjemmelevering. Dejligt jeg kunne få med hjemmelevering. Og billig porto.
Min mor har lige fået bogen af mig. Og hun glæder sig til at udfylde den.

6 de febrero de 2026

Hej
Tusind tak for din meget fine og personlige anmeldelse.

Det gør os virkelig glade at høre, at bogen allerede har betydning for dig og din mor, og at idéen bag bogen giver mening for jer. Det er netop tanken at skabe et varigt minde og samle historier, som ellers let kan gå tabt.

Tak også for de pæne ord om levering og pris, og for din klare anbefaling. Vi håber, din mor får stor glæde af at udfylde bogen.

De bedste hilsner

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Farverne passer ik med hjemmesiden

Farverne passer ik med hjemmesiden. Jeg skrev med dem og sendte billeder fra hjemmesiden da jeg gerne ville ændre farver. Der står på deres hjemmeside "Ønskes der 2 af samme bog kan du lave en forspørgsel" men fik bare at vide at det kunne man ik.
Ærgerligt når du det står på hjemmesiden, men ellers rigtoge fine bøger og god kvalitet.

15 de diciembre de 2025

Hej
Tak fordi du deler din oplevelse og for den fine feedback på bøgernes kvalitet, det sætter vi stor pris på.

Vi vil gerne beklage, hvis der har været uklarhed omkring farverne. Det er korrekt, at det er muligt at få 2 bøger i samme farve, men det kræver, at man kontakter os før bestillingen gennemføres, så vi kan nå at tilpasse ordren manuelt. Når en ordre først er pakket og afsendt fra vores lager, har vi desværre ikke mulighed for at ændre indholdet.

Hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at kontakte os igen, så hjælper vi gerne med at finde en løsning og eventuelt ombytte bøgerne.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse, det hjælper os med at blive bedre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Jeg bestilte ved en fejl kun en bog. Jeg mailede og bad om en mere. Den sendte de med det samme og gav mig samme rabat som hvis jeg havde bestilt dem samlet. Kan varmt anbefales

29 de enero de 2026

Hej
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord, det betyder virkelig meget for os.

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe og finde en god løsning, så du fik den ekstra bog med samme rabat. Tak for anbefalingen, den sætter vi stor pris på.

De bedste hilsner

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De tilmelder dig uden godkendelse til mail spam

De tilmelder dig uden godkendelse, eller uden at du har sat kryds ved det under dit køb, til en tilbuds mail-liste. Virkelig dårlig stil. Ville undgå dette firma, fordi hvis de gør sådan noget, er de på ingen måde til at stole på.

4 de febrero de 2026

Hej Ben

Vi forstår godt, at uønskede mails kan opleves frustrerende, og det tager vi alvorligt.

Vores e-mailsystem er fuldt automatiseret og sender kun mails til de kontaktoplysninger, som vi modtager i forbindelse med et køb. Vi kan teknisk set ikke sende e-mails, hvis vi ikke har fået e-mailadressen aktivt indtastet som en del af ordreprocessen.

Vi tilmelder ikke kunder manuelt, og vi har ingen interesse i at sende mails uden samtykke. Alle mails indeholder desuden altid mulighed for nem afmelding med ét klik, som straks stopper al videre kommunikation.

Hvis der er sket en fejl, eller hvis du mener, at du har modtaget mails uden at have ønsket det, vil vi meget gerne undersøge det konkret og rette op på det. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde den præcise årsag.

Vi beklager oplevelsen og tager feedbacken med videre, så vi kan blive endnu tydeligere og bedre.

God julegave

Perfekt julegave! Mine bedsteforældre og forældre blev mega glade for gaven. Hurtig afsendelse af pakken 🤠

25 de diciembre de 2025

Bøgerne og leverings tid

Super hurtig levering pakken kom til mit hus under 24 efter bestilling og bøgerne er i så luksus og dejligt materiale og med tilbudene er det så god pris for hvad man for (jeg købte 4 som med tilbuddet koster omkring 112 kr pr bog)

11 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.