Hurtig og nem bestilling. Levering var ved vores hoveddør efter 2 dage! Ikke sidste gang jeg bestiller herfra
Consulta las opiniones de los clientes
Simpelt, effektiv og ekstrem god kundeservice. Bestilte et par bøger og et par dage efter ankom de, dog havde postmand Per lagt dem udenfor i regnen og bøgerne havde taget lidt skade. Kundeservi... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte 2 bøger, de blev sendt meget hurtigt. Dsv fik DAO smidt pakkerne væk og efter en hård slåskamp med DAO spurgte jeg Livetssider om de kunne hjælpe og de beklagede ulejligheden og sendte straks... Ver más
Virkelig fint produkt – jeg købte bogen som gave til min mor, farmor og farfar, og de blev alle meget glade. Et rigtig godt koncept! Hvis jeg skal nævne én ting, så virkede bogen en smule mindre/tynd... Ver más
Información sobre la empresa
- livetssider.dk
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Glæder mig til at kunne give dem og få…
Glæder mig til at kunne give dem og få dem tilbage . Ikke mindst at skrive dem til mine egne børn .. En rejse tilbage i livet
Tja når varen ikke ankommer som lovet…
Tja når varen ikke ankommer som lovet og pengene er trukket så følger der naturligvis en negativ anmeldelse med. Bare ikke godt nok
Nem at bestille og hurtig levering.
Nem at bestille og hurtig levering.
Super
Hurtig og god levering. Bøgerne virker som fin kvalitet.
Super service: Hurtig ekspedition og på trods af at jeg lavede en fejl og bestilte ordren 2 gange var der ingen problemer med annullering og det tog under en dag! Selve bogen er super fin, og jeg glæder mig til at se vores forældre fylde deres minder i dem!
Hurtig levering og fint produkt.
Hurtig levering og fint produkt.. havde dog troet af selve produktet var lidt bedre “kvalitet” og ikke gav mig følelsen af at have et par billige notesbøger i hånden. Men indholdet er som forventet og rigtig fint ❤️ er sikker på det vil blive taget godt i mod
Fantastisk kundeservice og hurtig løsning
LivetsSider.dk var super hjælpsomme og løste hurtigt problemet, da min levering forsvandt hos DAO. De sendte uden tøven en ny bog afsted uden ekstra omkostninger. Rigtig god service og tryg handel – kan klart anbefales.
Flotte bøger og hurtig levering
Flotte bøger og hurtig levering - what’s not to like?
Det er virkelig en gave, jeg glæder mig til at give.
Tusind tak! ❤️
Tip Top service kan kun anbefale det…
Tip Top service kan kun anbefale det 100%
Alt godt
God service. Hurtig levering. Bogen er rigtig fin.

Respuesta de LivetsSider.dk
Let at bestille og efterfølgende super service
Det var nemt at bestille og forsendelsen kom hurtigt. Pakken var dog beskadiget og en af bøgerne i pakken havde taget skade. Jeg anmeldte det og fik hurtigt svar. De sendte en erstatnings bog med det samme. Virkelig god service 😊

Meget positiv oplevelse
Både bestilling og levering var nemt og hurtigt. Bogen er af rigtig fin kvalitet.

Respuesta de LivetsSider.dk
Bogen ligner mest af alt en billig…
Bogen ligner mest af alt en billig kinabog, så alt alt for dyr.
Desuden bør der i teksten på websiden være en kraftig opfordring til at køber spørger den de vil have til at udfylde bogen om de overhovedet har lyst til at udfylde bogen, det er ikke alle som har lyst til at rode op i alle de ting fra fortiden som spørgsmålene kan gøre, desuden er det da heller ikke alt der kommer ens efterkommere ved. Spar pengene og brug tid sammen med dine nærmeste istedetfor, de vigtigste ting skal du nok kunne huske I har snakket om, resten er ligegyldigt. Jeg har fået bogen som gave, så har ikke selv købt den.

Servicen er i top
Servicen er i top, min pakke blev væk i forsendelsen livetsSider.dk tøvede ikke med at sende en bestilling med det samme da jeg havde lidt travlt med at få fat i varen🙏

Rigtig godt tilfreds
Hurtig levering. Kvalitetsbøger med meningsfulde spørgsmål, samt rimelige priser.

God kundeservice
Simpelt, effektiv og ekstrem god kundeservice.
Bestilte et par bøger og et par dage efter ankom de, dog havde postmand Per lagt dem udenfor i regnen og bøgerne havde taget lidt skade. Kundeservice svarede inden for nærmest få minutter og håndterede det hele til perfektion.
Udover det super flotte simple og gode bøger! Ikke første gang der er købt der og ikke sidste.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.