Heel erg blij met de uitstekende ervaring en de fantastische klantenservice. Tijdens onze verhuizing barkrukken besteld. Goede producten. Mooi. Maar zat een fabrieksfout in. Door de verhuizing w... Ver más
Slechtste klantenservice aller tijden. Telefonisch niet bereikbaar en per mail krijg je korte antwoorden waar je niks mee kan. Gaat over een levering die meer dan 3 weken te laat is. Zou hier zeker ni... Ver más
La empresa ha respondido
Wir haben 7 Stühle bestellt – nicht einmal ein Jahr später waren bei allen (!) die Gummikappen an den Füssen komplett durch. Für diesen Preis absolut inakzeptabel. Zudem sind die Teile so konst... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtige krukken gekocht, echter na een paar maanden zag ik een afwijking in 1 kruk, was niet eerder opgevallen omdat ze niet allemaal in gebruik waren, tot afgelopen week. Gemaild, in de eerste i... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Livin24 draait alles om stijlvol en betaalbaar wonen. Wij geloven dat een interieur niet alleen mooi, maar ook comfortabel en functioneel moet zijn. Met een breed assortiment aan trendy meubelen, geïnspireerd door de laatste woontrends, helpen we jou om van je huis een thuis te maken. Of je nu gaat voor een industriële, Scandinavische of moderne look – bij Livin24 vind je meubels die perfect bij jouw stijl passen.
Hanzeboulevard 28, 3825 PH, Amersfoort, Holanda
- 085-8081556
- klantenservice@labelwise.nl
- livin24.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Goede service!!
Goede service! En supersnelle reactie op vragen ..

Respuesta de Livin24
Onlangs een eettafel bestelt maar niet…
Onlangs een eettafel bestelt maar niet geleverd 2 keer gebeld, beloven terug te bellen maar word niet gedaan zeer zeer slechte klantenservice, heb het gevoel dat ik word opgelicht!

Respuesta de Livin24
Supersnelle service en vervanging na klacht
Na vorig jaar op de locatie wat meubels bekeken te hebben daarna online besteld en erg tevreden over levering. Na een half jaar een mankement aan een zitting van de barkruk krijg ik direct respons van de klantenservice en het voorstel om een nieuwe op te sturen die inmiddels (binnen een week!) onderweg is. Erg tevreden over de bereikbaarheid en service dus.

Respuesta de Livin24
Stoel geschikt voor obese personen
Melding gemaakt dat ik door een stoel bij hen gekocht gezakt ben welliswaar na garantie zijn zij heel sympathiek met het toezenden van nieuwe stoel

Livin24 in Amersfoort
Livin24 in Amersfoort, sept 2024 bank gekocht. Personeel erg vriendelijk, wij dachten een mooie bank. Helaas voor ons, niet ok. In december 2024 moest deze al opgevuld worden. Nu in maart 2025 weer issue met de vulling van de bank. Het was geen bank van 300 euro, dus wij balen enorm en weten niet wat we hiermee aan moeten.
Factuur LIVIN101165 Order LIVIN104086

Heel fijn bedrijf
Heel fijn bedrijf! De barkrukken werden snel en netjes geleverd. Vervolgens werd mijn klacht over de kwaliteit van een van de krukken netjes, vakkundig en tot volle tevredenheid opgelost. Zeker een aanrader!

Slechte ervaring
Tafel en stoelen besteld waren op tijd binnen , maar tafel was niet compleet. Als je contact opneemt beloven ze terug te bellen en het uit te zoeken , word niet gedaan dus zelf maar weer bellen.... Tafel werd omgeruild, je raad het nooit .... weer niet compleet en hele andere tafel als de eerste. Foto's gestuurd nooit meer wat van gehoord . Dat was dus eens maar nooit meer. Zo jammer dat je hier geen mails en whats app berichten bij kan voegen . Nog geen reactie gehad zeggen ze dan . Kun je nagaan wat voor een zooitje jullie administratie is ...

Respuesta de Livin24
Klacht perfect opgelost !
Onlangs kochten wij een eetkamerbank waarvan de stof al in de verpakking plooide.
Na een prima contact met de klantenservice stond binnen twee dagen een stoffeerders bedrijf voor de deur om de bank glad te trekken. De bank ziet er weer strak uit dankzij het snelle handelen van de klantenservice. Kortom, een fijne ervaring met Livin'24 !

DAT ZIT SUPER GOED BIJ LIVIN24
Online barkrukken gekocht, waarvan 1 na verloop van tijd ging wiebelen. Mailtje naar de klantenservice gestuurd en kreeg meteen reactie. Na overleg video opgestuurd zodat ze kon meekijken wat het "probleem" was. Buiten verwachting werd dezelfde dag een nieuwe barkruk opgestuurd.
Erg snelle en geweldige service. Heeeeel erg tevreden.
DAT ZIT SUPER GOED BIJ LIVIN24 !

Respuesta de Livin24
J'ai commandé 2 feuteuils industriel…
J'ai commandé 2 feuteuils industriel Ivy éco-cuir. J'ais pas eu de problème pour commander et j'ai pu payer en 2 fois.
La livraison c'est bien passée, produit bien emballé.
Par contre on a dû s'y prendre à trois car les percements n'étaient pas en face. Le résultat est beau l'assise est confortable mais le montage du meuble n'est pas aisé.

Respuesta de Livin24
Snelle levering en bij een defect is de klantenservice makkelijk en snel bereikbaar via WhatsApp en ook direct een passende oplossing

Respuesta de Livin24
Prettige zaak met goed en snel contact en perfecte aftersales
Een tijd terug een aantal eetkamerstoelen gekocht waarbij destijds al een prettig contact was. Onverhoopt gebruik moeten maken van de aftersales service. Kan niet anders zeggen dan dat er goed en zeer servicegericht wordt meegedacht. Complimenten!

Onderstel barkruk kraakte enorm
Onderstel barkruk kraakte enorm, klacht gemeld bij living 24 en werd meteen gereageerd en ze sturen als service nieuw onderstelt snelle en goede service

Alles super geklappt
Alles super geklappt. Angegebene Lieferzeit von 8 Wochen für den Esstisch wurde sogar um 2 Wochen unterboten und schon nach 6 Wochen geliefert. TOP Preis.
Gerne wieder!

prettig contact klantenservice
Zeer prettig contact met de klantenservice. Helaas was de fles van het schoonmaakmiddel defect (dat we hadden mee besteld met de nieuwe bank), maar na overleg werd ons direct toegezegd een nieuwe te ontvangen.

Respuesta de Livin24
Aanrader voor je nieuwe bank
Tevreden met onze bank, goede prijs/kwaliteit en goede klantenservice. Zoals het hoort!

Geweldige service!
Geweldige service!
Ik had een klein probleem met mijn stoel en dit werd super snel en professioneel opgelost. De communicatie verliep vlot en het team dacht echt mee om tot een goede oplossing te komen. Ik ben ontzettend tevreden over de service en de klantgerichtheid. Topervaring, bedankt!

Hele goede service
Hele goede service! Nadat de naden van een van onze stoelen was losgelaten, kregen wij direct de oplossing aangeboden om de stoel om te ruilen voor een nieuwe. Chapeau!

Respuesta de Livin24
Echt een eerlijk en coulant bedrijf
Echt een eerlijk en coulant bedrijf, mijn ervaring is uitstekend!!
Gr RW

Bestelling boekenkast en tv-meubel
Wij hebben een aantal maanden geleden een tv meubel en boekenkast besteld, dit is opzicht prima verlopen alleen was de kast behoorlijk beschadigd.
De klantenservice gaf aan dat het de procedure is dat er eerst een lakstift wordt opgestuurd om zelf alle beschadigingen weg te werken, na 2 x bellen waar de stift blijft hem uiteindelijk ontvangen.
Resultaal: totaal niet naar wens omdat de stift geen mat resultaat geeft zoals de rest van de kast....
Na diverse keren bellen uiteindelijk de kast retour kunnen krijgen en een nieuwe geleverd gekregen ( netjes in elkaar zetten kost ruim 2 uur! ).
Oude kast is retour gegaan en wij zouden een compensatie krijgen voor alle ellende, het bedrag is schriftelijk vast gelegd maar helaas kregen wij een minder bedrag uitgekeerd, weer bellen en dit zou dezelfde dag uiterlijk 1 dag later over gemaakt worden. ruim een week later weer bellen en mailen en uiteindelijk het geld gekregen...
Kast en tv meubel is van prima kwaliteit maar de administratie en klantenservice is ronduit slecht bij Livin24.... wij worden nog steeds 2x per week gebeld over een retourafspraak van een tv meubel??? dit is nooit ter sprake geweest...

Respuesta de Livin24
Más información sobre otros tipos de reseñas.