Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel erg blij met de uitstekende ervaring en de fantastische klantenservice. Tijdens onze verhuizing barkrukken besteld. Goede producten. Mooi. Maar zat een fabrieksfout in. Door de verhuizing w... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechtste klantenservice aller tijden. Telefonisch niet bereikbaar en per mail krijg je korte antwoorden waar je niks mee kan. Gaat over een levering die meer dan 3 weken te laat is. Zou hier zeker ni... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wir haben 7 Stühle bestellt – nicht einmal ein Jahr später waren bei allen (!) die Gummikappen an den Füssen komplett durch. Für diesen Preis absolut inakzeptabel. Zudem sind die Teile so konst... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige krukken gekocht, echter na een paar maanden zag ik een afwijking in 1 kruk, was niet eerder opgevallen omdat ze niet allemaal in gebruik waren, tot afgelopen week. Gemaild, in de eerste i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Bij Livin24 draait alles om stijlvol en betaalbaar wonen. Wij geloven dat een interieur niet alleen mooi, maar ook comfortabel en functioneel moet zijn. Met een breed assortiment aan trendy meubelen, geïnspireerd door de laatste woontrends, helpen we jou om van je huis een thuis te maken. Of je nu gaat voor een industriële, Scandinavische of moderne look – bij Livin24 vind je meubels die perfect bij jouw stijl passen.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Goede service!!

Goede service! En supersnelle reactie op vragen ..

8 de abril de 2025

Beste J,
Wat fijn dat je zo tevreden bent! Super dat je onze snelle reacties en service waardeert, daar doen we het voor! :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onlangs een eettafel bestelt maar niet…

Onlangs een eettafel bestelt maar niet geleverd 2 keer gebeld, beloven terug te bellen maar word niet gedaan zeer zeer slechte klantenservice, heb het gevoel dat ik word opgelicht!

1 de abril de 2025

Beste Roos,

Wat jammer om te lezen dat je zo'n vervelende ervaring heeft gehad, dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling en dat spijt ons oprecht.

We hebben inmiddels contact met jou gehad en ik kan je bevestigen dat de tafel gisteren is verzonden. Het lijkt erop dat er eerder per ongeluk een verkeerd telefoonnummer is gebeld, waardoor we elkaar helaas niet direct hebben kunnen spreken. Heel begrijpelijk dat dit voor verwarring en frustratie heeft gezorgd.

Wij hopen dat je de tafel snel in ontvangst mag nemen en dat je er snel van kan genieten! Mocht er toch nog iets zijn waar we je mee kunnen helpen, dan hoor ik het heel graag.

Joëlla, Team Livin24!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnelle service en vervanging na klacht

Na vorig jaar op de locatie wat meubels bekeken te hebben daarna online besteld en erg tevreden over levering. Na een half jaar een mankement aan een zitting van de barkruk krijg ik direct respons van de klantenservice en het voorstel om een nieuwe op te sturen die inmiddels (binnen een week!) onderweg is. Erg tevreden over de bereikbaarheid en service dus.

27 de marzo de 2025

Beste Chantal,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, bedankt voor je mooie review!

Goed om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat we je snel hebben kunnen helpen met de barkruk. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus het is heel leuk om terug te krijgen dat je dat ook zo hebt ervaren.

Veel plezier nog met je meubels, en als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan weet je ons te vinden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stoel geschikt voor obese personen

Melding gemaakt dat ik door een stoel bij hen gekocht gezakt ben welliswaar na garantie zijn zij heel sympathiek met het toezenden van nieuwe stoel

26 de marzo de 2025

Beste Henk,
Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met de oplossing. We streven altijd naar de beste service en het is fijn dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe stoel!
Groetjes Linda/ team Livin24

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Livin24 in Amersfoort

Livin24 in Amersfoort, sept 2024 bank gekocht. Personeel erg vriendelijk, wij dachten een mooie bank. Helaas voor ons, niet ok. In december 2024 moest deze al opgevuld worden. Nu in maart 2025 weer issue met de vulling van de bank. Het was geen bank van 300 euro, dus wij balen enorm en weten niet wat we hiermee aan moeten.
Factuur LIVIN101165 Order LIVIN104086

19 de septiembre de 2024

Beste Naomi,

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat u problemen ervaart met de vulling van uw bank. Dit is uiteraard niet de kwaliteit die u mag verwachten. We willen dit graag samen met u oplossen.
Ik zie dat u inmiddels al een e-mail hebt verzonden. Wij zullen deze in behandeling nemen en hopen samen tot een passende oplossing te komen. Excuus voor het ongemak!

Team Livin24

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf! De barkrukken werden snel en netjes geleverd. Vervolgens werd mijn klacht over de kwaliteit van een van de krukken netjes, vakkundig en tot volle tevredenheid opgelost. Zeker een aanrader!

11 de marzo de 2025

Hi Wendy,
Wat fantastisch om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! We zijn blij dat de levering van de barkrukken snel en netjes was en dat we je klacht naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en het is altijd fijn om te weten dat we onze klanten goed kunnen helpen. Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met je barkrukken! 😊🥳
Groetje Linda / Team livin24

Slechte ervaring

Tafel en stoelen besteld waren op tijd binnen , maar tafel was niet compleet. Als je contact opneemt beloven ze terug te bellen en het uit te zoeken , word niet gedaan dus zelf maar weer bellen.... Tafel werd omgeruild, je raad het nooit .... weer niet compleet en hele andere tafel als de eerste. Foto's gestuurd nooit meer wat van gehoord . Dat was dus eens maar nooit meer. Zo jammer dat je hier geen mails en whats app berichten bij kan voegen . Nog geen reactie gehad zeggen ze dan . Kun je nagaan wat voor een zooitje jullie administratie is ...

21 de febrero de 2025

Beste Willem,

Wat jammer om te lezen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad. We willen hier graag op reageren, al denken we dat deze review niet voor ons bedoeld is.

We hebben namelijk meerdere keren geprobeerd contact met je op te nemen, onder andere telefonisch, maar we krijgen inmiddels geen reactie meer terug. Ook herkennen we je situatie niet in onze administratie, en we hebben geen bericht of foto's van je ontvangen.

Zou het kunnen dat deze review per ongeluk bij het verkeerde bedrijf is geplaatst? Als dat zo is, willen we je vriendelijk vragen om dit te controleren en de review eventueel te verwijderen of aan te passen.

Mocht je toch echt met ons te maken hebben gehad, neem dan alsjeblieft opnieuw contact met ons op zodat we kunnen uitzoeken wat er is misgegaan en het samen kunnen oplossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klacht perfect opgelost !

Onlangs kochten wij een eetkamerbank waarvan de stof al in de verpakking plooide.
Na een prima contact met de klantenservice stond binnen twee dagen een stoffeerders bedrijf voor de deur om de bank glad te trekken. De bank ziet er weer strak uit dankzij het snelle handelen van de klantenservice. Kortom, een fijne ervaring met Livin'24 !

20 de febrero de 2025

Beste Gerard,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! 😊 We vinden het belangrijk dat je blij bent met je aankoop, dus we zijn blij dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. Geniet van je mooie eetkamerbank en hopelijk tot een volgende keer!

DAT ZIT SUPER GOED BIJ LIVIN24

Online barkrukken gekocht, waarvan 1 na verloop van tijd ging wiebelen. Mailtje naar de klantenservice gestuurd en kreeg meteen reactie. Na overleg video opgestuurd zodat ze kon meekijken wat het "probleem" was. Buiten verwachting werd dezelfde dag een nieuwe barkruk opgestuurd.
Erg snelle en geweldige service. Heeeeel erg tevreden.
DAT ZIT SUPER GOED BIJ LIVIN24 !

19 de febrero de 2025

Beste An,

Wat een geweldige review, bedankt! 😊
Jammer dat één van de barkrukken ging wiebelen, maar fijn dat we dit zo snel voor je konden oplossen. Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Geniet van je nieuwe barkruk(ken) – dat zit inderdaad super goed bij Livin24! 😄

Valorada con 4 estrellas sobre 5

J'ai commandé 2 feuteuils industriel…

J'ai commandé 2 feuteuils industriel Ivy éco-cuir. J'ais pas eu de problème pour commander et j'ai pu payer en 2 fois.
La livraison c'est bien passée, produit bien emballé.
Par contre on a dû s'y prendre à trois car les percements n'étaient pas en face. Le résultat est beau l'assise est confortable mais le montage du meuble n'est pas aisé.

25 de enero de 2025

Bonjour FS,

Merci pour votre commande et pour avoir partagé votre expérience ! 😊 Nous sommes ravis d’apprendre que la commande et la livraison se sont bien passées et que vous êtes satisfait du résultat final et du confort des fauteuils. Dommage que le montage ait été un peu plus compliqué que prévu. Nous apprécions vos retours et les prendrons en compte pour améliorer nos produits et notices de montage. Nous espérons que vous profiterez pleinement de vos nouveaux fauteuils !

Cordialement,
Joëlla, Équipe Livin24

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en bij een defect is de klantenservice makkelijk en snel bereikbaar via WhatsApp en ook direct een passende oplossing

10 de febrero de 2025

Hi Stefan,
Wat fijn om te horen dat de levering snel was, en dat de klantenservice goed bereikbaar is! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus het is geweldig om te weten dat je een passende oplossing hebt gekregen. Bedankt voor je positieve feedback! Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het gerust weten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettige zaak met goed en snel contact en perfecte aftersales

Een tijd terug een aantal eetkamerstoelen gekocht waarbij destijds al een prettig contact was. Onverhoopt gebruik moeten maken van de aftersales service. Kan niet anders zeggen dan dat er goed en zeer servicegericht wordt meegedacht. Complimenten!

4 de febrero de 2025

Beste Danny,
Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je een prettig contact hebt ervaren bij de aankoop van je eetkamerstoelen en dat onze aftersales service aan je verwachtingen heeft voldaan.

Het is altijd ons doel om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en jouw complimenten betekenen veel voor ons. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onderstel barkruk kraakte enorm

Onderstel barkruk kraakte enorm, klacht gemeld bij living 24 en werd meteen gereageerd en ze sturen als service nieuw onderstelt snelle en goede service

20 de enero de 2025

Beste Annet,
Hartelijk dank voor je positieve feedback! Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ervaren met het onderstel van je barkruk, maar we zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen.

Wij streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle reactie en oplossing. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Alles super geklappt

Alles super geklappt. Angegebene Lieferzeit von 8 Wochen für den Esstisch wurde sogar um 2 Wochen unterboten und schon nach 6 Wochen geliefert. TOP Preis.

Gerne wieder!

12 de diciembre de 2024

Respuesta de Livin24

Wie großartig zu hören, dass alles so gut verlaufen ist! 🎉 Wir freuen uns, dass dein Esstisch früher als erwartet geliefert wurde und dass du mit dem Preis zufrieden bist. Vielen Dank für dein positives Feedback! Wenn du noch Fragen hast oder Hilfe benötigst, stehen wir dir jederzeit zur Verfügung. Genieße deinen neuen Tisch! 😊 Grüße Linda , team Livin24

prettig contact klantenservice

Zeer prettig contact met de klantenservice. Helaas was de fles van het schoonmaakmiddel defect (dat we hadden mee besteld met de nieuwe bank), maar na overleg werd ons direct toegezegd een nieuwe te ontvangen.

3 de diciembre de 2024

Beste EJL,
Wat fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice zo prettig verliep! 😊 Jammer van de defecte fles, maar gelukkig konden we het snel oplossen. Bedankt voor je geduld en je review. Veel plezier met je nieuwe bank én schoonmaakmiddel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanrader voor je nieuwe bank

Tevreden met onze bank, goede prijs/kwaliteit en goede klantenservice. Zoals het hoort!

2 de diciembre de 2024

Beste Lars,
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent! 😃 Goede prijs/kwaliteit én topservice, precies waar we voor staan. Bedankt voor je review en veel plezier met je bank!

Geweldige service!

Geweldige service!
Ik had een klein probleem met mijn stoel en dit werd super snel en professioneel opgelost. De communicatie verliep vlot en het team dacht echt mee om tot een goede oplossing te komen. Ik ben ontzettend tevreden over de service en de klantgerichtheid. Topervaring, bedankt!

26 de noviembre de 2024

Beste Marieke,
Wat een top review, bedankt! 😍 Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat alles naar wens is opgelost. We vinden het belangrijk om met je mee te denken en zijn blij dat je dat zo waardeert. Heel veel plezier met je stoel en hopelijk tot ziens! 😊

Hele goede service

Hele goede service! Nadat de naden van een van onze stoelen was losgelaten, kregen wij direct de oplossing aangeboden om de stoel om te ruilen voor een nieuwe. Chapeau!

14 de noviembre de 2024

Beste A. Rooijen,
Wat een fijne review, bedankt! 🙌 Super om te horen dat het zo snel en soepel is opgelost. We doen er alles aan om onze service top te houden. Geniet van je nieuwe stoel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt een eerlijk en coulant bedrijf

Echt een eerlijk en coulant bedrijf, mijn ervaring is uitstekend!!
Gr RW

4 de noviembre de 2024

Respuesta de Livin24

Wat een geweldige review, RW! 😄 Super dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad. Wij blijven ons best doen om dit soort ervaringen waar te maken. Bedankt voor je mooie woorden!

Bestelling boekenkast en tv-meubel

Wij hebben een aantal maanden geleden een tv meubel en boekenkast besteld, dit is opzicht prima verlopen alleen was de kast behoorlijk beschadigd.
De klantenservice gaf aan dat het de procedure is dat er eerst een lakstift wordt opgestuurd om zelf alle beschadigingen weg te werken, na 2 x bellen waar de stift blijft hem uiteindelijk ontvangen.
Resultaal: totaal niet naar wens omdat de stift geen mat resultaat geeft zoals de rest van de kast....
Na diverse keren bellen uiteindelijk de kast retour kunnen krijgen en een nieuwe geleverd gekregen ( netjes in elkaar zetten kost ruim 2 uur! ).
Oude kast is retour gegaan en wij zouden een compensatie krijgen voor alle ellende, het bedrag is schriftelijk vast gelegd maar helaas kregen wij een minder bedrag uitgekeerd, weer bellen en dit zou dezelfde dag uiterlijk 1 dag later over gemaakt worden. ruim een week later weer bellen en mailen en uiteindelijk het geld gekregen...

Kast en tv meubel is van prima kwaliteit maar de administratie en klantenservice is ronduit slecht bij Livin24.... wij worden nog steeds 2x per week gebeld over een retourafspraak van een tv meubel??? dit is nooit ter sprake geweest...

6 de mayo de 2024

Beste Hans,
Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je ervaring met onze klantenservice en administratie niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn, vooral als het gaat om compensatie en communicatie.

We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van de kast en het tv-meubel, maar we nemen jouw opmerkingen over de klantenservice zeer serieus. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat we onze processen kunnen verbeteren en dergelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen.

Wat betreft de telefoontjes over de retourafspraak, dit lijkt een misverstand te zijn en we zullen dit zo snel mogelijk onderzoeken om ervoor te zorgen dat je niet meer onnodig wordt lastiggevallen. Ik wil je vragen om onze klantenservice te laten weten door welke partij jij hierover benaderd wordt.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We waarderen jouw feedback en hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.
Groetjes Linda / Team Livin24

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.