Heel erg blij met de uitstekende ervaring en de fantastische klantenservice. Tijdens onze verhuizing barkrukken besteld. Goede producten. Mooi. Maar zat een fabrieksfout in. Door de verhuizing w... Ver más
Slechtste klantenservice aller tijden. Telefonisch niet bereikbaar en per mail krijg je korte antwoorden waar je niks mee kan. Gaat over een levering die meer dan 3 weken te laat is. Zou hier zeker ni... Ver más
La empresa ha respondido
Wir haben 7 Stühle bestellt – nicht einmal ein Jahr später waren bei allen (!) die Gummikappen an den Füssen komplett durch. Für diesen Preis absolut inakzeptabel. Zudem sind die Teile so konst... Ver más
La empresa ha respondido
Prachtige krukken gekocht, echter na een paar maanden zag ik een afwijking in 1 kruk, was niet eerder opgevallen omdat ze niet allemaal in gebruik waren, tot afgelopen week. Gemaild, in de eerste i... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Livin24 draait alles om stijlvol en betaalbaar wonen. Wij geloven dat een interieur niet alleen mooi, maar ook comfortabel en functioneel moet zijn. Met een breed assortiment aan trendy meubelen, geïnspireerd door de laatste woontrends, helpen we jou om van je huis een thuis te maken. Of je nu gaat voor een industriële, Scandinavische of moderne look – bij Livin24 vind je meubels die perfect bij jouw stijl passen.
Hanzeboulevard 28, 3825 PH, Amersfoort, Holanda
- 085-8081556
- klantenservice@labelwise.nl
- livin24.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Barkruk in Slow Motion...
Een barkruk van Livin24, net uit de garantie, had een defecte gasveer waardoor deze steeds doorschoot naar de hoogste stand. Dit gebeurde in een heel laag tempo van zo'n 4 uur. Linda van klantenservice gebeld en die vroeg (standaard) om een video van het probleem. Ik reageerde met "dat wordt een heel lange en saaie video". Linda zag er de humor ook wel van in. Inmiddels heb ik kosteloos een nieuwe gasveer van Livin24 ontvangen. Perfecte klantenservice!

FINGER WEG!
Hallo,
Ich würde am liebsten keinen einzigen Stern abgeben. Aufgrund einer falschen Maße musste ich leider das Sofa, was ich bestellt habe, stornieren. Es ist weder jemand erreichbar, noch kriegt man eine Antwort über WhatsApp. Der Betrag wurde bei Klarna abgezogen.
Eine Rückerstattung sollte innerhalb von 14 Tagen erfolgen. Es sind mittlerweile 23 Tage um und der Betrag wurde weder zurück erstattet, noch kriege ich eine Antwort über WhatsApp und erreichbar sind, sind Sie auch nicht. So etwas unseriöses erlebe ich zum ersten Mal. Eigentlich wollte ich mir eine kleinere Garnitur da bestellen aber das hat sich jetzt auch erledigt. Ich sehe mich daher gezwungen rechtlich dagegen anzugehen. Passt auf, wo ihr etwas bestellt.

Respuesta de Livin24
Goede service en prettig contact
Helaas had onze dochter onze lamp omgegooid waardoor het glaswerk kapot is gegaan. Contact opgezocht met de klantenservice met de vraag of ze een nieuw glaswerk konden opsturen. Binnen enkele minuten al reactie en kosteloos een nieuwe opgestuurd gekregen. Dit noem ik top service!!

Respuesta de Livin24
Graag contact met iemand die mij wilt helpen. Kom er niet doorheen via medewerker.
Beste Livin24 hopelijk krijg ik hiermee wel de juiste persoon aan de lijn ik voel mij niet gehoord als klant. Ik ben zwaar beledigd door de telefoon door een medewerker. Naam is bekend. Ik als gefrustreerde klant heb al meer als 6 keer contact opgenomen met jullie vanwege beloftes die zijn gemaakt via de mail. Het begon met een mail van jullie dat de bank binnen een week geleverd zou worden. 2 weken later nog steeds niks geleverd. Ze hebben hun excuses aangeboden en 5% aangeboden terug te storten van het bedrag. Dit vond ik een mooi aanbod maar ik had liever me bank. Maar dit bedrag is nooit overgemaakt. Weer een paar weken verder kreeg ik opnieuw een mail dat ik geleverd zou worden. Ik kreeg een track and trace en wat blijkt ik krijg ipv de 2 banken alleen de 4 kussens geleverd. Daarna heb ik weer gebeld dat er volgens mij iets fout gaat omdat de track and trace aangaf dat de bestelling is geleverd. Ze hebben dit intern onderzocht wat blijkt de banken zijn inderdaad niet geleverd. Postnl extra zou eigenlijk de kussens en de banken in 1 keer leveren en omdat de kussens nu al geleverd zijn staat de bestelling op niet compleet waardoor ze de banken niet kunnen leveren. Ik heb na een paar dagen weer gebeld om te vragen hoe nu verder. Het is nu gelukt dat ik een datum mocht inplannen via hun link. Ik heb doorgegeven dat dit veel stress oplevert en dat ik vrij zal moeten nemen om de banken in ontvangst te nemen. Vandaag 24 mei was de levering ingepland. In de ochtend krijg ik bericht dat de banken tussen 08:00 en 11:00 geleverd worden. Vervolgens krijg ik om 10:30 een mail en sms zonder reden dat de banken niet meer geleverd worden zonder reden. Nu bel ik livin24 en krijg ik een medewerker aan de lijn. Ik leg haar het verhaal weer uit en ik word zwaar beledigd en geschreeuwd door de telefoon en word doorverwezen naar postnl en dat ik het zelf moet oplossen met postnl. Ik vraag haar naar een manager en zij lacht me uit en verteld denk je echt dat de manager tijd heeft om jou te woord te staan. Ik vraag nog een keer naar de manager en ze zegt nee die krijg je niet te spreken en ze begint tegen mij te schreeuwen.
Ik heb vaker producten bij jullie besteld en tot nu toe altijd tevreden geweest. Ik snap het dat er dingen fout kunnen gaan, maar het gaat erom hoe dit opgelost wordt. Hoe ik vandaag te woord ben gestaan is niet ok. Ik spreek graag met een (klachten)manager. Mij gaat het niet om geld/korting ( wat nooit is ontvangen) . Het gaat om respectvol met elkaar omgaan.
Het ordernummer is LIVIN98372 Ik hoop gauw van jullie te horen.

Levering en terugbetaling
Levering en terugbetaling
2 banken besteld en eettafel met 4 stoelen. Vriendelijke verkoper in Amersfoort die vertelde dat niet alles op voorraad was dus gekeken wanneer wel en het ruim genomen levering begin mei moesten wel contant alles afrekenen anders kon niet worden besteld.
We kregen berucht dat de order geleverd werd en het 6 pakketten werden. Daarna weer een mail het werden 4 pakketten toen weer een bericht 2 pakketten? Gebeld met post nl die bevestigen dat alleen de banken kwamen. Weer met livin 24 gebeld de rest kwam de week erna, weer wachten toen weer gebeld hoorde niets bleek dat de stoelen pas in juni geleverd werden!!
Dat deed de emmer overlopen en de complete eethoek geannuleerd we zijn nu al weer week verder en nog geen geld terug op de rekening. Iedere x wordt er weer wat anders gezegd. Niet kopen daar!! Informatie is onjuist en he miet constant zelf weer bellen.

Ook service na garantie!
Een half jaar na afloop van de garantieperiode constateerden wij een mankement aan onze fauteuil. In overleg met de medewerkster hebben we een oplossing gevonden in een "omruiling". Binnenkort wordt onze nieuwe stoel geleverd! Goed opgelost door Livin24!!

Loze beloftes!
Tijdens mijn bestelling in de winkel is mij niet verteld dat de eetkamerstoelen niet op voorraad waren. Er is mij verteld dat alles van mijn bestelling eind maart geleverd zou worden. Tot mijn verbazing werd de hocker begin februari gewoon voor de deur van een leegstaande woning gezet terwijl ik de afspraak datum twee keer verzet had naar eind maart. Daar heb ik contact over gehad en toen is mij verteld dat alles op 30 maart geleverd zou worden. Toen ik op 29 maart nog niks gehoord had heb ik de winkel gebeld. Daar werd mij doodleuk verteld dat het niet op zaterdag geleverd wordt omdat het om grote meubels gaat, de aantekening van haar collega kon zij zien maar hier werd niks mee gedaan. Terwijl ik al uit mijn vorige woning moest, kon ik daarom nog niet in mijn nieuwe woning wonen. De meubels werden 2 april geleverd maar zonder de eetkamer stoelen. Ik nam weer contact opnam met de winkel, toen vertelden zij pas dat de stoelen niet op voorraad waren. Ze zouden een week later geleverd worden. Een week later kreeg ik te horen dat het begin juni zou worden. Terwijl ik telkens alles kan aanpassen, wou de winkel niet meewerken aan een fatsoenlijke compensatie. Ik zou het niet aanraden daar te bestellen, ze komen geen beloftes na!

Respuesta de Livin24
Snelle levering en goede service.
Snelle levering. Helaas was 1 van de 2 stoelen defect geleverd. Nadat ik contact had met de klantenservice werd ik erg vriendelijk en snel geholpen. Ik heb een nieuwe stoel ontvangen en kon de defecte stoel kosteloos retourneren. Al met al zijn we dus top geholpen en hebben wij nu 2 hele fijne stoelen.

Respuesta de Livin24
Heb een beschadiging aan mijn fauteuil…
Heb een beschadiging aan mijn fauteuil kreeg meteen nieuwe cadeaukaart met de waarde van mijn stoel dat noem ik nog eens service

Mooie poef
Mooie poef. Gisteren besteld, vandaag reeds in huis in België. Super service

mooie stoelen en tafels
mooie stoelen en tafels. Krukken waren beschadigd maar heel snel een nieuwe opgestuurd gekregen en oude retour. Netjes!

Respuesta de Livin24
Goede showroom, duidelijke beschrijving van de artikelen
Showroom met vriendelijk personeel, stevige stoelen met heel goede beschrijving en veel duidelijke kenmerken in de beschrijving. Een snelle reactie van de helpdesk bij onduidelijkheid. En een extra korting, omdat ik de cadeaubon bij inschrijving nieuwsbrief nog niet had ontvangen toen ik bestelde. Goede en vlotte levering (PostNL) met duidelijke communicatie.

Zeer tevreden klant
Mooie showroom met een heel vriendelijke en meedenkende verkoper. Én lekkere koffie niet te vergeten. ;)
De service via Whats-app is snel en fijn.

Respuesta de Livin24
Maandag bestelt en woensdag hadden we…
Maandag bestelt en woensdag hadden we al onze nieuwe bank. Heel blij mee. We hadden een klein probleempje maar dat hebben ze super goed opgelost bij de klantenservice. Ik zal het iedereen aanbevelen

Respuesta de Livin24
Helaas hadden we pech met een fauteuil…
Helaas hadden we pech met een fauteuil de rugleuning was naar een paar keer zitten al kapot. Gemaild en gebeld en ze hebben alles vriendelijk opgelost krijg een nieuwe fauteuil hoop dat ie wel stevig is..want het is een super leuke fauteuil en heb er een poef bij gekocht…helemaal blij mee

Respuesta de Livin24
2 jaar geleden bij living24 twee…
2 jaar geleden bij living24 twee stoelen gekocht. Eentje in januari, de ander in maart. Van een van de stoelen had een zwenkwiel het begeven. Aangezien de stoel nog binnen de garantie viel contact opgenomen en zonder gedoe 4 nieuwe wielen gekregen. Daarna gevraagd of ik de wielen voor de andere stoel ook tegen betaling kon bestellen omdat deze ook een beetje gammel waren. Reactie van living24 was dat ik voor deze stoel ook 4 nieuwe wieltjes toegestuurd kreeg. Kortom super service, dankjewel Joëlla!!

Respuesta de Livin24
Klantvriendelijk en top service.
Ruim buiten de garantie periode heb ik een schade aan een barkruk gemeld. Ondanks dat de garantie periode voorbij is krijgen we uit coulance en tegen een kleine vergoeding een nieuw onderstel. Zeer klantvriendelijke service.

Respuesta de Livin24
Bank besteld en deze werd snel geleverd…
Bank besteld en deze werd snel geleverd.
De geleverde bank zat een slecht plekje op de zitting.
Contact opgenomen en dit gemeld deze bank werd een week later omgeruild.
Super service

Respuesta de Livin24
Meteen snel en vriendelijk geholpen
Meteen snel en vriendelijk geholpen. Goede klantenservice!

Respuesta de Livin24
Más información sobre otros tipos de reseñas.