Webshop is al verdwenen
Betaald. Een paar keer een mail. Dan een verzendingslink. Na 2 weken niets. Bestelling reeds 2 maanden geleden.
Geld kwijt
Webshop is al verdwenen
Geld kwijt
Product besteld en betaald, zou binnen 6 werkdagen verstuurd worden, zijn inmiddels 19 dagen verder nog niets ontvangen. Na 5 mailtjes en een appje nog steeds niets gehoord.
Bestel hier niets je bent je geld kwijt!!!
Vooraf betaald en niets ontvangen. In het begin nog contact en beloftes dat het artikel verstuurd wordt. Uiteindelijk geen contact meer kunnen krijgen. Zeker hier niets bestellen!
Na de vierdaagse een medaille houder besteld, na een aantal dagen ontvangen maar slecht gespoten en lelijke randjes. Mail gestuurd en er werd gezegd dat er een nieuwe werd opgestuurd, echter na een maand nog steeds niet ontvangen…
Na de nijmeegse 4 daagse een bestelling gedaan, tot nu toe nog steeds niets ontvangen, zelfs nog bij moeten betalen, slechte zaak dit, in de mail van DAL staat al tijden dat het binnenkort bezorgd wordt, maar het komt geen steek verder, we zijn inmiddels weken verder maar nog steeds niets ontvangen, slechte zaak dit .
20 juli een bestelling geplaatst met producten van de nijmeegse 4daagse. Nu een maand later nog niks ontvangen, op berichten word niet gereageerd. Op de site staan steeds datums wanneer de pakketten uiteindelijk binnen zouden zijn. Vandaag na een dikke maand krijg ik een mail dat ik me geld terug krijg, nou ben heel benieuwd!!
Bestel hier niks! Oplichting!😡
Helaas is 0 sterren geen optie daarom 1 ster...
En dan lees je hier dat ze zelf een review schrijft van 5 sterren en dat de producten even op zich hebben laten wachten...
Wat een lachertje 🤣
Ik heb 2 bestellingen gedaan. Ik heb ze allebei nooit ontvangen. Wordt heel de tijd aan het lijntje gehouden dat ze het echt verzonden heeft, maar DHL gebeld en zij zeggen dat de pakketjes nooit zijn gebracht. Heel veel berichten gestuurd en daar krijg ik niks op terug. Bestel hier nooit wat, want je bent je geld kwijt.
Een bestelling gedaan van kunststof onderzetters in de vorm van putdeksels. Van de ugemeente Den Haag helaas deze onderzetters gekregen van een heel andere stad. Mailtje gestuurd en men zou na het weekend nieuwe sturen. Ondanks diverse mailtjes van mijn kant. Geen contact meer en het geld is weg. Ik overweeg dan ook bij de politie aangifte te doen van oplichting. Wanneer er meer mensen deze ervaring met dit bedrijf hebben, doe aangifte. Bij meerdere aangiftes pakt de politie dit wel op en begint een opsporingsonderzoek.
Prima! De levering duurde wat langer in verband met drukte, maar alls was van prima kwaliteit! Zeker een aanrader!
Direct na de Nijmeegse vierdaagse kocht ik hier twee medaillehouders en een coinhouder.
Dit alles zou gaan in een brievenbuspakketje.
Ik heb weken moeten wachten en vele berichten moeten sturen om mijn pakketje uiteindelijk te kunnen ontvangen.
Er worden leugens verteld zoals dat het fout gaat bij DHL.
Bij levering was 1 van de houders stuk, de coinhouder was geen coinhouder en heb ik een nieuwe houder (ondanks toezeggen) nooit gekregen.
Erg amateuristisch en slechte kwaliteit. Ver van wegblijven!