Jag hade lite problem med kalibreringen av vitlöken och kvaliteten var tyvärr inte riktigt som förväntat. Men jag uppskattar verkligen att de tog tag i problemet direkt och kompenserade mig på en gång... Ver más
Äntligen en ”butik” där jag vet att allt jag väljer att köpa är märkt med Äkta vara, det känns riktigt bra och värt varenda krona. Jag uppskattar den goda dialog jag haft vid tillfälle det behövts.... Ver más
Hej vi älskar er mat men leveranserna är problematiska. Denna gången var en mjölkflaska sönder, hela innehållet blött och chauffören höll lpdan så vi inte skulle se det. Vände om och körde fort iväg.... Ver más
Jag älskar eran rena mat. Det är så fin kvalitet och smakerna är på riktigt! Jag handlar mest ägg och kött och jag är mer än nöjd! Det här är så kött och ägg ska smaka på riktigt! Tack Gårdens! ❤️
Escrito por la empresa
Gårdens Mathantverk grundades av vännerna Oskar och Alexander. Vi är två småbarnspappor som brinner för riktig mat. Mat som är bättre för klimatet, djuren och för dig och din familj. Vi tycker att matindustrin utvecklas åt fel håll. Kravet på pressade priser och lång hållbarhet i butik leder till storskalig produktion av livsmedel som innehåller allt fler tillsatser och allt mindre näring. Samtidigt sker det på bekostnad av mindre producenter och skapar ett system som kräver mycket bekämpningsmedel och ofta innebär tveksamma villkor för djuren. Att vända denna utveckling kommer inte bli enkelt och vi klarar det inte ensamma. Därför hoppas vi att du vill följa med oss på resan!
Estados Unidos
- localtaste.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 7% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Miss i leveransen
Jag fick en avocado av tre, morötterna visade sig vara mjuka och samma parmesanost är nästan 40% billigare på Delitea. Fick min leverans 7 maj och skrev direkt. Jag har inte hört något!
Alltid hög standard på varorna
Alltid hög standard på varorna - är medlem och återkommande kund!
I 9 fall av 10 helt suveränt!
I 9 fall av 10 helt suveränt!
En gång hann dessvärre morötterna mögla pga att ombudet inte hade öppet som de skulle och leveransen blev liggande en hel helg.
Inte Gårdens fel dock.
En gång betedde sig bakpotatisen märkligt, som att den blivit fryst, men då fick jag snabb återbetalning 🙏🏻
Övriga gånger har jag blivit över förväntan jättenöjd med alla goda inköp 😍
Rekommenderar
Bra ren mat och hjälpsam kundtjänst.
Nackdelen är bara att det är dyrt.
Laxen är gudomligt god
Laxen är gudomligt god. Kommer att fortsätta köpa den, inga bismaker som man annars känner .
Avokadon, saknar ord. Citronerna likaså.
Äggen var väldigt små, där saknar jag storleksdeklaration.
Köpte även kålrot för ett tag sen och den fick jag slänga.
Jag fick ingen leverans
Jag fick ingen leverans, chauffören körde vidare utan att kontakta mig om han inte kunde leverera, han kunde skickat ett meddelande direkt och jag kunde hjälpt honom med det problemet att leverera varorna då jag var hemma. Har inte hört något om en senare leverans och det är nu en vecka sen avtalad tid för att leverera mina varor, så lite besviken och arg då jag redan har betalat för något jag inte fått.
Jättefin fisk men den levererades till…
Jättefin fisk men den levererades till fel adress. Fick springa och leta efter den frusna fisken i grannskapet. Då hade den hunnit tina lite grann i värmen. Synd då jag blir rädd att samma sak händer om jag vill beställa mer av era fina varor. MVH Ulla Carlson Alvägen 13A i Sollentuna.
Undermålig problemhantering
Bra produkter räcker inte, ni synas kraftigt när det kom till hantering av problem. Jag fick jaga er och ert fratktbolag för att få fram en ny leverans efter att den ordinarie förstördes på vägen. Sökt kontakt och mailat otaliga gånger utan svar. Än idag 3 veckor senare ingen återkoppling, ursäkt eller tanke om kompensation Det tog tio!! dagar att få en ny leverans och där man som kund själv får sköta kontakt mellan fraktbolag och ert lager. Återköp känns främmande, rekommenderar just nu inte köp.
Allt vi har beställt från er får högsta…
Allt vi har beställt från er får högsta betyg!
Ledsna rotfrukter
Snabb leverans. Långsam kundservice och även helt uteblivet svar på meddelande. Tyvärr dåliga rotfrukter i påsarna men hoppas kött o ägg ska vara bra. Får se om får svar på reklamation.
Alltid bra varor
Alltid bra varor och enkelt att beställa på deras hemsida
Jättefina råvaror och smidig leverans - missade produkter
Jättefina råvaror och smidig leverans, men vi fick tyvärr inte alla produkter som skulle ingå i vår beställning. Meddelade företaget detta, men fick aldrig någon återkoppling - trist!
Bra produkter med hög kvalitet
Bra produkter med hög kvalitet, trevligt bemötande och punktliga le era ser
Inte nöjd med min beställning
Inte nöjd med min beställning. Kontaktade direkt deras kundservice men har nu en vecka senare fortfarande inte fått någon återkoppling.

Respuesta de Gårdens mathantverk
Fina goda ägg
Fina goda ägg, härliga sötpotatisar och apelsiner! Det gör jag om
Bra kvalitesäker leverans
Superkvalitet!
Superkvalitet på allt vi köpte med ett extra extra plus för laxen, den var gudomlig, ljusår från det som finns i de ”vanliga” fiskdiskarna.
Vi ska definitivt köpa mer. Egentligen är det märkligt att man finner sig i smaker och tror det ska vara så. Tills man upptäcker Gårdens och även andra gårdsbutikers erbjudanden.
Eko-produkter med hög kvalitet som…
Eko-produkter med hög kvalitet som överensstämmer med beskrivningar på hemsidan. Hemleverans av kyl- och frysvaror utanför företagets närområde, även till oss på landet. Mycket trevligt bemötande och snabba svar från kundservice. Jag kommer definitivt att handla hos Gårdens Mathantverk igen!