Toppen! Bra ekoprodukter till rimligt pris med leverans till dörren. Även möjlighet till bra erbjudanden. Medlemskapet är helt klart värt pengarna om man har för avsikt att beställa mer än en gång... Ver más
Mycket bra! Har handlat under lång tid av Mylla. Om man som jag, mogen tant, har saknat smaken av ett gott rotmos. Jag har inte lyckats laga det på många år. Trodde att jag måste ha misslyckats med... Ver más
Väldigt positivt att få möjlighet att köpa ekologiska varor från våra svenska producenter. Blev också glad över att kunna köpa bröd och sill från producenter som jag inte kunnat handla från eftersom j... Ver más
Escrito por la empresa
Mylla vill stärka relationen mellan de som producerar vår mat och vi som äter den. Hos Mylla handlar du direkt från producenten utan onödiga mellanhänder. Ungefär som blocket, fast för bönder, i sortimentet hittar du allt från välkända skånska varumärken till småskaliga mathantverkare. Här vet du var maten kommer ifrån, vem som odlat den och vem som får pengarna. Det gör också att maten smakar lite bättre.
Direkt från bonden hem till dig
Escrito por la empresa

- Lokal mat i säsong
- Handla färska råvaror direkt från lokala bönder och mathantverkare nära dig.
- Mer till bonden & Låga priser
- På Mylla är det producenten själv som bestämmer priset, utan onödiga mellanhänder. Det innebär bättre pris för dig och bättre betalt för den som producerat maten.
Garantier hos Mylla
Hemleverans i Skåne & Blekinge. Personlig service & höga omdömen. Full återbetalning eller ersatt vara vid reklamation.
Kosterögatan 10b, 211 24 , Malmö, Suecia
- hej@mylla.se
- mylla.se
Ha contestado el 24% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Har inte smakat på allt i lådan än
Har inte smakat på allt i lådan än. Men den varmrökta laxen var oljig på ytan och torr inuti. Smakade inte mycket. Den rökta makrillen var oätlig med någon märklig bismak. Jag har fått slänga flera av gullökarna för att de var ruttna. Päronen var smaklösa. Nötfärsen var ok. Äpplena goda.
RIktigt bra mat i vanlig…
RIktigt bra mat i vanlig förpackningsstorlek. Som en vanlig online matbutik, fast enbart med ekologiska och djur- och miljövänliga alternativ. Jag blev positivt överraskad, trots att jag visste att det skulle vara bra. Kommer att handla många fler gånger!
Fantastiska råvaror och leverans på…
Fantastiska råvaror och leverans på rätt tid.
Mylla för alla
Härliga produkter och det känns bra att gynna det lokala. Sen är det skönt att få maten levererad till dörren.
Bra och goda produkter
Bra och goda produkter. De kostar lite mer men är värda den kostnaden
Snabbt o gott
Alltid bra kommunikation
Alltid bra kommunikation. Märks att det är toppen kvalite på era varor jag har handlat många gånger
Toppenkvalite
Mycket nöjd med dom varor jag köpte , toppenkvalite, och mycket bra leverans !
Lite besviken på svinn-låda Bastuträsk…
Lite besviken på svinn-låda Bastuträsk fryst, då det var väldigt mycket is i vissa förpackningar med risk för frystorka på innehållet. I övrigt nöjd med beställningen.
Kommer absolut att handla på Mylla igen.
Köpte spickekorv
Köpte spickekorv. Nästan omöjligt att få tag på i butik. Den var jättegod. Leveransen fungerade mycket bra. Den levererades på söndag eftermiddag så jag behövde inte ta ledigt från jobbet.
Riktigt bra produkter till rimliga…
Riktigt bra produkter till rimliga priser. God kvalitet och god smak!
Jag gillar att kvaliten på varorna är…
Jag gillar att kvaliten på varorna är väldigt bra. Gillar att det kommer från svenska bönder.
Mat som smakar riktigt bra
Mat som smakar riktigt bra
En hel del Spännande produkter
Praktiskt och prisvärt
Smart sätt att handla
Bra utbud att välja mellan. Enkelt att beställa samt att leveransen var toppen
Jättefina varor men strulig leverans
Jättefina varor men vad som drar ner upplevelsen är den lite stökiga leverantören som knappt stannade till på gatan, inte ringde till oss och sen bara körde iväg. Vi hade sån tur att vi kunde springa i fatt honom.
Bra!
Väldigt smidigt och förvånansvärt bra priser för att vara så bra kvalité!
Leveransen fungerade också super smidigt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.