Consulta las opiniones de los clientes
Har hafte en fantastisk oplevelse ved a handle hos Løgbutikken, klagede pga fejllevering og de henvendte sig straks tilbage til mig med en løsning, hvilket betød,at jeg blev enormt tilfreds samt takn... Ver más
Alle varer kom som ordret. Det var meget hurtigt respons på min henvendelse, og meget tilfredsstillende handling. Jeg er i hvert fald meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale løgbutikken.
Bestilte en stor pakke blandede løg (tulipaner, påske/pinseliljer, krokus osv.) - de kom fint pakkede så man nemt kunne danne sig et overblik over de forskellige typer løg og med vejledning til hvor... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Løgbutikken sælger kvalitets blomsterløg og knolde fra webshoppen www.loegbutikken.dk
Información de contacto
Stormgaardsvej 3, 6091, Bjert, Dinamarca
- info@loegbutikken.dk
- loegbutikken.dk
Spændende dahlia ..
Spændende dahlia ... jeg glæder mig til blomsterne
De ting jeg købt var af en super…
De ting jeg købt var af en super kvalitet. Nemt at finde rundt på hjemmesiden, og et rigtigt godt udvalg.
Jeg er super tilfreds og glæder mig til…
Jeg er super tilfreds og glæder mig til at mine dahlia blomstrer
fin service
Smuk hjemmeside med fine tilbud.
Omhyggelig pakning af de bestilte varer, som ankommer til tiden.
God kvalitet afløg
God kvalitet afløg. Vil helt sikkert handle der igen.
Dejligt med levering til døren og varen…
Dejligt med levering til døren og varen var godt pakket.
Jeg taler, skriver og forstår engelsk, men jeg foretrækker dansk på produkter fra danske firmaer.
Høj kvalitet
Som sædvanlig løg og planter af meget høj kvalitet. Solid og flot indpakning samt gode og klare instruktioner.
Flotte store løg 👍
Gode produkter og god service
Gode produkter og god service. Alt var som forventet. Har også tidligere handlet med succes på Løgbutikken.
planter og service af høj kvalitet
Jeg bestilte nogle dahliaknolde og planteværktøj. Alt var pænt pakket med en vejledning, endda på polsk! Planterne er virkelig flotte og ret store - jeg elsker det. Jeg fik også nogle ekstra frø i en meget flot, økologisk emballage. Og mit nye skinnende værktøj - perfektion. Mange tak
Levering på 2 dage og så gode produkter
Levering på 2 dage! Wow. Og så lækre produkter som er pæne at se på og gode at arbejde med! Kan virkelig anbefale deres kokosmuld - det er jo en gamechanger. Tak!
Min oplevelse er kun positiv varerne er…
Min oplevelse er kun positiv varerne er i ordentligt kvalitet sendes til tidenn
Det var en god oplevelse at handle på…
Det var en god oplevelse at handle på løgnutikken, som altid.
Glæd for min handel
Det er nogle gode løg der kommer fra…
Det er nogle gode løg der kommer fra løgbutikken har handlet der flere gange
Hurtig levering
Hurtig levering, jeg har ikke testet nogle af de frø jeg bestilte så dem kan jeg ikke sige noget om endnu.
Fine Dalia knolde leveret diretke til…
Fine Dalia knolde leveret diretke til pakkeshop.
God emballage
God emballage . God opdeling i separate poser, så det er tydeligt hvilke løg der er købt. Løgene ser fine ud, så nu skal de blot plantes og spire. Hurtig levering lige til døren.
Super service 👌🏼
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.