Logokompaniet.no Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bestilt logo fra logokaompaniet flere ganger. God oppfølging og rask levering og meget god kundeservice. Hvis jeg skal ha ny logo i fremtiden så blir det uten tvil hos logokaompaniet. Anbefaler lo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Logokompaniet hjalp meg på beste måte når jeg ba om hjelp til å lage en logo til mitt nye enkeltmannsforetak. Jeg sendte inn skisse og på få dager sendte de tilbake flere forslag til logo basert på mi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget bra service, og bra kvalitet på arbeidet. De arbeider raskt, og leverer meget tilfredsstillende resultat. Endringene er raske og gir inntrykk av at designerne er flinke til å høre på tilbak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektive, nøye, gøy å jobbe med dem, og veldig god responstid. Prisen er så konkurransedyktig som går an. Jeg har vært i kontakt med mange ang logo, men disse var det beste valget. Logokompaniet... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador web
  2. Servicio de business-to-business
  3. Diseñador gráfico

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vår misjon er å tilby profesjonell logodesign til rimelige priser. Våre kunder er alt fra start-ups som ønsker å sin første logo til multinasjonale selskaper som ønsker å oppdatere sin logo eller trenger en ny logo for et produkt eller tjeneste. Felles for våre kunder er at de ser sin logo som en bærekraftig og sunn investering i merkevaren/bedriften.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Skamløse 2017

Vi er veldig fornøyde med å ha valgt dere til å lage til å lage logo til oss! Dere tok hensyn til våre meninger og ønsker, og la til rette for dette. Resultatet ble bra til slutt og vi gleder oss masse til russetiden med denne logoen!

21 de febrero de 2017

Hej Skamløse 2017,
Tack för er omdöme.

Lycka till på Russetiden med eran nya snygga logga.
Vi kan designa mer om ni eller era vänner vill från bara 1990:-

Rask Levering

Enkel bestilling og rask levering. Blir du ikke fornøyd sender de nytt utkast uten noen form for pålegg. Toppers!

10 de febrero de 2017

Hej Bendik,
Tack för ditt omdöme.

Vi erbjuder 100% nöjdhetsgaranti på vårat Unlimited pakke för att du ska vara säker på att få en logo du är nöjd med!
Det ska vara enkelt att få en ny, snygg logga

Hjelpsom og god samarbeidsprosess

Gjennom hele prosessen fikk vi god hjelp til å endre og redigere logoskissen vår. God kommunikasjon via mail og raskt svar førte til at vi endte opp med en logo vi var fornøyd med. Anbefales.

9 de febrero de 2017

Hej Patrick,
Tack för er omdöme.

Kommunikation och att lyssna på vad kunden är ute efter är vad gör vårat samarbete enkelt och snabbt.
Tack för din rekommendering!

Jag är supernöjd!

Jag fick snygga och proffsiga förslag. Hela processen med att mejsla fram den slutgiltiga loggan sköttes med bravur. Designteamet förstod direkt mina önskemål, och ändringar gjordes inom några timmar.
Förslaget på visitkort var klockrent.

Tack!

9 de febrero de 2017

Hej Andreas,
Tack för ditt omdöme.

Ett roligt och annorlunda projekt att arbeta på med din "mygga"
Vi har ett par rikitgt bra designers i vårat team som gör oss stolta!

Trafikksikring Hallingdal AS

Virker som ett bra firma for nye logo.
Anbefales

8 de febrero de 2017

Hej Pål,
Tack för ditt omdöme.

Vi arbetar för att kunder ska ha en bra upplevelse och vara nöjda med sin logga som vi skapar för dem.
Skulle du har förslag på hur vi skulle kunna förbättra vårat arbete är du välkommen att kontakta oss med förslagen.

Super service!

Fantastisk bra sevice! Godt sammarbeid, som førte til en enda bedre logo! Anbefales på det høyeste

3 de febrero de 2017

Respuesta de Logokompaniet.no

Så hyggelig å høre at du ble fornøyd, Silje! Takk for godt samarbeid og flott omtale :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og hyggelig levering!

Jeg har aldri gjort noe slikt før - bestilt grafikk over nett på denne måten, men opplevelsen var 100 & positiv. Meget hyggelig service, og rask levering! I tillegg var jeg veldig fornøyd med selve produktet! Tusen takk!

2 de febrero de 2017

Respuesta de Logokompaniet.no

Tusen takk for godt samarbeid og fin tilbakemelding, Charlotte. Dette gleder oss å høre!

russelogo

kjempe bra service. veldig bra kvalitet på arbeidet. kjempe flinke. kjempe fornøyde rett og slett 10/10
hilsen en fornøyd russegruppe :)

25 de enero de 2017

Hei Ingvild,
Tusen takk for flotte ord og godt samarbeid. Så gøy å se at du og resten av gruppa ble fornøyd!:)

Veldig bra jobbet!

God service, kjapp respons, flinke designere. Kun positive ord ved dette selskapet! Anbefales, og satser på årets konsept navn ved bruk av denne logoen ;))

25 de enero de 2017

Hei Bartosz,
Dette gleder oss å høre! Tusen takk for fine ord og godt samarbeid. :)

Veldig fornøyd!

Gikk logoen på kort tid, og ble et godt resultat

24 de enero de 2017

Hei Sebastian,
Så hyggelig å høre at du hadde en fin kundeopplevelse hos oss. Vi takker for din omtale og godt samarbeid!

Veldig raskt levert

Flott Logo,men litt kommunikasjons problemer

23 de enero de 2017

Hei Vidar,
Så hyggelig at du ble fornøyd. Vi beklager kommunikasjonsproblemene du møtte på som skyldes veldig mange bestillinger på kort tid. Vi setter stor pris på din tilbakemelding og skal jobbe for at det ikke oppleves kommunikasjonsproblemer igjen. Takk for godt samarbeid og håper du får mye glede av logoen i tiden fremover.

Kvalitet til lavpris

Tok kontakt med Logokompaniet etter å ha lest en del gode anmeldelser på nettet, og har ikke angret på dette valget.
Meget raske tilbakemeldinger, gode forslag til løsninger, og et resultat som jeg er 100% fornøyd med. Kan anbefale Logokompaniet på det varmeste!

21 de enero de 2017

Hei Tone,
Så hyggelig at du ikke angret på at du valgte oss. Tusen takk for fine ord og godt samarbeid.
Vi setter stor pris på din anbefaling!

Strålende

Flott logo, fantastisk service og rask levering

17 de enero de 2017

Hei Henrik,
Tusen takk for fine ord og godt samarbeid!

Fornøyd russegruppe!

Vi er veldig fornøyde med at vi valgte akkuratt dere! Tegningen er veldig bra gjennomført og etter ønsker! Bra kundeservice!
Vi er ekstremt fornøyd med logoen og ser fram til å gå rundt med klær med denne logoen og som en russegruppe.
Vi vil anbefale å velge logokompaniet.no!

10 de enero de 2017

Hei Charlotte,
Så hyggelig å høre! Tusen takk for flott tilbakemelding og godt samarbeid. Så kult at hele russegruppa ble fornøyd med logoen :-) Vi setter stor pris på deres anbefaling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flott service, fikk akkurat det vi ba om.

Fikk akkurat det vi ønsket, og kontaktpersonen var kjapp med å svare hver dag, noe vi satt veldig pris på. Alt i alt en kjempeside.

4 de enero de 2017

Hei Mads,
Tusen takk for din tilbakemelding og godt samarbeid! Vi setter stor pris på det.

Strålende

Veldig bra service

2 de enero de 2017

Hei Jim,
Så hyggelig å høre! Takk for godt samarbeid.

Veldig fornøyd

Raskt og enkelt, veldig fornøyd

Hei Tobias,
Tusen takk for din tilbakemelding og godt samarbeid.

Kjempe fornøyd!

Jeg kan ikke si meg annet en kjempe fornøyd med logoen. Veldig god service og raske svar. Resultatet ble en logo vi er stolt av!

Hei Entire Body AS,
Dette gleder oss å høre! Tusen takk for godt samarbeid. Vi håper på fler i fremtiden:)

Veldig fornøyd

Raske med levering og tilbakemelding. Veldig fornøyd.

Hei Tom,
Så hyggelig å høre! Tusen takk for din tilbakemelding.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.